Akustiska Trumset

Akustiska trumset är kanske det instrument som går att hitta i vilken genre som helst och gör det därför till ett otroligt populärt och mångsidigt instrument.

View All Information

Akustiska Trumset - Bästsäljare

Akustisk Trumset Information

Hur skiljer sig set ljudmässigt?

Rock- och fusion-trumset skiljer sig åt i ljud och huruvida en trummis beslutar att använda det ena eller det andra är ofta en fråga om smak.

Rock-set brukar skapa ett mer blomstrande ljud, medan fusion-set - som utvecklats från jazz fusion - anses ha en ljusare resonans. Träslagen som används i varje trumset är ofta en nyckelfaktor; fusion förknippas starkt med björk och rock-trumset identifieras mer med lönn eller poppel.

Andra saker att tänka på när du köper ett trumset

Medan vissa trumset levereras med cymbaler, köps dessa ofta separat och vissa tekniker utnyttjar uppemot ett halvt dussin av dem för att kunna skapa ljuden de vill ha. En White Horse Primitive 6-tums Splash Cymbal, skapar exempelvis ett rått och primitivt ljud för ditt trumset, medan en White Horse Pro 15-tums China Crash cymbal ger ett ljust och kraftfullt ljud.

Ett komplett White Horse Pro Cymbalpaket som innehåller 14-tums hi-hattar, en 8-tums splash cymbal, en 18-tums crash cymbal och en 20-tums crash/ride cymbal finns tillgängligt för att ge ett komplett komplement av cymbaler för ditt trumset.

Medan trumset har ett rykte för att vara högljudda, är det möjligt att minska ljudet betydligt för att öva genom användning av trumset dämpnings-pads. Trumset dämpningspad, kan exempelvis minska bullret från ett trumkit med upp till 90 procent. Det innehåller en bas pad, en 16-tums plus cymbal pad, en 14-tums hihat pad, en 14-tums virveltrummepad och 12-tums, 13-tums och 16-tums tom pads.

Akustisk Trumset Nyheter

Nu Säljs Natal Cafe Racer i Champagne Sparkle och British Racing Green

Med en fantastisk yta och en av en vänlig ton, är Natal Cafe Racer shell förpackningar en spännande grund för professionella trummisar av nästan alla genre.... Mer »

Exklusiva SJC Colour Rush kit och Ltd. Ed. virveltrummor på Gear4music

Skräddarsyr gjord och resolut anpassade, SJC leverera varorna åter igen med några exklusiva erbjudanden som endast är tillgängliga för Gear4music. Missa inte!... Mer »

NAMM 2017: Mapex Saturn V Tour Edition

I en mängd olika utföranden och storlekar Mapex's nya Saturn V turer express classic Mapex ton med en ny ergonomisk design... Mer »

NAMM 2017: Yamaha tillkännage nya Rydeen Drum serien

Att föra åskan på årets NAMM är Yamaha's nya Ryden-serien. En nybörjare nivå kit byggd, du kan förvänta dig premium kvalitet på en nypa efter priset.... Mer »

SJC och Tre Cool presentera Mike Dirnt anpassade Kit för jul

I en gemensam design insats, SJC Custom Drums och grön dag trummisen Tre Cool har utformat en anpassade trumset att matcha band kompis Mike Dirnt signatur bas... Mer »