Digitala trumset

Digitala trumset är en av våra absoluta storsäljare. Ett digitalt trumset tar lite plats jämfört med ett akustiskt trumset och till dina grannars stora glädje går det att koppla trummorna till ett par hörlurar, så de passar därför alldeles utmärkt till att användas hemma.

View All Information

Digitala trumset - Storsäljare

Elektroniska trumset Information

Elektroniska trumset är ett realistiskt alternativ till akustiska trummor som ger användaren flexibilitet, kontroll och variabel volymnivå. Elektroniska set tillåter att olika ljud kan tilldelas till olika pads vilket ger trummisar nästan obegränsade möjligheter för olika trumljud.

Fördelarna med elektroniska trumset

Moderna elektroniska trumset har flera fördelar jämfört med dess akustiska motsvarigheter:

  • Elektroniska trumset och cymbaler kan producera så mycket eller så litet buller som du önskar. Med tillägg av hörlurar, kommer ingen att kunna höra dig öva. Detta gör dessa elektroniska trumset användbara för personer som bor nära inpå till andra eller för proffs som vill se vad korrekta Monitor hörlurar kan tillhandahålla.

  • Fullständig elektroniska trumset tar upp mindre plats än ett konventionellt set och kan packas ned om det behövs. Detta är perfekt för folk som oroar sig för utrymme i hemmet, eller framträdande musiker.

  • Majoriteten av elektroniska trumset har inbyggda spela-med låtar och metronomer, vilket innebär att du har ett försprång när det gäller att öva.

  • Du har kontroll över hur ditt trumset låter, vilket gör det enkelt att spela i en mängd olika stilar med bara ett set. Vissa elektroniska set låter dig även redigera ljud eller ladda upp dina egna!

  • Vissa elektroniska trumset har mycket realistiska akustisk trumljud. Detta beror på din budget, men dyrare set har oftast mer realistiska ljud.

Trumnyheter

Roland TD-1KPX V-Drums elektroniska Trumset nu i lager

Den Roland TD-1KPX bärbara V-Drums elektroniska Trumset kommer i som den mest lönsamma av intervallet V Drum men absolut inte snåla på kvaliteten... Mer »

En vecka att gå tills Roland's 'framtiden omdefinieras'

Med över 30 planerade produktlanseringar lovar 909 dag att bli en banbrytande händelse... Mer »

Gear4music nu strumpan SJC anpassade trummor

Gear4music är den enda europeiska distributören av det Massachusetts bygger varumärke SJC anpassade trummor och nu lagerhålla en mängd olika produkter.... Mer »

Gratis 5-års garanti på Roland TD - 30K och TD-30 V-Pro trumset

Roland TD - 30K och TD-30 V-Pro trumset kommer nu med en gratis 5-års garanti i ett tidsbegränsat erbjudande (finns i Storbritannien endast).... Mer »

Musikmesse 2016: Yamaha lansera tre nya DTX elektroniska trumset

Införandet av den nya DTX720K, trumset DTX760K och DTX920K elektroniska från Yamaha.... Mer »

Roland införa det TD-11KV specialutgåva elektroniska trumset

Roland har lagt det TD-11KV specialutgåva elektroniska trumset till deras omfattande V-Drums linje.... Mer »