3/4 storlek kontrabas fodral av Gear4Music - B-Stock

1 500 kr Ord.pris 2 308 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Felt fodrade interiör.
 • Höjd-75 tum.
 • Övre Bout-20 tum.
 • Sänka Bout-26 tum.
 • Inre bredd-19 tum

3/4 storlek kontrabas fodral av Gear4Music - B-Stock

Detaljer

Hög kvalitet duk omfattas hårt skum fodral lämplig för tre kvartal storlek (3/4) instrumentObservera att detta är en B-Stock objekt. B-lager är antingen ex reparation eller tidigare har returnerats av en annan kund. Den original boxning och manual kan saknas och det kan finnas vissa mindre tecken på användning.
Annars kan verkar enheten som ny.

Detta är en fantastisk möjlighet att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.Programvaran levereras med den original nya produkten kanske har registrerats eller kan inte längre ingå.

Artikelnummer: 78798

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Denna lätta hård bärväska ger en bekväm och robust metod för transport av ditt instrument. fodralet är en fjäderlätt hårt skum fodral, med en felt fodrad och en duk utvändigt med blixtlås. fodralet har axelband, en zippable notblad ficka, en inre stråke ficka och hjul för enkel transport. En bra kompromiss mellan ett besvärligt hard case, och en tunn gig bag, 3/4 kontrabas fodralet av Gear4Music ger både lämpliga och portabilitet för din bas.

Dimensioner

 • Lägre Bout: 660 mm
 • Midja: 440 mm
 • Övre Bout: 540 mm
 • Body längd: 1200 mm
 • Totallängd: 1840 mm

  Inkluderar 1 års garanti

  Gear4music - en revolution i konkurrenskraftiga priser, hög kvalitet musikinstrument och utrustning.

  Gear4music har slagit sig ihop med några av de bästa tillverkarna från runt om i världen att utveckla vår egen linje av musikutrustning. Vårt mål är att förse våra kunder med ett brett utbud hög kvalitet, förnuftigt prissatta musikinstrument.

  Med många års samlad erfarenhet har vi utvecklat ett brett utbud instrument och utrustning inklusive trumset, akustiska och elektriska gitarrer, träblås, mässing, stränginstrument och högtalarsystem. Vi är stolta att kunna erbjuda dessa till våra kunder tillsammans med hundratals andra välkända tillverkare. I nära samarbete med våra noga utvalda tillverkare, vi strävar efter att producera tillförlitliga, stora klingande instrument till ett pris som är tillgänglig för alla. Vår musikaliska utrustning görs till samma höga krav som du förväntar dig från andra ansedda tillverkare - detta är backas upp av vår standard 30 dagars öppet köp.

  Gear4music produkter tillverkas etiskt och ansvarsfullt sätt att uppfylla förväntningarna som en omtänksam värld.