Yamaha Keyboard Synthar

Gear4Music.com

Yamaha Synthar har utvecklat elektroniska keyboards och Synthar i över 45 år. Ända sedan de införde DX7:an i 1983 har Yamahas effekt på den elektroniska musikscenen varit enorm. Idag, påverkar de fortsatt den elektroniska musikvärlden. View All Information

Yamaha syntar & moduler

Första 32 produkter som visas

Yamaha Synthväskor & Fodral

Första 7 produkter som visas

Lär dig mer om Yamaha synthar

Motiv och TYROS serien har blivit flaggskeppet synthesizer Workstationer - används av artister och sessionen musiker hela världen, de är extremt populärt här vid Gear4music.se.com.

Yamaha också fortsätta att driva på innovation med produkter som TENORI-ON – ett handhållna instrument som består av en 16 x 16 rutnät med LED Bakgrundsbelyst knappar, som utför olika musikaliska funktioner, från steg-sekvensering att notera ingång.

Yamaha Nyheter

Gear4music besitter en av sista Yamaha Xeno YTR trumpeter

Den Yamaha Xeno YTR-8335RS 25-årsjubileum modell Trumpet för närvarande förblir en av de sista modellerna som för närvarande finns att köpa i Europa.... Mer »

NAMM 2017: Yamaha tillkännage nya Rydeen Drum serien

Att föra åskan på årets NAMM är Yamaha's nya Ryden-serien. En nybörjare nivå kit byggd, du kan förvänta dig premium kvalitet på en nypa efter priset.... Mer »