Natal Fuego 8-tum & 9" Conguitas med stativ, Matt naturliga

2 667 kr (inklusive Moms @ 25%)

Tillgänglig för beställningLeveransinformation

Varan finns tillgänglig hos vår leverantör

Varan har beställts från vår leverantör, och vi avvaktar leverans.

Vi skickar din beställning så fort som möjligt, så snart vi har mottagit varan från vår leverantör.

"Beräknad leverans till dig" är vår beräknade datum av när leverans kan förväntas till dig och baseras på vår leverantörs normala leverans tidsskalor. Om vi informeras om att det kommer att dröja betydligt längre än normalt, kommer vi att meddela dig detta och, annars kommer vi att skicka ett mejl eller SMS som informerar dig att din beställning har lämnat vårt lager.

Beräknad leverans till dig: 9 Juni 2016

Lägg till i kundvagn

1 årsgaranti och 30 dagars öppet köp ingår

1 årsgaranti och 30 dagars öppet köp ingår
När du har mottagit din beställning har du 30 dagar för att bestämma dig för om du gärna vill behålla din beställning. Om du bestämmer dig för att varan är olämplig kan du returnera varan till oss för utbyte eller full återbetalning, inklusive standard leveransavgift.

Alla produkter är nya med mindre annat anges och inkluderar ett års garanti.

Vissa varor kan endast returneras om de inte har varken använts eller öppnats,, och när det handlar om mjukvaror, inte har registrerats. Detta inkluderar:

* Mjukvara.
* CDs och DVDs.
* Hörlurar och in-ear.
* Munstycken, rörblad etc.
* Mun / läp produkter.

Vi kan inte ascceptera retuneringar av specialtillverkade produkter som har utformats uteslutande för att fungera som en unik enhet/paket, så som dator system byggd efter en kunds unika instruktioner. Undantag kan vara möjligt med fförhandsgodkännande från försäljaren och kan vara föremål för en avbokningsavgift.

Produkt Referens: 27340

  • Handen särskild Siam ek Conguita Set.
  • 8-tum & 9" Diameter.
  • Naturfärgad dölja huvuden, förkromad hårdvara & Stand

Natal Fuego 8-tum & 9" Conguitas med stativ, Matt naturliga

Detaljer
Hand traditionellt utformad Siam ek skal och naturliga Dölj huvuden producera en varm, rundade och fullständig kropp ton, medan den förkromad bekvämlighet Hoop fälgar och hårdvara ger överlägsna styrka och eleganta styling, tillsammans med förbättrat spelar teknik på grund av denna innovativa design. De Conguita som medföljer fullt justerbar, dubbel-stadgat, förkromad ställning.

Produkt Referens: 27340

Visa fullständig beskrivning

Fullständig Beskrivning

Visa fullständig beskrivning

Fuego serien är speciellt utformad för dem bege sig in i världen av Afro-kubanska slagverk. Med Congas, Bongos och Conguitas, spänna förkroppsligar exakt samma Konstruktionskvalitet, finish och uppmärksamhet på detaljer som är närvarande under hela Natal slagverk spänner.

Natal ursprungligen skapades 1958 av framstående brittiska slagverkaren Alan Sharp, som inte kan hitta de exakta instrument som han ville spela, kommer deras individdelar och monterade dem själv. Hans bongos var av så hög kvalitet som beställer började strömma in, till slut leder till grunden för Natal slagverk företaget 1965. Natal är fast besluten att producera trummor och hårdvara av högsta kvalitet, och Natal slagverk används av topp artister som Brian Downey (Thin Lizzy) och Ian Matthews (Kasabian).

Funktioner/specifikationer:

  • Siam ek
  • 8" och 9" diameter Conguita ange
  • Naturfärgad Dölj huvuden
  • Kromade "Comfort Hoop" fälgar och hårdvara
  • Stativ ingår