Coppergate Professional Trumpet, av Gear4Music - öppnad kartong

 • Video 1
3 140 kr Ord.pris 4 328 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Medeltung Trumpet med rostfria ventiler.
 • Coppergate Professional Trumpet.
 • Försilvrad kropp med lackerade utsmyckningar.
 • Fantastisk klar ton och fin intonation.
 • fodral, munstycke och rengöringsduk ingår

Coppergate Professional Trumpet, av Gear4Music - öppnad kartong

Detaljer

Denna Coppergate Professional Trumpet erbjuder ett högklassigt instrument för avancerande musiker. Med en Silver pläterad kropp med lackad yta rör lock och utsmyckningar, detta instrument låter fantastiskt och har ett fint utseende. Medium-large bore erbjuder mellow ljud som karaktär och massor av ton. Trumpet kommer som ett paket, inklusive ett fodral och munstycket.

Observera att rutan har öppnats som en del av vår kvalitetskontroll inspektioner och som sådan all förseglingen har brutits. Själva objektet är helt ny och aldrig har använts.

Detta är ett utmärkt tillfälle att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.

Artikelnummer: 73031

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Professionell Design

Coppergate Professional Trumpet har en medium-large bore som ger en lätt att spela och kraftfulla instrument, som är lämplig för avancerande musiker för att ge en bra ton med massor av projektion. Silver pläterad kroppen har högkvalitetsen på ljudet med karaktär och bita, och guld lackerad rör caps och utsmyckningar gör det verkligen sticker ut från mängden.

Hantverk av hög kvalitet

Mycket arbete har gått i konstruktion och tillverkning av detta instrument för att skapa en trumpet som är av den översta lådan. Rostfritt stål kolvventilerna är både snabb och tyst, vilket möjliggör en framryckande musiker att spela både vackert och snabbt när det behövs. I 1: a och 3: e Ventilskjutreglagena, tummen krok och finger slinga möjliggör snabb och kontrollerade justeringar av trimma. 3: e rör bilden har mekaniska stopp att bilden fodrala bort slutet. Slutligen har i stämningglidsrören varit stagade att möjliggöra korrekt stämning av instrumentet och också att ge stelhet hela instrumentet.

Ljud av hög kvalitet för omdömesgilla artister

Coppergate Professional Trumpet erbjuder intonation och projektion som är både korrekt och tydlig. Även i extrema register av instrumentet, ton är full av liv och har massor av karaktär, vilket möjliggör musikframträdanden varje gång instrumentet spelas. Intonationen är exakt och säker, tillåter att artistern ska koncentrera sig på att helt enkelt skapa bra musik.

Allt du behöver

Med denna stora trumpet finns en mängd tillbehör som kommer som standard. Trumpet kommer med sin egen munstycke som kombinerar enkel högre register med en vacker ton. Förutom detta ingår ett elegant trumpet fodral med bär handtag att skydda instrumentet när inte i använda eller när du reser till konserter och repetitioner.

Funktioner/specifikationer

 • Modell: Medeltung Bb trumpet
 • Kropp: Mässing
 • Yta: Försilvrad
 • Ventiler: Rostfritt stål
 • Medelstort ljudhål: 11.66 mm
 • Klockstycke (diameter): 121 mm
 • rör glider: 1 / 3rd
 • Vattenklaffar: 2

Medföljande tillbehör

 • Premium hård väska
 • Munstycke
 • Rengöringsduk

Coppergate Bleckblåsinstrument av Gear4Music

Denna mässingserie lanserades 2007 av Gear4Music.com och är

uppkallad efter den historiska gatan inom Yorks stadsmur. Som en gata berömd för sitt arv av Vikingatida hantverk, förkroppsligar Coppergate namnet samma principer för skicklighet och tålamod som utgör en viktig del av varje Coppergate instrument.

Coppergate bleckblåsinstrumenten är eleganta och fina. De är tillverkade för hand till exakta specifikationer och de erbjuder en professionell nivå av kvalitet och spelbarhet. Med ett utbud som täcker trumpeter, kornetter, tenor, barytoner och valthorn, eufoniums, tromboner och tubor erbjuder Coppergate ett mångsidigt utbud av ypperliga bleckblåsinstrument som snabbt tar artister till nästa musiknivå.

Coppergate instrumenten ger effekt och projektion som behåller sina rundade tonala karaktär, , vilket gör dem ett ypperligt instrumentval för den krävande musikern. Med en blandning av traditionella tekniker och modern tillverkningsteknik, erbjuder Coppergate serien av mässinginstrument av Gear4Music en oöverträffad nivå av kvalitet och enhetlighet.