Kung 2102 Legend 2B Trombon - Nästan Ny

17 131 kr Ord.pris 30 658 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Mässing och Nickel Silver kropp med klarlack.
 • Perfekt för Jazz spelare.
 • En av världens bäst säljande Jazz Trombon.
 • Lilla Bell och dubbla tråkmåns.
 • Nästan ny trombon

Kung 2102 Legend 2B Trombon - Nästan Ny

Detaljer

Den King 2B Trombone är ett perfekt alternativ för alla kräsna jazz artist. Det är små bell och dubbla.481/.491 "bar gör det så enkelt att spela i övre registret över instrumentet. Med över 100 år av expertis för att göra detta instrument, King 2B är en av de mest populära jazz trombonesna runt.Denna punkt var tillbaka oönskade från en kund. Den original boxningen är skråmat. Förutom detta ser enheten ny ut och fungerar i enlighet därmed och har endast använts ett par gånger.

Detta är ett utmärkt tillfälle att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.

Artikelnummer: 41500

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Klassisk Jazz Design

Den King 2B Trombone är mycket lik sin motsvarighet, 3B, som noteras som typiska jazz trombonen. Det är mindre 12,2 mm Bar erbjuder Trombon spelaren en lysande och exakt ljud, som gynnar en lätt att spela för det högre registret. Mindre än normalt 18,7 cm rosa mässing bell ger en varm men tydlig ton, vilket gör den mycket mångsidig. Tydlig mattlackad finish hjälper också uppnå en varm ton av instrumentet. Sammantaget jämfört med 3B erbjuder denna Trombon ett skarpare ljud som kan tränga igenom en ensemble som något lättare. Det är en jazz trombonist dröm.

Professionell bild

Även tillbaka i skapandet av King instrument i 1894, instrumentet hyllades för sin slät och ljus bild mäter. Från den utgångspunkten, har nya färdigheter och teknik bara gjort trombonesna bättre. Förkromad nysilver slangar gör för en lätt bild, erbjuder spelaren enorma tekniska mångsidighet på snabbare passager av musik.

Medföljande tillbehör

Samt trombonen, ingår i detta paket är en lyx svart hård väska, designad för King Trombon att passa in ordentligt. Detta gör att transportera instrumentet till konserter och repetitioner mycket lätt. Dessutom ingår en King 12 C munstycke som är tillverkad enligt specifikationerna i trombonen. Den spelar fritt och enkelt i högre register och ger en vacker och rik ton.

Nästan ny produkt

Denna punkt har returnerats oönskade av en tidigare kund under våra 30 dagars öppet köp. Medan rutan har varit något skråmat, instrument och fodralet är i perfekt skick och inkluderar alla tillbehör inklusive munstycket.

Detta är en fantastisk möjlighet att köpa ett fantastiskt instrument som är i som nya villkor, men till ett billigare pris

Funktioner/specifikationer

 • Hålstorlek: 1,22 cm (0.481")
 • Klockstyckets storlek: 20,3 cm (7 3/8")
 • Bell Material:Rose mässing
 • Glidavtryckare (material):Nysilver
 • Yta:Klar lack

Medföljande tillbehör

 • fodral:Trä skal hårt fodral
 • Språkrör: King 12 C Trombon munstycke