Tama Silverstar Metro Jam Shell Pack, vita Sparkle

4 130 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Kompakt och bärbar konfiguration.
  • Hög kvalitet Björk trumma skal.
  • ljud Arc Hoops förbättra naturfärger.
  • Star-Mount System ökar resonans.
  • Nydesignade låg massa Lugs

Tama Silverstar Metro Jam Shell Pack, vita Sparkle

Detaljer
Tama's Silverstar Metro Jam Shell Pack ger en liten och kompakt kit som fortfarande kan producera otroliga ljudet av Silverstar serien. Med en 16" kick drum, rack tom och golv tom, den skal pack är perfekt för att spela i små lokaler, på gatorna, eller om du inte har mycket praktik plats. Gjord från Björk trä skalen, kommer att Silverstar producera en kraftfullt rika ton med en varm resonans.

Artikelnummer: 73199

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Björk skal

Silverstar skal är tillverkade av noggrant utvalda Björk och tillverkade med samma gjutning metoder som high-end Tama trummor. Genom att skapa trummor med denna metod ger ett kraftfullt ljud med rika toner och en varm resonans.

Star-Mount System

Tama's star-mount system ökar trumma resonans och ger support på fyra punkter på smeten sidan bågen av en trumma. Fästet öga-bultar bilden till vänster och höger, så det är möjligt att förhindra öga-bultarna från att röra varandra även när du ställer in två toms nära varandra.

ljud Arc Hoops

Var och en av Silverstar trummor är försedda med Tama ljud arc hoops, som är baserade utanför den & ldquo; stick slav hoops som användes på vintage Virveltrummor. Alla kanter av ljud arc hoops böja inåt, detta ökar de Naturfärgad tonerna trummor samtidigt erbjuder ökad känslighet, precision, och control.

Låg massa Lugs

Trummor har Tama specialdesignade separat klackarna som är låga i massan, att minska ytan är att klackarna upptar. Med en mindre design, klackarna erbjuder en struktur som spelar & rsquo; t hindra skal resonansen, vilket resulterar i ett renare ljud.

Bordsställets Tom hållare

För att hålla rack toms på plats, Silverstar kit funktioner Tama MTH905N dubbel tom hållare som gör trummor flyttas bakåt eller framåt. Genom att helt enkelt lossa en square-headed bult, kan rack toms vara lägen upp till 50 mm till alla positioner, kan du ställa in trummor till dina specifikationer.

Claw krokar

Claw krokar stabilisera trä bastrumma hoops, att hålla dem på plats oavsett hur hårt du spelar. Klorna har inbyggda gummi foder som hjälper skydda träet och Sustain tuning även under långa föreställningar. Utrymmena som gummi också skydda claw krokar och spänning bultar form skada när bastrumman placeras på marken.