Concertina från Gear4Music, C/G - öppnad kartong

1 827 kr Ord.pris 2 284 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Kompakt Rörblad Instrument.
 • tangent av C och G.
 • 30 knappen System.
 • Anglo stil.
 • Inkluderar justerbar Hand axelband och väska

Concertina från Gear4Music, C/G - öppnad kartong

Detaljer

Concertina av Gear4Music i tonarten C och G är en kompakt version av ett dragspel med knappar på vardera sidan av instrumentet. Lämplig för traditionell klassisk och Folkmusik musik, denna 30 Obs Anglo stil concertina har ett autentiskt ljud som projekt också. Concertina innehåller också två justerbara hand spännband och en kraftig träram. Med concertina ingår också en tyg zip-up väska.Observera att rutan har öppnats som en del av vår kvalitet control inspektioner och som sådan alla sälarna har brutits. Själva objektet är helt ny och aldrig har använts.

Detta är en fantastisk möjlighet att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.

Artikelnummer: 79110

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Anglo stil Concertina

Den Gear4music concertina dragen den Anglo system, som är vanligast i dans- och Folkmusik såsom sjömansvisor, irländska och Morris musik. Two notes kan skapas från samma knapp beroende på huruvida bälgen trycks eller dras. Detta tillåter att artistern ska kunna spela en melodi i höger hand och spela ackord i vänster.

Autentiskt ljud

Detta dragspel är en lämplig ackompanjemang till många danser och för orkestrar. Bälgen instrumentets skapa en riktig kontrast i volymer och ton, vilket innebär att det kan höras även den mest högljudda av ensembler. Ljudet av den Gear4music concertina är mycket autentisk, vilket innebär att det kommer att smälta in i alla folk ensemble enkelt.

Funktioner/specifikationer

 • Kropp Material: Rosenträ
 • Tonart: C och G (push eller rita beroende)
 • Antal tangenter: 30
 • Stil: Anglo
 • Remmar: Fullt justerbar, läder
 • Väska: Vadderat tyg Zip-påse

Gear4music - en revolution i konkurrenskraftiga priser, hög kvalitet musikinstrument och utrustning.

Gear4music har slagit sig ihop med några av de bästa tillverkarna från runt om i världen att utveckla vår egen linje av musikutrustning. Vårt mål är att förse våra kunder med ett brett utbud hög kvalitet, förnuftigt prissatta musikinstrument.

Med många års samlad erfarenhet har vi utvecklat ett brett utbud instrument och utrustning inklusive trumset, akustiska och elektriska gitarrer, träblås, mässing, stränginstrument och högtalarsystem. Vi är stolta att kunna erbjuda dessa till våra kunder tillsammans med hundratals andra välkända tillverkare. I nära samarbete med våra noga utvalda tillverkare, vi strävar efter att producera tillförlitliga, stora klingande instrument till ett pris som är tillgänglig för alla. Vår musikaliska utrustning görs till samma höga krav som du förväntar dig från andra ansedda tillverkare - detta är backas upp av vår standard 30 dagars öppet köp.

Gear4music produkter tillverkas etiskt och ansvarsfullt sätt att uppfylla förväntningarna som en omtänksam värld.