Bach FH600 aristokraten Bb flygelhorn Horn

6 730 kr RRP 9 677 kr (inklusive Moms @ 25%)

Tillgänglig för beställningLeveransinformation

Varan finns tillgänglig hos vår leverantör

Varan har beställts från vår leverantör, och vi avvaktar leverans.

Vi skickar din beställning så fort som möjligt, så snart vi har mottagit varan från vår leverantör.

"Beräknad leverans till dig" är vår beräknade datum av när leverans kan förväntas till dig och baseras på vår leverantörs normala leverans tidsskalor. Om vi informeras om att det kommer att dröja betydligt längre än normalt, kommer vi att meddela dig detta och, annars kommer vi att skicka ett mejl eller SMS som informerar dig att din beställning har lämnat vårt lager.

Beräknad leverans till dig: 13 Juli 2016

Lägg till i kundvagn

1 årsgaranti och 30 dagars öppet köp ingår

1 årsgaranti och 30 dagars öppet köp ingår
När du har mottagit din beställning har du 30 dagar för att bestämma dig för om du gärna vill behålla din beställning. Om du bestämmer dig för att varan är olämplig kan du returnera varan till oss för utbyte eller full återbetalning, inklusive standard leveransavgift.

Alla produkter är nya med mindre annat anges och inkluderar ett års garanti.

Vissa varor kan endast returneras om de inte har varken använts eller öppnats,, och när det handlar om mjukvaror, inte har registrerats. Detta inkluderar:

* Mjukvara.
* CDs och DVDs.
* Hörlurar och in-ear.
* Munstycken, rörblad etc.
* Mun / läp produkter.

Vi kan inte ascceptera retuneringar av specialtillverkade produkter som har utformats uteslutande för att fungera som en unik enhet/paket, så som dator system byggd efter en kunds unika instruktioner. Undantag kan vara möjligt med fförhandsgodkännande från försäljaren och kan vara föremål för en avbokningsavgift.

Produkt Referens: 44165

 • Bach mellanliggande flygelhorn Horn.
 • 2 St gul massing Bell.
 • 3: e ror Trigger.
 • Rostfria ventiler.
 • Inkluderar fodral och munstycket

Bach FH600 aristokraten Bb flygelhorn Horn

Detaljer

Bach FH600 flygelhorn Horn är ett fantastiskt instrument for den fortskrida artist som vill ta flygelhorn spelar till nasta niva. Aristokrat modellen erbjuder manga av Bachs betrodda tekniker och specifikationer en 3: e ror som trim trigger, hogsta kvalitet rostfritt stal ventiler och en noggrant utformad 2 st bell. Medfoljer pa flygelhorn är horn en fodral och munstycket, sa att du kan spela direkt.

Produkt Referens: 44165

Visa fullständig beskrivning

Fullständig Beskrivning

Visa fullständig beskrivning

Professionell Bach mönster

På denna särskilda flygelhorn horn, en två bit gul mässing klocka har använts för att ge en känslig attack men med en härlig och varmt ljud. Rosa mässing har också använts på rörledningar göra flygelhorn horn extremt fyllig, även i det låga registret som ofta används för detta instrument. En rör trigger har använts i 3: e bilden för att förbättra intonation och tuning justeringar i botten registret där den 3: e ventilen används oftast. Rostfria ventiler har använts på flygelhorn Hornet att öka livslängden av instrumentet och för att förhindra rost och mattas.

Mångsidigt Instrument

Oavsett om detta instrument är att spela i en orkester, en jazzklubb eller en blåsorkester, är Bach FH600 flygelhorn horn perfekt. Det är vacker och attraktiv ton gör det ett instrument som kommer att smälta in till någon helheten men det är också ett instrument med en unik karaktär för färgglada och musikaliska framträdanden.

Funktioner/specifikationer

 • Kropp (material): Gul mässing
 • Yta: Klarlack
 • Vatten tangenter: 1: a och 3: e ventil, huvudsakliga trim bild
 • Trigger: 3: e ventil
 • Tuning: Mouthpipe

Medföljande tillbehör

 • Hårt gjuten fodral
 • Bach 7C flygelhorn Horn munstycke