Korg SR - 1G StrokeRhythm In-Ear Golf Metronome

 • Hjälper till att förbättra din golfsving.
 • Fäster någon form för Optimal komfort.
 • Wide rad Beats och rytmer.
 • Upp till 100 timmar kontinuerlig användning.
 • Komplett med örat Pad och väska

Korg SR - 1G StrokeRhythm In-Ear Golf Metronome

Detaljer
Korg SR - 1G StrokeRhythm In-Ear Golf metronomen är en kompakt och robust metronom för att passa inuti örat för händer gratis användning. Den SR - 1G är idealisk för att öva din golfsving medan du lyssnar till rytmen direkt i örat. Funktionen 'Jogga Switch' kan du ställa in tempot intuitivt, utan att ta bort metronomen från örat. Omfattande drifttiden innebär metronomen fungerar upp till 100 timmar kontinuerligt från en enda cell som litiumbatteri. Dessutom den Korg SR - 1G levereras komplett med ett öra pad och bärväska för ökad bekvämlighet.

Artikelnummer: 78806

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Perfekt för golfare samt musiker

SR - 1G i örat golf metronomen är en unik metronom som passar på användare öra för handsfree-funktionalitet. Den SR - 1G kommer att spela en uniformerad beat i örat så att du kan justera svingen till rytmen som spelas. Detta ger dig möjlighet att förbättra din sving och timing, plus det breda utbudet av rytmer och tempon kan du hitta swing rytmen som är rätt för dig. Dessutom kan du också använda de SR - 1G för musikaliska applikationer såsom för bandet övning och mer.

Stort utbud av Beats och rytmer

Metronomen själv erbjuder ett varierat utbud av rytmer och beats, allt i tempo från 30-252 bpm. Du kan också ange takten i intervallet 0-9 beats och välj rytm inställningar, idealisk för olika taktarter. Du kan också utelämna beats från rytmer för ökad mångsidighet, perfekt för att öva olika rytmer för din sving.

Jogga Switch Control

En av de mest praktiska funktionerna i den Korg SR - 1G In-EarMetromone är den & lsquo; Jogga Switch & rsquo; funktionen på sidan enheter kroppen. Detta & lsquo; Jogga Switch & rsquo; control låter dig ändra inställningarna av SR - 1 G utan att behöva ta bort den från ditt öra. Detta kan du göra ändringar i din beats, rytmer och tempo i farten. Sidan av kroppen funktioner läge Välj, strömbrytaren, sync/mute-knappen och en LCD-skärmar som visar dig all relevant information du behöver till exempel tempo och rytm.

Drifttiden & tillbehör

Kompakt men ändå robust design av Korg SR - 1G innebär dess idealisk att ta med dig överallt du går, plus det ger upp till 100 timmar av kontinuerlig drift med hjälp av ett mynt-typen litiumbatteri. En annan användbar funktion är det backup minnesfunktion som minns tempot och andra inställningar även när strömmen är avstängd. Detta tillåter dig att behålla dina tidigare inställningar när du slå på enheten igen. Dessutom i SR - 1G levereras komplett med en väldämpad öra pad för extra komfort plus en bärväska som prydligt lagrar SynMetronome, batteriet och örat pad.

Funktioner

 • Öva på din sving medan du lyssnar till rytmen direkt i örat
 • Ett brett utbud av beats och rytmer
 • Använd jog switch för att ställa in tempot intuitivt
 • Bekvämt och säkert passar en mängd öra former
 • Längre drifttid och minne backup
 • Öra pad och bärväska ingår
 • Även idealisk för joggning och promenader