Yamaha Xeno YTR-8335RS 25-årsjubileum modell Trumpet

 • Video 1
30 909 kr Ord.pris 35 250 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Limited Edition modell för att fira 25 år av Xeno trumpeter.
 • Xeno-serien drar ihop en karta över hantverket.
 • Erbjuder Xeno 25th Anniversary gravyr på Bell.
 • Serien inspirerar spelare med otrolig kraft & projektion.
 • Kombinerar gamla gynnade funktioner med nya unika specifikationer

Yamaha Xeno YTR-8335RS 25-årsjubileum modell Trumpet

Detaljer

Yamaha Xeno YTR-8335RS 25-årsjubileum modell Trumpet designen innehåller en kombination av funktioner. För att ge det en begränsad upplaga har kvalitet Yamaha infört några nya unika specifikationer, samt överföra några gamla gynnade funktioner mittemot populära Xeno serie modeller. Den YTR-8335RS levereras med en professionell silver pläterad kropp med en guld pläterad trim. Denna design består av material av hög kvalitet som garanterar beslag är tillförlitliga för år framöver. Xenos lång och lysande historia har möjliggjort denna modell att ge skonsam mognad och varma, karismatisk toner i en trumpet. Medföljer denna trumpet är en gold plated version av TR16C4 munstycket och en begränsad upplaga Xeno ryggsäck stil hard case, i blått.

Artikelnummer: 71733

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Xeno 25-årsjubileum

Att fira 25-årsdagen av deras Xeno trumpet-serien, Yamaha har introducerat den limited edition YTR-8335RS modell, att införa en kombination av gamla gynnade funktioner med nya unika specifikationer. Ursprungligen infördes 1990, drar denna serie ihop en karta över hantverk som innefattar utestående instrument design och avancerad teknik, samt erfarenhet, talanger och drömmar om hedrade artister från hela världen. Trumpeter i denna serie inspirera spelare med sin otroliga kraften och projektion. Tillsammans med deras omdefinierade motstånd och respons har dessa trumpeter fantastiska tonala flexibilitet. Xenos lång och lysande historia har aktiverat denna modell ger skonsam mognad och värma, karismatiska toner i en trumpet.

Material av hög kvalitet och tillförlitliga beslag

Att vara så enastående värde till sina spelare, kombinerar de YTR-8335RS några av de mest populära funktionerna från Xeno-serien hittills, med några nya unika specifikationer att ge det en limited edition-kvalitet. Den nya ljusare och lite mer öppna designade bell har en fantastisk 'Xeno 25th årsdag' gravyr, kan producera varma toner och enastående projektion. En annan synlig förändring till denna trumpet design är unika böjd dubbel trim bild stag, som gör att sonic fördelar. Flödande form av detta stag lägger perfekt motstånd till ett gratis-blowing omvänd leadpipe design, medan den sällsynta upplagan av en dubbla stag konfiguration ger stabilitet till instrumentets ton.

Att ytterligare förbättra motstånd Yamaha har nu förbättrat höjden på bilden vatten viktiga rännstenen. Ändarna av nyckeln vatten har också ändrats och är nu böjda för förbättrad respons. Kolv knapparna, rör lock och botten caps är desamma som används på Xeno Artist modellen. Den tunnare ventilen hölje och kolvar ger ett instrument med den idealiska blåser motstånd, samt förbättra trumpeter på grund av den ändrade vinkeln av gren röret (knoge). Detta skapar ett nytt luftflöde genom kolvarna och ett lättare block. En minskad väggtjocklek kombinerat med en lättare kolv gör svaret enklare och mindre tröttande för artist.

Knogarna har varit ej som nu gör rörledningar böjar i blocket i 90 graders vinkel, öka motståndet när blåser ner instrumentet och i sin tur skapa en ljusare ton. Kolv knapparna, rör lock och botten caps används alla för att förbättra den övergripande balansen av instrumentet för optimal luftmotstånd och förbättrad ton. För att förbättra den YTR-8335RS' professionellt utseende ytterligare, dessa delar är alla guldpläterad. Hollow-head 3rd ventilen Skjut propp skruv hjälper till att producera subtilt friare luftmotstånd, samtidigt också förbättra Hornstötarnas övergripande spelar känsla. Knappen visas på den första bilden av trumpeten används för att finjustera blåser motståndet att skapa bättre control. Medelstora stora hålet ger en tillräcklig mängd motstånd att producera en ljusa och centrerad ton med massor av färg och karaktär. Slutligen lägger den tunnformad bussningen, överförs mittemot Xeno artisten modellen, ytterligare djup och rikedom till instrumentets klangfärg. Denna design består av några av Yamaha's högsta kvalitetsmaterial och erbjuder pålitliga, hållbara tillbehör som kommer att pågå under år framöver.

Guld pläterad munstycket & Limited Edition Xeno fodral

YTR-8335RS Trumpet kommer med en speciell guldpläterade version av TR16C4 munstycket, kan producera jämn ljud med tonala djup. Ingår också med denna modell är en begränsad upplaga ryggsäck stil hård väska. fodralet kommer i blått och ger undantag för denna sentimentala mästerverk.

Funktioner

 • Unikt böjda dubbla stag Tuning Bilddesign
 • Gratis-Blowing omvänd Leadpipe Design
 • Guldpläterade topp och botten ventilhattar
 • Ljusare skruv och propp på 3rd Ventilglidbanan
 • Ljusare A-typ ett stycke franska Bead Bell
 • Guldpläterade specialversion av TR16C4 munstycket
 • Xeno 25th Anniversary klocka gravyr

Specifikationer

 • Nyckel av: BB
 • Bell: Ett stycke, gul mässing
 • Bell Diameter: 127 mm (5")
 • Bore storlek: Medium-Large
 • Finish: Silver pläterade med guld pläterad Trim
 • Tillbehör: En guldpläterad TR16C4 munstycket & en Limited Edition ryggsäck stil hårt fodral i Blue