Akustiska trumset

Trumset har satt sina spår i praktiskt taget alla musikaliska genrer från rock till hiphop och jazz till reggae, vilket gör akustiska trumset till ett viktigt instrument.

View All Information

Akustisk Trumset bästa säljare

Första 18 produkter som visas

Akustisk Trumset Information

Hur skiljer sig set ljudmässigt?

Rock- och fusion-trumset skiljer sig åt i ljud och huruvida en trummis beslutar att använda det ena eller det andra är ofta en fråga om smak.

Rock-set brukar skapa ett mer blomstrande ljud, medan fusion-set - som utvecklats från jazz fusion - anses ha en ljusare resonans. Träslagen som används i varje trumset är ofta en nyckelfaktor; fusion förknippas starkt med björk och rock-trumset identifieras mer med lönn eller poppel.

Andra saker att tänka på när du köper ett trumset

Medan vissa trumset levereras med cymbaler, köps dessa ofta separat och vissa tekniker utnyttjar uppemot ett halvt dussin av dem för att kunna skapa ljuden de vill ha. En White Horse Primitive 6-tums Splash Cymbal, skapar exempelvis ett rått och primitivt ljud för ditt trumset, medan en White Horse Pro 15-tums China Crash cymbal ger ett ljust och kraftfullt ljud.

Ett komplett White Horse Pro Cymbalpaket som innehåller 14-tums hi-hattar, en 8-tums splash cymbal, en 18-tums crash cymbal och en 20-tums crash/ride cymbal finns tillgängligt för att ge ett komplett komplement av cymbaler för ditt trumset.

Medan trumset har ett rykte för att vara högljudda, är det möjligt att minska ljudet betydligt för att öva genom användning av trumset dämpnings-pads. Trumset dämpningspad, kan exempelvis minska bullret från ett trumkit med upp till 90 procent. Det innehåller en bas pad, en 16-tums plus cymbal pad, en 14-tums hihat pad, en 14-tums virveltrummepad och 12-tums, 13-tums och 16-tums tom pads.

Akustisk Trumset Nyheter

Roland TD-50 och TD-1KPX trummor meddelade

En ny serie av innovativa trummor från Roland - den TD-50 och TD-1KPX har aviserats.... Mer »

Yamaha tillkännage Collaborative befordran med Protection Racket

Yamaha och Protection Racket kör ett tidsbegränsat erbjudande löper från den 01/08/2016 till 31/10 2016... Mer »

Gear4music nu strumpan SJC anpassade trummor

Gear4music är den enda europeiska distributören av det Massachusetts bygger varumärke SJC anpassade trummor och nu lagerhålla en mängd olika produkter.... Mer »

NAMM 2016: Mapex avslöja Storm serie set

Mapex är glada för att tillkännage lanseringen av den helt nya Storm serien på vintern NAMM 2016.... Mer »

NAMM 2016: Yamaha avslöjar det inspelning anpassade trumset

Yamaha vind klockan tillbaka till 1970-talet till reincarnate sina mest hyllade trumset - inspelning anpassade.... Mer »