Korg IE - 1M In-Ear Metronome

 • Handsfree-Metronome.
 • Fäster någon form för Optimal komfort.
 • Wide rad Beats och rytmer.
 • Upp till 100 timmar kontinuerlig användning.
 • Komplett med örat Pad och väska

Korg IE - 1M In-Ear Metronome

Detaljer
Korg IE - 1M In-Ear metronomen är en kompakt och robust metronom för att passa inuti örat för händer gratis användning. Den IE - 1M är perfekt för att öva ditt instrument medan du lyssnar till rytmen direkt i örat. Funktionen 'Jogga Switch' kan du ställa in tempot intuitivt, utan att ta bort metronomen från örat. Omfattande drifttiden innebär metronomen fungerar upp till 100 timmar kontinuerligt från en enda cell som litiumbatteri. Dessutom den Korg IE - 1M levereras komplett med ett öra pad och bärväska för ökad bekvämlighet.

Artikelnummer: 78805

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

In-Ear Metronome

IE - 1M i örat metronomen kan du öva ditt instrument samtidigt hålla i gång med en rytm som riktas in i örat. on-ear design sitter bekvämt på alla öra former, vilket ger dig en händer gratis metronom som du kan använda när som helst. Här finns även ett brett utbud av beats och rytmer så kan du spela en rad olika stil, tempon och genrer. Ultra-liten storlek kroppen gör det mycket portabel och perfekt för att ta med dig överallt. Enheter vinkel kan justeras för extra komfort genom att rotera högtalaren själv

Stort utbud av Beats och rytmer

Metronomen själv erbjuder ett varierat utbud av rytmer och beats, allt i tempo från 30-252 bpm. Du kan också ange takten i intervallet 0-9 beats och välj rytm inställningar, idealisk för olika taktarter. Du kan också utelämna beats från rytmer för ökad mångsidighet, perfekt för olika låt stilar, genrer och taktarter.

Jogga Switch Control

En av de mest praktiska funktionerna i den Korg IE - 1M In-EarMetromone är den & lsquo; Jogga Switch & rsquo; funktionen på sidan enheter kroppen. Detta & lsquo; Jogga Switch & rsquo; control låter dig ändra inställningarna för den IE - 1 M utan att ta bort det från ditt öra. Detta kan du göra ändringar i din beats, rytmer och tempo i farten. Sidan av kroppen funktioner läge Välj, strömbrytaren, sync/mute-knappen och en LCD-skärmar som visar dig all relevant information du behöver till exempel tempo och rytm.

Drifttiden & tillbehör

Kompakt men ändå robust design av den Korg IE - 1M innebär dess idealisk att ta med dig överallt du går, plus det ger upp till 100 timmar av kontinuerlig drift med hjälp av ett mynt-typen litiumbatteri. En annan användbar funktion är det backup minnesfunktion som minns tempot och andra inställningar även när strömmen är avstängd. Detta tillåter dig att behålla dina tidigare inställningar när du slå på enheten igen. Dessutom den IE - 1M levereras komplett med en väldämpad öra pad för extra komfort plus en bärväska som prydligt lagrar In-Ear metronomen, batteriet och örat pad.

Funktioner

 • Öva ditt instrument medan du lyssnar till rytmen direkt i örat
 • Ett brett utbud av beats och rytmer
 • Använd jog switch för att ställa in tempot intuitivt
 • Bekvämt och säkert passar en mängd öra former
 • Längre drifttid och minne backup
 • Öra pad och bärväska ingår
 • Även idealisk för joggning och promenader