Legere Alto klarinett syntetiska rörblad, styrka 3

  • Video 1
207 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Legere Alto klarinett syntetiska rörblad.
  • Styrka 3.
  • Exakt styrka och finmekanik.
  • Långvariga och hållbara

Legere Alto klarinett syntetiska rörblad, styrka 3

Detaljer

Syntetiska alto klarinett vass är Legere en ledande innovation, som bekämpar användningen av potentiellt temperamentsfull sockerrör vass. Dessa syntetiska vassen erbjuder en precision skära och exakta styrka som inte alltid är möjligt med standard trä vass. Syntetiska vassen kommer också sista mycket längre, vilket innebär mindre pengar som spenderas på reed förändringar.Artikelnummer: 40791

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Hållbara och långvariga

Medan traditionella sockerrör vass skulle behöva förändras regelbundet på grund av skador och naturligt slitage, kommer denna syntetiska Legere reed håller mycket längre på grund av dess sammansatta material som används. Detta innebär att mindre pengar måste spenderas på vass och i det långa loppet kommer att spara på pengar!

Finmekanik

Tillverkad av några av de senaste materialen och med extremt avancerad maskin crafting, är Legere vassen byggda så att varje reed identiskt till nästa. Med många sockerrör vassen, finns det skillnader från en vass styrka till en annan, men med Legere vassen, kan du vara säker på att varje reed är helt konsekvent.

Recensioner

"Jag måste säga att när jag försökte faktiskt röret jag var mer än glatt överraskad! Samstämmigheten i styrkan är enastående - jag måste säga att jag har ökat frustrerad av traditionella reed tillverkar brist på överensstämmelse mellan betygen. Med Legere vet du exakt vad du får direkt ur lådan."

Barnaby Robson, rektor Clarinettist, Philharmonia Orchestra i London

"Legere vassen är vägen för framtiden, nu! De har fenomenala konsistens, utmärkta respons och tillförlitlighet. Viktigast, bidrar de till att skapa en vacker, slät ton i alla register. Med en fantastisk reed, kan man äntligen komma att göra musik, istället för att bara spela klarinett."

Ricardo Morales, Philadelphia Orchestra

Om du är osäker på vilken styrka reed är bäst lämpad för dig, kolla in jämförelse diagrammet nedan, vilken dragen jämförelser mellan många av toppen sockerrör reed märken.