Tama Starclassic 4 Pc Bubinga 22'' Shell Pack, Garnet quiltad Bubinga

26 804 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Mångsidig ton och kraftfulla projektion.
 • Dynamic Sound idealisk för olika genrer.
 • Uttrycksfulla resonans.
 • Distinkt estetiska.
 • Professionell Standard trumma för högre nivå spelare

Tama Starclassic 4 Pc Bubinga 22'' Shell Pack, Garnet quiltad Bubinga

Detaljer

Den Tama Starclassic Bubinga 22" Shell Pack, Garnet quiltad Bubinga ger användaren en framstående estetiska och distinkt ton, som verkligen skiljer det från resten. Kitet är tillämplig på en mängd olika genrer, att hitta sig själv på hem spelar tung rock eller jazz. Bubinga ton trä erbjuder ett liknande ljud som lönn skal men med en mer avrundad mörka klarar, att ge spelaren med en rik ton och formidabla närvaro.

Artikelnummer: 76736

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Den Tama Starclassic Bubinga 22" kombinerar ton i en Bubinga skal med en distinkt estetik som är noga med att ange trummis som focal bit av någon prestanda. Med Bubinga beskjuter kan spelaren förvänta sig en mycket mörkare ljud, med en rik full stödja d.v.s. kunna projicera effektivt genom mix.

Star-Mount System

Tamas innovativa Star-Mount system maximerar trummor resonans, också ge stöd vid fyra separata punkter på smeten sida bågen av trummor.

Minsta Shell kontakt

Från Star-Cast montering systemet till de enda lilla släpandena anpassades varje aspekt av Starclassic till Tama's ideal av den kala-minst shell kontakt. I stället för metall emblem nitade till skalet använder Starclassic badmössa lufthålet lönn och en logotyp som är märkt på skalet innan slutliga Yta tillämpas. Dessa funktioner bidrar också till Starclassics rika, tidlösa utseende.

Bubinga

Med en okonventionell kombination av djup och en bitande attack, bubinga har en mycket aggressiv attack tillsammans med en intensiv djup och Sustain. Bubinga är en hård tropiskt timmer med en rak samverkande säd. Det plockas ofta för sin framstående estetiska och vanligtvis ljusa reaktion.

Quick-Lock Tom parentes

Tama snabblåsning tom parentes ger ett snabbt och enkelt sätt att uppsättning och uppdelning ditt kit. Dessutom när trumman är placerad på benen eller en tom monter finns det ingen anledning att fästa och justera separat minne lås för att spara inställningen. Genom att helt enkelt skjuta reglaget på fästet, kommer det separata i två delar, att hålla "minne lås" portion på stativ eller benet, spara din positionering och göra nästa uppsättning upp snabbt och enkelt.

Quick-Lock parentes också anställa gummi foder i syfte att minska vibrationer överföring till tom stativ eller golv tom ben; ytterligare isolera trummor och förbättra resonans.

Die-Cast Hoops

Tamas zink Die-Cast Hoops tillverkas av injicera smält metall i formarna, att skapa en tät hoop som? s mer konsekvent i form än triple fläns hoops. Denna konstruktion ger trummor med en skarp attack, tydlig, resonating toppar och kraftfulla rim skott. Die-Cast hoops gör tuning mer konsekventa och enklare att uppnå eftersom spänningen bultarna alltid kontakta bågen ordentligt.

Claw krokar

Claw krokar stabilisera trä bass drum hoops, håller dem på plats oavsett hur hårt du spelar. Klorna har inbyggda gummi foder som hjälper till att skydda träet och Sustain tuning, även under långa föreställningar. Gummi utrymmen också skydda claw krokar och spänning bultar form skada när bastrumman placeras på marken.

Air vadderade golv Tom ben

Starclassics luftficka gummifötter är utformade med en speciell luft kammare som absorberar stötar och hjälper till att eliminera överföringen av vibrationer till golvet, att skapa en förbättrad och bekväm spelupplevelse.

Tama

Med upp till 40 år inom trumma utvecklat Tama ett unikt varumärke som prioriterar både bra tonkvalitet och enastående estetik. Med en eklektisk listan över artister på deras roster, har Tama konsekvent levererat högkvalitativa slagverk till en mängd musiker under åren. Denna omfattande lista innehåller lik av djur som ledare trummisen Matt Garstka, mjältbrands Charlie Benante, ZZ Top's Frank Beard och Kendrick Lamar's Rico Nichols. Tama trummor accentuerar varje individs specifika nyanserad spelstil och för övrigt ge spelaren oöverträffad ton och mångsidighet.

Funktioner

 • Bubinga skal
 • Star-Cast monteringssystem
 • Die-Cast Hoops
 • Claw krokar
 • Bastrumma sporre fäste
 • Air vadderade golv Tom ben

Konfiguration

 • Bastrumma: 18-tum x 22"
 • Tom: 8-tum x 10"
 • Tom: 9 "x 12"
 • Golv Tom: 14-tums x 16"