Odyssey OTH1900 premiär tenorhorn

6 003 kr RRP 6 965 kr (inklusive Moms @ 25%)

Tillgänglig för beställningLeveransinformation

Varan är tillgänglig för beställning

Varan är tillgänglig för beställning men finna för närvarande inte på lager.

Vi kommer att beställa hem varan så snabbt som möjligt när du har lagt din beställning. När varan har ankommit till oss skickar vi den till dig.

"Beräknad leverans till dig" är det förväntade datumet varan kommer att levereras till dig och baseras på vår leverantörs normala leverans tidsskalor. Skulle vi informeras om att det kommer att dröja längre än förväntat, kommer vi att informera dig, men om den ankommer som förväntat, skickar vi dig ett mejl när din beställning har skickats och är på väg.

Beräknad leverans till dig: 8 Juni 2016

Lägg till i kundvagn

30 dagars öppet köp ingår

30 dagars öppet köp ingår
När du har mottagit din beställning har du 30 dagar för att bestämma dig för om du gärna vill behålla din beställning. Om du bestämmer dig för att varan är olämplig kan du returnera varan till oss för utbyte eller full återbetalning, inklusive standard leveransavgift.

Alla produkter är nya med mindre annat anges och inkluderar ett års garanti.

Vissa varor kan endast returneras om de inte har varken använts eller öppnats,, och när det handlar om mjukvaror, inte har registrerats. Detta inkluderar:

* Mjukvara.
* CDs och DVDs.
* Hörlurar och in-ear.
* Munstycken, rörblad etc.
* Mun / läp produkter.

Vi kan inte ascceptera retuneringar av specialtillverkade produkter som har utformats uteslutande för att fungera som en unik enhet/paket, så som dator system byggd efter en kunds unika instruktioner. Undantag kan vara möjligt med fförhandsgodkännande från försäljaren och kan vara föremål för en avbokningsavgift.

Tillval: 5 års garanti: 390 kr
(Innehåller 90 dagars öppet köp)

5 ÅR UTÖKAD GARANTI SYSTEM

Produktpriset inkluderar ett års garanti och 30 dagars pengarna tillbaka-garanti.

Gear4musics förlängda garanti system erbjuder en förbättrad service och har utformats för att kunna erbjuda ett högre skyddsnivå än många andra "gratis" garantier som ibland erbjuds av andra återförsäljare och tillverkare.

Höjdpunkterna av den förbättrade garantiservicen är:

 • Garantin förlängs till 5 år från leveransdatumet
 • Vår pengarna tillbaka garanti förlängs från 30 dagar till 90 dagar (villkor gäller efter 30 dagar)
 • Uppsamling och leverans kostnader ingår de första två åren
 • Kräv tillbaka 50% av kostnaden på den förlängda garantin efter 5 år om inte garantin har använts!
 • Garantin kan överföras om artikeln återförsäljs
 • Lån eller ersättningsutrustning kommer att erbjudas om produkten inte repareras inom 30 dagar
 • Om en vara inte kan repareras kommer en liknande produkt att erbjudas eller en pro -rata tillbakabetalning (enligt garantin) att erbjudas
 • Garantin kan avbokas inom 30 dagar och när som helst efteråt för en pro rata-återbetalning

Den utökade garantin är längre än Gear4musics och tillverkarens vanliga garanti och Gear4musics villkor för handel. Inget uttalande i dessa villkor påverkar eller begränsar dina lagstadgade rättigheter enligt konsumentavtal (information, kanselering och extrakostnader) Förordning 2013.

Produkt Referens: 41528

 • Odyssey OTH1900 tenorhorn.
 • Designad av Peter Pollard.
 • Forsilvrar platerat.
 • Lamplig for att framja musiker.
 • fodral, Denis Wick munstycket och tillbehör ingar

Odyssey OTH1900 premiär tenorhorn

Detaljer

Tenorhorn Odyssey Premiere Eb är ett bra instrument för nybörjare och framryckande musiker. Tillverkad av en ros mässing klocka, har detta instrument en underbar fyllig ton. Den är lämplig för alla sorter av spela, från vinden till brass band. Det har blivit färdiga i en dekorativ silver plätering med guld lack diabilder och rör mössor.Produkt Referens: 41528

Visa fullständig beskrivning

Fullständig Beskrivning

Visa fullständig beskrivning

Design av hog kvalitet

Odyssey Premiere spanna av instrument har utformats av Peter Pollard och byggda enligt hogsta standard av utforande, med overlagsen kvalitetsmaterial och klass ledande designfunktioner for att ge dig basta mojliga instrumentet. Du kan vara saker pa att sa mycket eftertanke, vard, kanslor, skicklighet och detalj som du kopplar till din musik har gatt de instrument som Odyssey har skapat for dig att njuta.

Ingar Denis Wick sprakror

Alla Odyssey Premiere blasorkester instrument inkluderar nu beromda Denis Wick klassiska munstycke. Den original klassiska designen ger klarhet, precision och en mycket latt kontrollerad, centrerad ljud. Det ger också mer briljans och rikare ovre overtoner an konvex yttre profiler for andra monster. Mycket kanslig och latt att spela, har klassiskt utmarkt flexibilitet med en rik ton.

Allt du behover

Komplett med sin egen anpassade utformade barvaska plus tillbehör, varje instrument är individuellt seriell numrerade som ger sinnesfrid och sparbarhet bor du vill forsakra din vardefulla instrument. Ett munstycke medfoljer detta instrument sa kan du borja spela direkt.

Funktioner/specifikationer

 • Bell Material: Gul massing
 • Kropp Material: Gul massing
 • Yta: Silverplaterad
 • Klockstycke (diameter): 203 mm

Medfoljande tillbehör

 • fodral: Zero-gravity Back Pack hart skum fodral
 • Munstycke: Ingar
 • Andra tillbehör: Handskar, rengoringsduk, rengoring Rod