Trum-maskiner

Trumma maskiner har varit centrala för ljud av Hip-Hop och dansmusik i årtionden. Konstnärer som är så mångskiftande som Timbaland, The Orb och nya Order har gjort Rolands original TR-909 och TR-808 klassiker av musikaliska design.

View All Information

Trum-maskiner

Första 44 produkter som visas

Om Trumma maskiner

Trumma maskiner utnyttja samplingar eller syntes för att sekvens eller post percussive element med hjälp av knapparna eller kuddar. Många, t ex den Elektron Machinedrum, innehåller en steg sequencer att tillåta användare att sekvens ett steg för steg-beat. Sådana trummaskiner är otroligt mångsidig, erbjuder möjlighet att skapa melodiska percussive sekvenser, utöver konventionella trummans ljud. Användning av samplingar och tid omfång utökar ytterligare möjligheterna att trummaskiner kan ge, tillåta för helt nya ljud skapas från en ursprunglig provet.

Normalt är tillåta de också on-the-fly Sampling och realtid inspelning. Som är populära i elektronisk musik, kan de också användas i stället för en trummis, där de inte är tillgängliga eller önskade.

Programvara studios inbegripa trumma alltmer maskin enheter, som erbjuder expansiva Sampling funktioner. Användning av MIDI-styrenheter som Korg PadKontrol kan ge känsla och samspel mellan en hårdvara trummaskin i ett programvarupaket.

Trummaskin Nyheter

Roland TD-1KPX V-Drums elektroniska Trumset nu i lager

Den Roland TD-1KPX bärbara V-Drums elektroniska Trumset kommer i som den mest lönsamma av intervallet V Drum men absolut inte snåla på kvaliteten... Mer »

En vecka att gå tills Roland's 'framtiden omdefinieras'

Med över 30 planerade produktlanseringar lovar 909 dag att bli en banbrytande händelse... Mer »

Gratis 5-års garanti på Roland TD - 30K och TD-30 V-Pro trumset

Roland TD - 30K och TD-30 V-Pro trumset kommer nu med en gratis 5-års garanti i ett tidsbegränsat erbjudande (finns i Storbritannien endast).... Mer »