Rosedale bas flöjt av Gear4Music - B-Stock

15 139 kr Ord.pris 17 468 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Bra Instrument för skolor och orkestrar.
 • 30 mm Diameter kropp.
 • Silver Headjoint.
 • Perfekt för fördubbling Träblåsinstrumentet spelare.
 • Omfattar fodral och tillbehör

Rosedale bas flöjt av Gear4Music - B-Stock

Detaljer

Rosedale bas flöjt av Gear4Music kombinerar en mängd avancerade funktioner och en klassisk design att ge dig ett mycket spelbara instrument vid ett genombrott pris. Med en distinkt fyllig ton och en stark dynamisk närvaro i det lägre registret är detta ett fantastiskt tillskott till någon fördubbling Träblåsinstrumentet spelare samling, till ett pris som inte bryter banken.Observera att detta är en B-Stock objekt. B-lager är antingen ex reparation eller tidigare har returnerats av en annan kund. Den original boxning och manual kan saknas och det kan finnas vissa mindre tecken på användning.
Annars kan verkar enheten som ny.

Detta är en fantastisk möjlighet att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.Programvaran levereras med den original nya produkten kanske har registrerats eller kan inte längre ingå.

Artikelnummer: 79628

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Ett perfekt komplement till din flöjt samling

fantastiskt kvalitetsinstrumentet erbjuder en möjlighet att lägga till din flöjt samling, utan att spendera alltför mycket. Perfekt för spelare fördubbling upp i flöjt av träblåsare avsnitt, detta instrument är perfekt för orkester spelar eller flöjt ensembler. Detta instrument som ger fantastiskt värde för pengarna, och är perfekt för skolor, privatpersoner och orkestrar både.

Kvalitetsmaterial och hantverk

Tillverkade av silver pläterad Kopparnickel, har kvalitet instrumentet en 30mm Diameter verktygskropp, vilket gör det lättare att spela än de större modellerna, vilket gör det perfekt för yngre spelare. Med en varm och fyllig ton, med stark dynamik i det lägre registret, låter denna flöjt bra i alla situationer. Detta är en fantastisk möjlighet att äga en ovanligare flöjt utan att spendera alltför mycket.

Funktioner/specifikationer

 • Kropp Material: Curponickel
 • Body Yta: Silver pläterad
 • Pads och fjädrar: franska kvalitetsmaterial
 • Headjoint: Silver pläterad

Inkluderade tillbehör

 • fodral: Hårt skum väska
 • Tillbehör: Rengöringsduk och Rod

Rosedale Träblåsinstrumentet instrumenterar från Gear4Music

Denna rad Träblåsinstrumentet instrumenterar lanserades 2007 från Gear4Music.com och tar sitt namn från en unik region av den North Yorkshire Moors. Produkter inkluderar piccolaflöjt, flöjter, saxofoner, klarinetter och oboer, varav alla är byggda till en professionell standard.

Rosedale Träblåsinstrumentet instrumenterar är idealiska för den ambitiösa spelaren med kräsna smaker, samt studenter som vill ha en välljudande instrument. Varje Rosedale instrument har varit handgjorda, att tillhandahålla professionell spelbarhet och kvalitet samtidigt behålla ett konkurrenskraftigt pris.

Dessa instrument kombinerar traditionella tekniker och kunskap med modern innovation. Med överlägsen byggkvalitet och professionella utföranden, Rosedale instrument byggs till exakta specifikationer. Vårt sortiment av mellanliggande till professionella Rosedale Träblåsinstrumentet instrumenterar av Gear4Music har visat sig höja ribban av musikinstrument till nästa nivå.