Slagverk & Trummor

Trummor och Slagverk utgör en av våra största sortiment på Gear4music, med många trumset som har mottagit godkännande från några av de största namnen i trummis världen - vi har Lars Ulrichs favorit akustiska kit, Tama, som Zildjian Cymbaler, älskade av Travis Barker.

View All Information

Våra Mest Populära Trumset

Första 21 produkter som visar

Lär dig mer om trummor

Vilka typer av trumset finns tillgängliga?

Trumset och cymbaler skapar olika ljud när de slås an beroende på deras storlek. Det finns två huvudsakliga konfigurationer för hur trumset sätts upp - rock och fusion. Generellt sett, med rocktrumsetkonfigurationen blir bastrumman den största komponenten med en diameter på 22 tum, och golvpukan näst störst med 16 tum. Hängpukorna är oftast av varierande storlek, med ett trummått på 12 tum och de andra 13 tum, medan en normal virveltrumma är omkring 14 tum.

Fusion-trumset saknar oftast golvpuka och har istället tre hängpukor som är tio tum, 12 tum och 14 tum i diameter. Bastrumman är ibland även mindre än 22 tum, med en normal storlek på 20 tum.

Juniortrumset är mindre i storlek för att passa yngre spelare. Junior 5-bitars trumset - är utformat för 5- till 10-åringar och består av en 16-tums bastrumma, en 12-tums virveltrumma, en 13-tums golvpuka och hängpukor på tio och 11 tum.

Vilka fördelar har elektroniska trumset?

Elektroniska trummor och cymbaler kan producera så mycket eller så litet buller du vill. Med hörlurar inkopplade kan ingen höra dig öva. Detta gör dessa trumset populära bland personer som lever i närhet till andra eller bland proffs som vill ha den korrekta ljudåtergivningen som hörlurar tillhandahåller. De kompletta uppsättningarna tar upp mindre plats än en konventionell rigg och kan packas ned om det behövs. Detta är perfekt för dem som är oroliga över utrymme i hemmet, eller resande musiker. Majoriteten av elektroniska trumset har inbyggda "spela med"-låtar och metronomer, vilket innebär att du har ett försprång när det gäller övning.

Du har kontroll över hur ditt trumset låter, vilket gör det enkelt att spela i en mängd olika stilar med bara ett trumset. Vissa elektroniska trumset låter dig till och med redigera eller ladda upp dina egna ljud! Vissa elektroniska trumset har mycket realistiska akustiska trumljud. Detta beror dock lite på din budget, då dyrare trumset ofta har ett mer realistiskt ljud.

Trummor & Percussion Nyheter

Musikmesse 2016: Yamaha lansera tre nya DTX elektroniska trumset

Införandet av den nya DTX720K, trumset DTX760K och DTX920K elektroniska från Yamaha.... Mer »

Roland införa det TD-11KV specialutgåva elektroniska trumset

Roland har lagt det TD-11KV specialutgåva elektroniska trumset till deras omfattande V-Drums linje.... Mer »

NAMM 2016: Alesis smedja och kommandot elektroniska trumset

Alesis, världens ledande tillverkare av elektroniska instrument och komponenter för dagens musiker, har avtäcka två ny 8-delars trumset, smedja och kommando.... Mer »

NAMM 2016: Yamaha presenterar tre nya DTX elektroniska trumset

På NAMM 2016 firar Yamaha sin DTX e-drum serien genom att införa tre nya fantastiska modeller; DTX920k, 760k och 720 k.... Mer »

NAMM 2016: Alesis Strike Pro och Strike Zone elektroniska trumset

Alesis utplånar förutfattade föreställningar av elektroniska trummor med fantastiska nya Strike kit.... Mer »

Foo Fighters: 1000 Fans täcka Hit för att få bandet till Italien

1 000 italienska Foo Fighters fans prestanda för lära sig att flyga går viral och gör bandet stå upp och ta notis.... Mer »

KLOCKA - Musikmesse 2015: Roland TD - 25K V-Drums elektroniska trumset

Transponering den nya TD-25 V-Drum modul, som ger en dynamisk och interaktiv känsla, två nya Roland V-Trumset Ersätt i TD-15.... Mer »

NAMM 2015: Sabian stora och fula cymbaler

Sabian har lanserat en helt ny uppsättning av ride cymbal, stora och fula utbud. Dessa kraftfulla cymbaler producera en mörk, organiska och ofullkomliga ljud.... Mer »

Sista chansen för leverans före jul

Det kan finnas bara en dag kvar innan julafton, men det finns fortfarande tid att beställa den perfekta musikaliska gåvan.... Mer »

Svart fredag försäljning nu på - våra bästa val

I vinter, vi är kickstarting din julhandeln med 4 hela dagar av den bästa musiken erbjudanden runt, det är svart fredag!... Mer »