Yamaha Keyboardsyntar

Gear4Music.com

Yamaha har designat synthesizers i över 45 år. Den första synten från Yamaha var DX7 som kom redan 1993 och än idag fortsätter Yamaha att skapa några av de bästa syntarna på marknaden, inklusive den nya MONTAGE serien och dom bärbara minisyntarna i cool retrodesign REFACE CS och REFACE DX. View All Information

Yamaha-syntar & moduler

Första 35 produkter som visas

Yamaha Synthväskor & Fodral

Första 7 produkter som visas

Lär dig mer om Yamaha syntar

Motiv och TYROS serien har blivit flaggskeppet synthesizer Workstationer - används av artister och sessionen musiker hela världen, de är extremt populärt här vid Gear4music.se.com.

Yamaha också fortsätta att driva på innovation med produkter som TENORI-ON – ett handhållna instrument som består av en 16 x 16 rutnät med LED Bakgrundsbelyst knappar, som utför olika musikaliska funktioner, från steg-sekvensering att notera ingång.

Yamaha Nyheter

Gear4music besitter en av sista Yamaha Xeno YTR trumpeter

Den Yamaha Xeno YTR-8335RS 25-årsjubileum modell Trumpet för närvarande förblir en av de sista modellerna som för närvarande finns att köpa i Europa.... Mer »

NAMM 2017: Yamaha tillkännage nya Rydeen Drum serien

Att föra åskan på årets NAMM är Yamaha's nya Ryden-serien. En nybörjare nivå kit byggd, du kan förvänta dig premium kvalitet på en nypa efter priset.... Mer »