Trum-maskiner

Trumma maskiner har varit centrala för ljud av Hip-Hop och dansmusik i årtionden. Konstnärer som är så mångskiftande som Timbaland, The Orb och nya Order har gjort Rolands original TR-909 och TR-808 klassiker av musikaliska design.

View All Information

Trum-maskiner

Första 26 produkter som visar

Om Trumma maskiner

Trumma maskiner utnyttja samplingar eller syntes för att sekvens eller post percussive element med hjälp av knapparna eller kuddar. Många, t ex den Elektron Machinedrum, innehåller en steg sequencer att tillåta användare att sekvens ett steg för steg-beat. Sådana trummaskiner är otroligt mångsidig, erbjuder möjlighet att skapa melodiska percussive sekvenser, utöver konventionella trummans ljud. Användning av samplingar och tid omfång utökar ytterligare möjligheterna att trummaskiner kan ge, tillåta för helt nya ljud skapas från en ursprunglig provet.

Normalt är tillåta de också on-the-fly Sampling och realtid inspelning. Som är populära i elektronisk musik, kan de också användas i stället för en trummis, där de inte är tillgängliga eller önskade.

Programvara studios inbegripa trumma alltmer maskin enheter, som erbjuder expansiva Sampling funktioner. Användning av MIDI-styrenheter som Korg PadKontrol kan ge känsla och samspel mellan en hårdvara trummaskin i ett programvarupaket.

Trummaskin Nyheter

Musikmesse 2016: Yamaha lansera tre nya DTX elektroniska trumset

Införandet av den nya DTX720K, trumset DTX760K och DTX920K elektroniska från Yamaha.... Mer »

Musikmesse 2016: Nord Drum 3 slagverk Synthesizer och modul

Den nya Nord Drum 3 kombinerar fantastisk spelbarhet med obegränsad ljuddesign möjligheter för innovativa Nord Drum 2.... Mer »

Roland införa det TD-11KV specialutgåva elektroniska trumset

Roland har lagt det TD-11KV specialutgåva elektroniska trumset till deras omfattande V-Drums linje.... Mer »