Conn-Selmer PTS380V "Premier" Bb tenorsaxofon, Unlacquered

23 722 kr RRP 30 721 kr (inklusive Moms @ 25%)

Tillgänglig för beställningLeveransinformation

Varan är tillgänglig för beställning

Varan är tillgänglig för beställning men finna för närvarande inte på lager.

Vi kommer att beställa hem varan så snabbt som möjligt när du har lagt din beställning. När varan har ankommit till oss skickar vi den till dig.

"Beräknad leverans till dig" är det förväntade datumet varan kommer att levereras till dig och baseras på vår leverantörs normala leverans tidsskalor. Skulle vi informeras om att det kommer att dröja längre än förväntat, kommer vi att informera dig, men om den ankommer som förväntat, skickar vi dig ett mejl när din beställning har skickats och är på väg.

Beräknad leverans till dig: 19 Maj 2016

Lägg till i kundvagn

1 årsgaranti och 30 dagars öppet köp ingår

1 årsgaranti och 30 dagars öppet köp ingår
När du har mottagit din beställning har du 30 dagar för att bestämma dig för om du gärna vill behålla din beställning. Om du bestämmer dig för att varan är olämplig kan du returnera varan till oss för utbyte eller full återbetalning, inklusive standard leveransavgift.

Alla produkter är nya med mindre annat anges och inkluderar ett års garanti.

Vissa varor kan endast returneras om de inte har varken använts eller öppnats,, och när det handlar om mjukvaror, inte har registrerats. Detta inkluderar:

* Mjukvara.
* CDs och DVDs.
* Hörlurar och in-ear.
* Munstycken, rörblad etc.
* Mun / läp produkter.

Vi kan inte ascceptera retuneringar av specialtillverkade produkter som har utformats uteslutande för att fungera som en unik enhet/paket, så som dator system byggd efter en kunds unika instruktioner. Undantag kan vara möjligt med fförhandsgodkännande från försäljaren och kan vara föremål för en avbokningsavgift.

Produkt Referens: 36135

 • Premier Conn-Selmer tenorsaxofon.
 • Lämplig för mellanliggande och avancerade spelare.
 • Justerbar mekanismer och tangenter.
 • Lackerad yta.
 • Innehåller hård väska och munstycket

Conn-Selmer PTS380V "Premier" Bb tenorsaxofon, Unlacquered

Detaljer

Denna Conn-Selmer 380 saxofon har designats för att skapa en gammal skola saxofon ser tillbaka till ljudet av saxofoner från förr medan Transponering det med dagens moderna teknik och expertis. Denna unika blandning ger ett instrument som både låter bra och spelar utan ansträngning.

Produkt Referens: 36135

Visa fullständig beskrivning

Fullständig Beskrivning

Visa fullständig beskrivning

Kända och välrenommerade varumärke

Conn, ett företag med 80 års erfarenhet design och tillverkning saxofoner har nyligen gått samman med Selmer USA, en av världens ledande och mest välrenommerade träblåsare tillverkare i världen att göra varumärket Conn-Selmer instrument. den kollektiva erfarenheten med båda företagen har resulterat i några av de finaste instrument runt just nu.

Gamla ljud, ny teknik

Tenorsaxofon Conn-Selmer Premier erbjuder en ljud vanligare att äldre stilar av saxofon prestanda. Det har utformats med en något högre motstånd genom halsen och kroppen som möjliggör en mer kontrollerad prestanda i jämförelse med sina moderna motsvarigheter. Förutom detta finns det också enorma mångsidighet gör det möjligt att artistern ska spela alla typer av genrer med minimal ansträngning. Genom ny teknik och bättre material är detta instrument ett långvariga och hållbara instrument som du skulle vilja från ett modernt instrument.

Genomtänkta mekanismer

Omsorg och uppmärksamhet på detaljer har gått i konstruktion och tillverkning av Conn-Selmer PTS380 att erbjuda ett flexibelt instrument som vänder sig till alla spelare. Justera skruvarna på framsidan F, G #, höger hand stack och låg C# kombinerat med en justerbar högra tumstöd ger spelaren att utföra deras specifikationer. Metall resonatorer på behandlat läder pads ger ett kraftfullt ljud hela vägen genom kroppen. Mekanismerna som själva har varit något packas för att möjliggöra snabbare och effektivare spelar.

Obehandlad yta

Obehandlad finish på saxofon ger en vintage look som blivit mycket populär bland många av de bästa spelarna just nu. Denna finish blad mässing obehandlad som över tid och med använda blad till fickor av mattas, vilket ger den vintage look till instrumentet.

Recensioner

"Conn-Selmer Premier 380 byggd med ett old school-hjärta och med många moderna funktioner inte bara för en äldre generation, utan också för nu och generationer framöver. Bästa moderna tenorsaxofonen som jag någonsin har spelat!"Ledande jazzsaxofonist, Courtney Pine

Funktioner/specifikationer

 • Kropp Material: Gul mässing
 • Body Finish: Obehandlad yta, graverade Bell och kroppen
 • Justera skruvarna: Framsidan F G #, höger Hand Stack och låg C
 • Tumme vilar: Metall, höger Hand justerbar
 • Pads: Behandlat läder med metall resonatorer
 • Key: BB

Medföljande tillbehör

 • fodral: Hårt gjuten fodral
 • Munstycke: Conn-Selmer Tenor saxofon munstycke