Trumtillbehör

Trumtillbehör är avsedda att förenkla livet för trummisar, förbättra spelet och öka uthålligheten. Hos Gear4music vet vi vad trummisar behöver så vi arbetar hårt för att kunna erbjuda ett brett sortiment av de mest användbara tillbehören för både akustiska och elektroniska trumset.

View All Information

Mest Populära Trumstockar

Mest populära Trumskinn

Mest populära Trumma påsar och fodral

Om Trumset tillbehör

Våra tillbehör omfång från Trumskinn till Trumstockar, väskor och fodral till undervisning DVD-skivor tillverkade av ledande tillverkare såsom Sabian, Vater, Vic Firth, Zildjian och Roland. Varje trummis behöver en trumma tangent men andra måste ha artiklar för trummisar stick och finger band och cymbal polish.

Vi har ett fantastiskt urval av trumman pinnar i en mängd olika styrkor – 5A är ett populärt minne att börja med som de har en balans mellan kvaliteter. Vi utför också ett antal signatur Turmpinnar från artister som Joey Jordison.

Trummor & Percussion Nyheter

Roland TD-1KPX V-Drums elektroniska Trumset nu i lager

Den Roland TD-1KPX bärbara V-Drums elektroniska Trumset kommer i som den mest lönsamma av intervallet V Drum men absolut inte snåla på kvaliteten... Mer »

En vecka att gå tills Roland's 'framtiden omdefinieras'

Med över 30 planerade produktlanseringar lovar 909 dag att bli en banbrytande händelse... Mer »

Gear4music nu strumpan SJC anpassade trummor

Gear4music är den enda europeiska distributören av det Massachusetts bygger varumärke SJC anpassade trummor och nu lagerhålla en mängd olika produkter.... Mer »