Bärbara Keyboards

Ett bärbart keyboard är perfekt för alla som letar efter ett roligt, kompakt och mångsidigt instrument. Den tar inte upp lika mycket plats som ett vanligt digitalpiano och är inte så avancerad som ett Arranger Keyboard utan är enkla och lättspelade instrument. Tack vare den lätta vikten så de går att placera både på ett bord eller i knät och det är lätt att transportera Keyboarden dit man ska, vare sig det är hem till kompisen eller till lektionen.

View All Information

Bärbara keyboards

Första 56 produkter som visas

Om Home keyboard

Keyboards är inte bara ett alternativ till traditionella pianon, med tanke på hur det känns att spela, men det ger också en enorm mängd olika ljud.

Mycket arbete har gått till att hitta ett instrument som låter som ett piano men saknar dess storlek och vikt. De största fördelarna inkluderar att de är lättare, bärbara, billigare och att de inte kräver stämning.

Vi lagerför keyboard från ledande tillverkare såsom Casio och Yamaha, samt vårt eget sortiment av Gear4music keyboard, med allt från hem till live-keyboard tillgängliga.

Med ett omfattande urval av keyboard till de lägsta priserna i Storbritannien, är Gear4music.se pianistens online superstore.

Hem keyboard Nyheter

Musikmesse 2013: Yamaha lanserar PSR-243 och PSR-343 bärbart keyboardet

Yamaha lanserar PSR-E243 och PSR-E343 bärbar keyboard på 2013 Musikmesse Show.... Mer »

NAMM 2013: Roland lansera nya keyboard och pianon

NAMM 2013: Roland expandera sitt sortiment av förstklassiga keyboard och pianon.... Mer »

Skegness Piano Academy erbjuder gratis lektioner

Människor som är intresserade kan ange oavgjort pris över julen period.... Mer »