Flöjt fodral ABS av Gear4Music - B Stock

153 kr Ord.pris 413 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Formpressad interiör.
  • Flöjt ABS fodral.
  • Lätt och stark.
  • Två lås för säkerhet.
  • B lager fodral

Flöjt fodral ABS av Gear4Music - B Stock

Detaljer

Denna flöjt ABS fodral är ett lätt och robust sätt att transportera ditt instrument till repetitioner och konserter. Med en gjuten skum inredning för alla delar av flöjt, skyddar detta fodral instrumentet från någon skada, av repor under överföringen. Två lås hålla instrumentet säkert och bekvämt handtag gör det lätt att bära.Observera - detta fodral säljs som B Stock. Läs den fullständiga beskrivningen för mer detaljer.

Artikelnummer: 57252

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Formpressad interiör

Detta fodral har gjorts för att skydda varje enskild del av flöjt. Detta fodral med enskilda avsnitt för huvuddel, footjoint och headjoint, och förhindrar keywork och kroppen från skador under överföringen. Hårt skum mögel är robust, samtidigt som den är mjuk nog att inte skada instrumentet. Skummet är täckt med päls effekt foder för ytterligare skydd.

Tuff ABS fodral

fodralet har gjorts från en härdat ABS mögel, som är extremt stark men också mycket lätt. fodralet kommer att klara dagliga tuffa förhållanden i med instrumentet till repetitioner och spelningar med lätthet. Två lås på fodralet gör så mycket säkert, särskilt när det lagras. En bekväm tunga handtag gör så lätt till bära rundt.

B lager fodral

Observera att detta fodral säljs som B lager, på grund av ett fabrikationsfel. Formen för huvuddelen håller inte instrumentet bekvämt. Trots detta så går att stänga med flöjt inuti och skyddar instrumentet. Detta är ett utmärkt tillfälle att köpa en fullt fungerande fodral för en bråkdel efter priset.

Funktioner/specifikationer

Gear4music - en revolution i konkurrenskraftiga priser, musikinstrument och utrustning av hög kvalitet.

Gear4music har slagit sig ihop med några av de bästa tillverkarna från hela världen för att utveckla vår egen linje av musikutrustning . Vårt mål är att förse våra kunder med ett brett utbud passligt prissatta musikinstrument av hög kvalitet

Med vår många års erfarenhet har vi utvecklat ett brett utbud instrument och utrustning inklusive trumset, akustiska och elektriska gitarrer, träblås-, mässing- och stränginstrument samt högtalarsystem. Vi är stolta över att kunna erbjuda detta till våra kunder tillsammans med hundratals andra kända märken. I ett nära samarbete med våra nogrannt utvalda tillverkare, strävar vi efter att producera tillförlitliga instrument med ett perfekt sound till ett pris som är tillgängligt för alla. Vår musikutrustning tillverkas enligt samma höga krav som du förväntar dig av andra ansedda tillverkare - detta faktum stöds av vår standard 30 dagars "öppet köp" garanti

Gear4musics produkter tillverkas på ett etiskt och ansvarsfullt sätt för att uppfylla förväntningarna av en omtänksam värld.