Hem pianon

Hem pianon brukade vara otillforlitliga arvegods som behovde mycket installning och underhall, men nu de kan ge dig fler mojligheter for trevlig praktik och kommer i olika storlekar som sparar utrymme.

View All Information

Hem pianon

Första 150 produkter som visas

Om hempianon

Digitalpianon har utvecklats till ett realistiskt alternativ till traditionella pianon, både i dess spelkänsla och i ljudet de producerar. Dessa pianons stora attraktion är att de kräver lite eller inget underhåll, men kan ändå ge många fler funktioner än konventionella pianon.

Gear4music.se har ett piano som passar varje smak och budget, alltifrån de som är perfekta för nybörjare eller hemanvändare som vårt egna 8815 digitalpiano, till professionella instrument som Yamaha Clavinova serien eller Roland RG flyglar.

Med vår mångåriga erfarenhet att utveckla Digitalpianon, försäkrar vi att vi alltid har den mest omfattande uppsättningen instrument tillgängliga online som ger dig funktionerna du behöver.

Hem Piano Nyheter

Casio Join Forces med kvicksilver Award nominerad musiker Laura Mvula för musiklärare of the Year Awards 2017

Classic FMS lysande musik lärare Awards ställs till de största någonsin, skylta enastående pedagogiska prestationerna av musiklärare från hela Storbritannien... Mer »

Musikmesse 2016: Casio GP-400 Grand Hybrid Piano lanserade

Casio replikera flygeln spelupplevelse i den nya GP-400 Grand Hybrid Digitalpiano.... Mer »

Nord införa två fantastiska nya och unika instrument till Nord Piano-biblioteket.

Ägare av utvalda Nord produkter kan nu hämta den Mozart Fortepiano och Beethoven Broadwood ljud gratis.... Mer »