KORG SY - 1D SyncDancing synkroniseras Dance Music Player

 • Idealiskt för professionella dansare.
 • Infraröd Tempo synkronisering.
 • Passar bekvämt vidare till någon form.
 • 20 inbyggda Ballroom låtar.
 • Komplett med örat Pad och väska

KORG SY - 1D SyncDancing synkroniseras Dance Music Player

Detaljer
Den KORG SY - 1D SyncDancing synkroniserade Dans musikspelaren är en kompakt ännu mångsidiga musikspelare som låter dig spela musik i ditt öra och synkronisera med din danspartner så du både kan höra samma ljud. Korg SyncDancing synkroniserad Dans musikspelaren har en infraröd tempo synchroniser, idealisk för att synkronisera med andra dansare så du kan flytta i tid med musik. Här erbjuds ett varierat utbud av beats och rytmer plus 20-byggdes balsalen låtar. 'Jogga växeln' kan du ändra inställningar utan att ta bort enheten från örat. SyncDancing är också utformat för komfort, säkert montera en örat form plus den levereras komplett med ett öra pad och bärväska.

Artikelnummer: 78807

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Synkroniserade för dansföreställning

KORG SY - 1D SyncDancing synkroniserad Dans musikspelaren är en mångsidig Dans musikspelare avsedd för professionella dansare från ballroom att dansgrupper. Dess unika funktioner kan du synkronisera enheten med en annan via infraröd tempo synkronisering så att du och din danspartner att höra samma rytm/låten när man dansar. Detta tillåter dig att både bo i tid och höra musiken vid exakt samma tidpunkt, vilket är avgörande för dansare som behöver synkronisera sina steg till musiken. Det finns också en inbyggd röst räkna, som kommer att räknas du, perfekt för nybörjare eller tränar.

Inbyggda sånger, rytmer och Beats

Metronomen själv erbjuder ett varierat utbud av rytmer och beats, allt i tempo från 30-252 bpm. Du kan också ange takten i intervallet 0-9 beats och välj rytm inställningar, idealisk för olika taktarter. Du kan också utelämna beats från rytmer för ökad mångsidighet, perfekt för olika låt stilar, genrer och taktarter. Dessutom SyncDancing Music Player funktioner tjugo standard ballroom dance låtar inbyggda att komma igång, så att du kan utöva rutiner med lätthet. Var och en av de inre Dans låtar var skapad av en professionell ordnas som producerar musik för ballroom dans.

Jogga Switch Control

En av de mest praktiska funktionerna i Korg SY - 1D SyncDancing synkroniserad Dans musikspelaren är den & lsquo; Jogga Switch & rsquo; funktionen på sidan enheter kroppen. Detta & lsquo; Jogga Switch & rsquo; control låter dig ändra inställningarna av SY - 1 D utan att ta bort det från ditt öra. Detta kan du göra ändringar i din beats, rytmer och tempo i farten. Sidan av kroppen funktioner läge Välj, strömbrytaren, sync/mute-knappen och en LCD-skärmar som visar dig all relevant information du behöver till exempel tempo och rytm.

Drifttiden & tillbehör

Kompakt men ändå robust design av Korg SY - 1D innebär dess idealisk att ta med dig överallt du går, plus det ger upp till 100 timmar av kontinuerlig drift med hjälp av ett mynt-typen litiumbatteri. En annan användbar funktion är det backup minnesfunktion som minns tempot och andra inställningar även när strömmen är avstängd. Detta tillåter dig att behålla dina tidigare inställningar när du slå på enheten igen. Dessutom SY - 1D levereras komplett med en väldämpad öra pad för extra komfort plus en bärväska som prydligt lagrar det SyncDancing Player, batteriet och örat pad.

Funktioner

 • Utöva Dans medan du lyssnar på hjärtrytmen eller låt direkt i örat
 • Tjugo standard balroom dance låtar är inbyggda
 • Inbyggd voice räkningen är användbar för lektioner
 • Infraröd tempo synkronisering, perfekt för flera personer övningssessioner
 • Ett brett utbud av beats och rytmer
 • Använd den jog swtich att ställa in tempot intuitivt
 • Bekvämt och säkert passar en mängd öra former
 • Längre drifttid och minne backup
 • Öra pad och bärväska ingår