Hem pianon

Hem pianon brukade vara otillforlitliga arvegods som behovde mycket installning och underhall, men nu de kan ge dig fler mojligheter for trevlig praktik och kommer i olika storlekar som sparar utrymme.

View All Information

Hem pianon

Första 150 produkter som visas

Om hempianon

Digitalpianon har utvecklats till ett realistiskt alternativ till traditionella pianon, både i dess spelkänsla och i ljudet de producerar. Dessa pianons stora attraktion är att de kräver lite eller inget underhåll, men kan ändå ge många fler funktioner än konventionella pianon.

Gear4music.se har ett piano som passar varje smak och budget, alltifrån de som är perfekta för nybörjare eller hemanvändare som vårt egna 8815 digitalpiano, till professionella instrument som Yamaha Clavinova serien eller Roland RG flyglar.

Med vår mångåriga erfarenhet att utveckla Digitalpianon, försäkrar vi att vi alltid har den mest omfattande uppsättningen instrument tillgängliga online som ger dig funktionerna du behöver.

Hem Piano Nyheter

NAMM 2017: Kawai CN27, CN37 och ES110 Digitalpianon

Tillgänglig för beställning nu på Gear4music, Kawai's CN27, CN37 och ES110 digitalpianots kombinerar en autentisk klassisk känsla med en uppsjö av moderna inslag... Mer »

Roland GP607 Digital flygel Ebenholts/vit nu i lager

Kombinera fördelarna med ett akustiskt sound och praktiskhet i modern teknik, är GP607 säker på att få elegans i överflöd till alla hushåll... Mer »

Casioär GP-500 Celviano Hybrid Digital flygel belönas med titeln "mest innovativa och pålitliga Piano produkt för 2016"

Celviano Grand Hybrid spricker med ett antal bra funktioner, och erbjuder spelaren oöverträffad prestanda och oöverträffad ton... Mer »