Eastman Concertante Antiqued Cello Set och med guld nivå - öppnad kartong

19 105 kr Ord.pris 27 012 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Helt handgjorda från Välj Tonewoods.
 • Välja Gran topp och mycket Flamed Lönn tillbaka.
 • Monteras schweizisk modell Ebenholts pinnar och greppbräda.
 • Gold nivå Setup med Larsen Cello stråkar.
 • Sinfonica fodralet och orkester * Brazilwood åttkantiga båge

Eastman Concertante Antiqued Cello Set och med guld nivå - öppnad kartong

Detaljer
Eastman Concertante Cello är det perfekta instrumentet för den framryckande musikern. Baserat på den original utformningen av Stradivari cello, ger denna Concertante Antiqued Cello en stark visuell och tonala personlighet respekteras bland mellanliggande och avancerade artister. Denna modell har behandlats för en guld nivå Setup som består av högt ansedda Larsen Cello strängarna, som är professionellt utrustade och mäts i linje med bron, resulterar i en mycket uttrycksfull och kraftfullt ljud som komplimanger cello stark tonala personlighet. Levereras med en vit Sinfonica Cello fodral och en orkester * åttkantig Brazilwood stråke med silver upphängningar, ger Cello Concertante Antiqued otrolig kvalitet till ett överkomligt pris.

Observera att rutan har öppnats som en del av vår kvalitet control inspektioner och som sådan alla sälarna har brutits. Själva objektet är helt ny och aldrig har använts.

Detta är ett utmärkt tillfälle att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.

Artikelnummer: 78550

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Om Eastman strängar

Grundades 1992, Eastman strängar fortsätta att tillhandahålla stråkinstrument och tillbehör gjorda med traditioner och kvalitetsmaterial samband med elit instrument, men till ett pris fäste tillgänglig för fler spelare. Mejsla fram alla sina instrument och tillbehör för hand, tillverkar Eastman strängar högkvalitativa instrument med många önskvärda attribut av de ovärderliga instrument från förflutnan.

Mycket Flamed Lönn ryggen och revben och välja Gran topp

Användning av lönn och Gran ton woods är en beprövad kombination på kvalitet cello. Lönn och Gran ger en fokuserad och centrerad, kraftfullt ljud med mycket kropp och tonala värme, samtidigt som också gör en stark och tålig instrument. Skogen är handplockade utifrån deras ålder, kryddat och sedan handsnidade. Detta resulterar i en cello som ser vacker och är mycket tålig, att hjälpa spelaren utvecklar sitt eget unika sound.

Guldnivå in med Larsen strängar

Varje Eastman Concertante Cello går igenom en guld nivå inrättas, som säkerställer att instrumentet är redo att gå så fort du får den. Larsen strängar har valts ut för deras otroliga kraften och uttryck. Instrumentet är helt strippad och Sadeln lämnas till optimal höjd och avstånd mellan Larsen strängar och instrument. Detta resulterar i lätt att spela samtidigt producerar maximal mängd resonans och projektion. För mer information om Larsen strängar, klicka på PDF-faktablad under huvudprodukt bilden.

Vita fodral Sinfonica Cello och orkester * fören.

Eastman Concertante Cello kommer med en vit Sinfonica glasfiber Cello fodral som är lätta och ger otroliga skydd. Orkester * åttkantig Brazilwood Stråke med silver fästen är en hög stråke av otrolig kvalitet som förgyller Concertante Cello tonala egenskaper. Jämnt balanserad och lätt, avslutar denna stråke Concertante Set.

Specifikationer

 • Yta: Hand tillämpas Antiqued anda Yta
 • Kropp: Handsnidade lönn rygg, sidor och revben med Välj Gran topp
 • Stall: Monterade lönn Despiau Stall
 • Greppbräda: Fullständig ebenholts
 • Tuning pinnar: Ebenholts schweiziska modellen
 • Stränghållare: Metallegering med skadereglerare
 • TopSadel: Ebenholts
 • Endpin: Stål/Carbon Fibre Spike
 • Strängar: Larsen Cello stråkar
 • Längd på baksidan: 765 mm Full Size
 • Levereras med: Vit Sinfonica glasfiber Cello fodralet och orkester * Brazilwood åttkantiga stråke med Silver fästen