Virveltrummor

De flesta Virveltrummor har ett mått på 14-tums bredd och 5.5-tums djup. Denna standardstorlek finns ofta på Rock och Fusion set. Piccolo-virveltrummor, såsom Pearl B1330, är en grund virveltrumma som vanligtvis mäter 13-tums bred och 3-tum djup. Metal trummisar föredrar ofta virveltrummor med mindre ytor och mer djup som Pearl Joey Jordison signaturen.

View All Information

Bäst säljande Virveltrummor

Om Virveltrummor

Virveltrumma är nog den mest centrala delen av alla trumset. Deras distinkta ljud kommer från metalltrådar eller kablar som är utsträckta över nedre delen av trumman.

Virveltrummor är vanligtvis gjorda av stål, mässing, brons eller trä för att uppnå olika tonala egenskaper. Användning av olika trumskinn och stämning spelar också en viktig roll i det övergripande ljudet och tonen i en virveltrumma.

Virveltrumma Nyheter

Gear4music nu strumpan SJC anpassade trummor

Gear4music är den enda europeiska distributören av det Massachusetts bygger varumärke SJC anpassade trummor och nu lagerhålla en mängd olika produkter.... Mer »

Foo Fighters: 1000 Fans täcka Hit för att få bandet till Italien

1 000 italienska Foo Fighters fans prestanda för lära sig att flyga går viral och gör bandet stå upp och ta notis.... Mer »

KLOCKA - Musikmesse 2015: Roland TD - 25K V-Drums elektroniska trumset

Transponering den nya TD-25 V-Drum modul, som ger en dynamisk och interaktiv känsla, två nya Roland V-Trumset Ersätt i TD-15.... Mer »