Pianon & Keyboards

Pianon och Keyboards är ett mycket mångsidigt instrument och en favorit bland alla musiker. Från klassisk till rock, blues pop - tangenter finns i nästan all musik.

View All Information

Våra Mest Populära Digitalpianon & Keyboards

Läs Mer om Piano & Keyboard

Eftersom digitalpianon och keyboard är baserade på samplingar kan de producera en mängd olika instrumentljud. Exempelvis kan musiker välja från instrument som flöjter, cembali, stråkar och slagverk, vilket gör digitalpianon eller keyboard väldigt anpassningsbara.

Digitalpianon har en viktökande tangentfunktion för att efterlikna känslan av ett akustiskt instrument. Till exempel har tangenterna till de lägre noterna på Digitalpiano YDP140 Yamaha ett tyngre motstånd, medan de högre är lättare.

Fördelarna med digitalpianon

Det finns ett antal fördelar med att spela digitalpiano eller keyboard istället för akustiska versioner. De kan exempelvis ha inbyggda rytmegenskaper för att assistera spelaren. Dessutom, eftersom ett digitalpiano inte har några strängar behöver de aldrig stämmas, vilket besparar deras ägare tid och pengar.

Ett digitalpiano eller keyboard låter även sina användare att utnyttja Musical Instrument Digital Interface (MIDI), vilket innebär att de kan kommunicera, kontrollera och synkronisera med andra elektroniska musikinstrument, datorer och utrustning. Ett exempel på ett keyboard med denna kapacitet är M-Audio ProKeys Sono 88 Key.

Digitalpianon kan vara relativt portabla, eftersom de är mindre och lättare än det traditionella alternativet och ofta delvis kan demonteras för transport. Användare kan också spela tyst genom att ansluta hörlurar till instrumentet.

Piano & keyboard nyheter

Moog införa modell 15 App

Moog har avslöjat deras allra första modulära synth app för iOS-enheter.... Mer »

Akai release VIP 2.0

Revolutionerande uppdatering för Akai Advance keyboard.... Mer »

Moog vill din ljud för globala Synthesizer projekt

Moog och ljud-art designer Yuri Suzuki värva i din hjälp för att skapa en unik global synthesizer projekt för ljud kritiska anmärkningar av kulturer över hela planeten.... Mer »

Novation starta Control XL öppnar upp till andra DAWs

Populära Kontrollenhet nu kompatibel med Cubase, Logic och Pro Tools.... Mer »

Nord meddelat Electro 5 OS-uppdatering

Nord har meddela uppdateringar för elektro 5 med fixar och en ny funktion som möjliggör användning av en extern expression pedal att styra paramters i split-läge.... Mer »

Gratis Yamaha Montage Event på Gear4music

Ha chansen att provköra den nya Yamaha Montage synth och vara en chans att vinna en ÖRORD på Yamaha Montage händelsen på Gear4music på 28.4.16.... Mer »