Coppergate Professional Euphonium av Gear4Music - öppnad kartong

 • Video 1
7 960 kr Ord.pris 9 365 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Gul mässing och Kopparnickel diabilder.
 • Förädlingsprodukterna 4 rör Euphonium.
 • Main Skjut trim Trigger.
 • Skyddshatt plattan.
 • Innehåller hardcaseet och munstycket

Coppergate Professional Euphonium av Gear4Music - öppnad kartong

Detaljer

Den Coppergate Professional Euphonium är ett perfekt instrument för kräsna musiker. Med ett utmärkt huvudsakliga trim bild trigger, slide Skyddsplåt, 4 rör kompenserande system och en gul mässing, detta instrument känns och låter fantastiskt. Euphonium kommer som ett komplett paket inklusive en munstycket och hård väska.Observera att rutan har öppnats som en del av vår kvalitet control inspektioner och som sådan alla sälarna har brutits. Själva objektet är helt ny och aldrig har använts.

Detta är en fantastisk möjlighet att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.

Artikelnummer: 79204

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Main Skjut trim Trigger

Den Coppergate Professional Euphonium inkluderar en tumme-trigger som driver trim bilden, som fungerar på samma sätt det ventilen trigger och diabilder på en kornett eller trumpet. Detta är mycket användbart för finjusteringar till noter under föreställningarna, särskilt i högre register som är benägna att intonation frågor på euphoniums.

Skyddshatt

Detta euphonium innehåller en justerbar platta som fästes över trim bilden. Detta skyddar mot bilderna som knackade in eller ut under föreställningarna och förhindrar också huvuddelen av instrumentet blir repad genom bälten eller knappar, därmed hålla instrumentet i ursprungligt skick.

4 rör kompenserande System

Den Coppergate Professional Euphonium dragen en kompenserande system, vilket underlättar tuning av kanalisering luftflödet genom instrumentets alternativa ventiler. Detta gör inte bara instrumentet enklare att spela, utan också förbättrar tuning. Instrumentet har också en sida 4 avstängningsventil, vilket motsvarar som Ventiler 1 och 3. Detta förbättrar även stämning av lägre noter genom att ha en separat trim bild.

Allt du behöver

Euphonium kommer inte bara på sitt eget. Medföljer detta instrument är ett munstycke som gör att du kan börja spela direkt ur lådan. Utöver detta har ett hårt fodral inkluderats, vilket innebär att instrumentet kan lagras och transporteras på ett säkert sätt.

Funktioner/specifikationer

 • Kropp Material: Gul mässing
 • Skjut Material: Kopparnickel
 • Instrument Yta: Klar lack
 • Bell Diameter: 300 mm (11,8")
 • Håldiameter: 16 mm (0.630")
 • Ventiler: 3 x övre kolv, 1 x sida kolv, rostfritt stål
 • Tonart: BB/F

Inkluderade tillbehör

 • fodral: Lätta fodral
 • Munstycket: fantastiskt genomlopp, lämplig för Euphoniums

Coppergate mässing instrument från Gear4music

Denna mässing-serie lanserades 2007 från Gear4Music.com och är

uppkallat efter den historiska gatan i Yorks stadsmuren. Som en gata berömd för sitt arv av Viking hantverk, förkroppsligar namnet Coppergate samma principer för skicklighet och tålamod

som går in i varje Coppergate instrument.

Coppergate Bleckblåsinstrument är eleganta och raffinerade. De är handgjorda exakta specifikationer och de erbjuder en professionell nivå av kvalitet och spelbarhet. Med ett utbud som täcker trumpeter, Kornetter, tenor och baryton och franska horn, euphoniums, tromboner och Tubor, Coppergate erbjuder ett varierat urval av premium Bleckblåsinstrument som möjliggör artister att stega till nästa nivå av musik.

Coppergate instrument erbjuder kraft och projektion som behåller sin rundade tonala karaktär, vilket gör dem till ett val instrument för kräsna musiker. Coppergate av Gear4Music Bleckblåsinstrument blandning traditionella monteringstekniker med modern tillverkningsteknik, och erbjuder en oöverträffad nivå av kvalitet och enhetlighet.