Yamaha YFL411 Mellannivå Flöjt - Ex Demo

11 354 kr Ord.pris 20 902 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Yamaha mellanliggande flöjt.
 • Stirling Silver konstruktion.
 • Offset G mekanism.
 • Stängda hål tangenter.
 • Yamaha fodral ingår

Yamaha YFL411 Mellannivå Flöjt - Ex Demo

Detaljer

Yamaha YFL411 mellanliggande flöjt med stängda hål tangenter och en sterling silver headjoint och kropp är ett fantastiskt instrument för avancerande musiker för att kliva från en student modell flöjt. Med en offset G mekanism för en ergonomisk känsla och stängda hål för stämning säkerhet, är här flöjten ett bra instrument för mellanliggande och professionella spelare. Medföljer detta Yamaha har instrument en bärväska och tillbehör.br >
Denna punkt är en ex showroom uppvisning modell. Det finns lätta repor och tecken på användning runt höljet. Den original boxning och manual ingår inte. Annars fungerar enheten som ny.

Detta är ett utmärkt tillfälle att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.

Programvaran levereras med den original nya produkten kan ha varit registrerat eller inte längre kan tas med.

Artikelnummer: 41257

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Sterling Silver Headjoint och kropp

Yamaha mellanliggande flöjterna har sterling silver kropp och CY munstycken, som ger en varmare och rik ton. Med en dubbel flare Kona och en unik embouchure hålet underskred design för utmärkta respons och en varm rik ton, CY-headjoint hjälper nybörjare lär sig snabbt att producera ett vackert ljud. Mer avancerade spelare kommer att uppskatta sin jämn och snabb reaktion i alla register.

Superb Standard Keywork

Yamahas unika skruv motstånd skär möjliggöra smidig anpassningar samtidigt förhindra successivt lossnande av skruvarna, och placeringen av skruvarna har ändrats för enklare åtkomst. Viktiga inlägg har tjocknat och omgjorda för förbättrad hållbarhet och styrka att Sustain korrekt rod justering och Yamahas unika footjoint justering markerar underlätta korrekt montering av unga spelare. Alla viktiga former och placering har utformats ergonomiskt för bekväm, naturlig-känsla prestanda. De är handbyggd och justerat för en perfekt touch och balans.

Ex-Demo Instrument

Observera att denna Yamaha flöjt är ett ex-demonstration instrument. Det finns några mindre repor som kan ses i ljuset, instrumentet spelar helt som nya och omfattar fodral och tillbehör. Detta är en fantastisk möjlighet att köpa Nästan Ny instrument på en bråkdel efter priset.

Funktioner/specifikationer

 • Viktiga typer: Stängda hål tangenter
 • Nyckel System: Offset G
 • Toneholes: Dras & ringlad
 • Kropp & Footjoint Material: Sterling Silver (silverpläterad)
 • Nyckel Material: Nysilver (silverpläterad)
 • Headjoint Material: Sterling Silver (silverpläterad)