DISC Pearl Dolce 695RB-VGR Vigore flöjt med guld kant

24 353 kr Ord.pris 29 674 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Idealisk för avancerande musiker.
 • Sterling Silver "Forza" Headjoint.
 • Solid 3 K guld läppen plattan.
 • C# Trill tangent och D # Roller.
 • Extended "B" Footjoint

DISC Pearl Dolce 695RB-VGR Vigore flöjt med guld kant

Detaljer

Den Pearl Dolce 695RB-VGR Vigore flöjt är ett rikt och uttrycksfullt instrument, byggt i samma form som Pearlär hyllade Elegante serien. Med en mängd professionella funktioner som en Sterling Silver headjoint, 3 K guldplätering läpp, C# trill tangent och D # roller, är denna mångsidiga och känslig flöjten perfekt för mellanliggande och avancerade spelare.

Artikelnummer: 59644

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Funktioner

Headjoint - Sterling silver med guld kant och Forza form för ett fylligt ljud.

Core Bar - ett stycke konstruktion för ökad slitstyrka.

Ergonomiska tangenter - specialdesignade tangenter att erbjuda grepp och komfort över spelytan.

Split E konstruktion - mer ergonomisk form som är idealisk för snabb spelpjäser.

Dragna ton hål - möjliggör ett mer frigöra respons när spela legato.

Offset G - uppmuntrar en förbättrad finger teknik och bättre hållning.

Vigore modell

Vigore modeller från Pearl's Dolce serien har en Sterling Silver "Forza" stil headjoint med en solid 3 K guld lip platta, som producerar en pulserande, fyllig ton med otroliga projektion. Vigore har också C# trill nyckeln, vilket drastiskt förenklar ett antal besvärliga drilla och tremolo fingersättning, samt förbättra klarhet och pitch stabilitet när du spelar öppen C#. Tillsammans med D # rullen, vilket gör det lättare att uppnå en flytande övergång mellan nyckeln D # och lägre tangenterna till footjoint, ger de här funktionerna instrumentet med utmärkt spelbarhet och en verkligt professionell ljudkvalitet.

B Footjoint

Flöjt har en utökad "B-footjoint, vilket gör att instrumentet kan spela noterar ner till en låg B, en halvton under den lägsta ton av den standard"C"-footjoint. Förutom att förbättra instrumentets räckvidd, läggs längre röret lite extra motstånd när du spelar, som tillhandahåller flöjt med en mörkare, mer fyllig ton.

Fransk stil öppet hål tangenter

Flöjts Inline G tangent design, gynnas av professionella spelare, erbjuder en mer "traditionella" respons än den alternativa Offset G mekanismen. Instrumentet har också "franska"-stil öppet hål tangenter, populära med kompositörer av varje nivå. Denna tangent design kräver mer precision att spela än "platå" stil stängd tangenter, men erbjuder större yttrandefrihet och tillåter spelare att experimentera med mer avancerade tekniker som kvartalet nyanser och glissandos.

Stiftlös mekanism och ett stycke Core Bar

Kombinationen av stiftlös mekanismen och ett stycke bar design hjälper till att ge otrolig styrka till instrumentet, utan att hindra hur fritt keywork svarar eller att lägga vikt på instrumentet. Ett utmärkt val för studenter som tar sina instrument till och från skolan regelbundet.

Specifikationer

 • Kropp: Silver pläterad
 • Lip: 3 K guld
 • Huvud Joint: Sterling Silver
 • Fot Joint: Låg B
 • G mekanism: Inline G
 • Drilla tangenter/rullar: C# trill tangent och D # roller
 • ton hål: Dragna
 • Tonart: Öppna hål