Rovner 1RXS Dark serien ligatur och mössa för sopransaxofon - öppnad kartong

276 kr Ord.pris 358 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Lämpliga för att utveckla spelare & pålitlig för lärare.
  • Modern teknik Design.
  • Kan producera mörka, varma och Resonant ljud.
  • Assist mot att producera Full, centrerad toner.
  • Passar Slim sopran språkrör

Rovner 1RXS Dark serien ligatur och mössa för sopransaxofon - öppnad kartong

Detaljer

Rovner 1RXS mörka serien ligatur och Cap är lämplig sopran saxofoner. Denna ligatur har en modern design, och är lämplig utveckla spelare och lärare lika. Den mörka serie av ligaturer producerar en djup och fyllig ljud som kännetecknar lyriska orkester spelar. Sedan dess start liv 1974 är det fortfarande den mest rekommenderade och används ligaturen av Rovner. Denna ligatur är utrustad med en mössa.Observera att rutan har öppnats som en del av vår kvalitet control inspektioner och som sådan alla sälarna har brutits. Själva objektet är helt ny och aldrig har använts.

Detta är en fantastisk möjlighet att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.

Artikelnummer: 80771

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Den mörka serien

Den mörka serien är utformad för klassiska artister som strävar efter mellow, mörka toner. Metoden design av ligatur gör det möjligt att producera en fullständig centrerad ton, samtidigt för ett mindre motståndskraftiga luftflöde och en mer öppen känsla. Utveckla spelare kan flytta till nästa nivå av prestanda.