Yamaha Keyboardsyntar

Gear4Music.com

Yamaha har designat synthesizers i över 45 år. Den första synten från Yamaha var DX7 som kom redan 1993 och än idag fortsätter Yamaha att skapa några av de bästa syntarna på marknaden, inklusive den nya MONTAGE serien och dom bärbara minisyntarna i cool retrodesign REFACE CS och REFACE DX. View All Information

Yamaha-syntar & moduler

Första 35 produkter som visas

Yamaha Synthväskor & Fodral

Första 6 produkter som visas

Lär dig mer om Yamaha syntar

Motiv och TYROS serien har blivit flaggskeppet synthesizer Workstationer - används av artister och sessionen musiker hela världen, de är extremt populärt här vid Gear4music.se.com.

Yamaha också fortsätta att driva på innovation med produkter som TENORI-ON – ett handhållna instrument som består av en 16 x 16 rutnät med LED Bakgrundsbelyst knappar, som utför olika musikaliska funktioner, från steg-sekvensering att notera ingång.

Yamaha Nyheter

Yamaha's Tour Custom kit gör avkastning på 2017 sommaren NAMM

Att göra en mycket efterlängtade återkomst, Yamaha's lysande Tour Custom kit är författad för att tillgodose arbetande trummis i behov av en robust och pålitlig arbetshäst.... Mer »

Yamaha avslöja MX88 Synthesizer i upptakten till Superbooth

Utnyttja innovativa funktioner för att komplettera moderna pianospelare, Yamaha's MX88 synt erbjuder en re utlovat design och felfri funktion.... Mer »