Pianon & Keyboards

Pianon och Keyboards är ett mycket mångsidigt instrument och en favorit bland alla musiker. Från klassisk till rock, blues pop - tangenter finns i nästan all musik.

View All Information

Våra Mest Populära Digitalpianon & Keyboards

Första 24 produkter som visar

Läs Mer om Piano & Keyboard

Eftersom digitalpianon och keyboard är baserade på samplingar kan de producera en mängd olika instrumentljud. Exempelvis kan musiker välja från instrument som flöjter, cembali, stråkar och slagverk, vilket gör digitalpianon eller keyboard väldigt anpassningsbara.

Digitalpianon har en viktökande tangentfunktion för att efterlikna känslan av ett akustiskt instrument. Till exempel har tangenterna till de lägre noterna på Digitalpiano YDP140 Yamaha ett tyngre motstånd, medan de högre är lättare.

Fördelarna med digitalpianon

Det finns ett antal fördelar med att spela digitalpiano eller keyboard istället för akustiska versioner. De kan exempelvis ha inbyggda rytmegenskaper för att assistera spelaren. Dessutom, eftersom ett digitalpiano inte har några strängar behöver de aldrig stämmas, vilket besparar deras ägare tid och pengar.

Ett digitalpiano eller keyboard låter även sina användare att utnyttja Musical Instrument Digital Interface (MIDI), vilket innebär att de kan kommunicera, kontrollera och synkronisera med andra elektroniska musikinstrument, datorer och utrustning. Ett exempel på ett keyboard med denna kapacitet är M-Audio ProKeys Sono 88 Key.

Digitalpianon kan vara relativt portabla, eftersom de är mindre och lättare än det traditionella alternativet och ofta delvis kan demonteras för transport. Användare kan också spela tyst genom att ansluta hörlurar till instrumentet.

Piano & keyboard nyheter

Korg Kronos HD-1 High Definition ljudmotor

HD-1 - flaggskeppet PCM, Sampling och Wave sekvensering ljud-motorn på Korg Kronos.... Mer »

Korg Kronos CX-3 kropp ljudmotor

Den tredje delen av Kronos ljudmotorerna tar en närmare titt på CX-3 Tonewheel organ.... Mer »

Begränsad upplaga röda Arturia MicroBrute och MiniBrute Synthar avslöjade

Arturia har lyft på locket på två nya limited edition Synthar... Mer »

Moog avslöja prototyp av Minimoog Model D Synth

Moog tar dig med på en nostalgitripp genom att återskapa en kult klassisk synt!... Mer »

Korg Kronos - EP-1 ljud-motorn

Vi tar en närmare titt på EP-1 piano ljud i våra andra avbetalning av tonerna som gör den Korg Kronos utmärker sig för alla de rätta orsakerna.... Mer »

Korg Kronos - SGX-2 tyska Piano ljud

Korg fira den första av 9 kraftfulla ljudmotorer, som har gjort Kronosen en av de mest unika och professionellt vördade Workstationsna i musik idag.... Mer »