White Horse gitarr Förstärkare

Gear4Music.com

White Horse tillverkar ett brett spektrum av boutique, premium-nivå elektrisk gitarr förstärkare med högklassig komponenter, kvalitet hantverket och senast gitarrförstärkare tekniken. View All Information

White Horse gitarr Förstärkare

Första 0 produkter som visas

Läs mer om gitarr Förstärkare

En gitarr förstärkare är en enhet som ansluter till elektrisk, elektro-akustiska eller Elbas och konverterar sina signaler till ljud, som sedan produceras via en högtalare. De är väsentliga poster för elektrisk gitarrister och basister och en mängd olika modeller finns för att borga för musiker behov.

Det finns två huvudtyper av gitarrförstärkare: Comboförstärkare - som innehåller förstärkare och högtalare i en enda CAB- och fristående huvudet förstärkare som kräver högtalare att anslutas separat. Syftet med förstärkare avgör vilken typ som gitarrist bör sträva efter för att använda, liksom storleken och mängden energi som krävs. Studenter som söker en gitarrförstärkare helt enkelt så att de kan lära sig vanligen gå gitarr för övning förstärkare, som tenderar att vara relativt liten och låg-drivna och fodrala i kombinationsrutan Kategori. De ville spela live eller skapa en viss typ av ljud, dock kan hitta huvudet enheter och separata kabinett bättre passar deras behov.

Gitarr Förstärkare Nyheter

Framtiden omdefinieras: Roland Blues Cube brittiska EL84, BOSS MS-3

Senast från Roland's framtid omdefinieras, Blues Cube brittiska EL84 modifierade och MS-3 Multi effekter Switcher ställa gemenskapens gitarr aljus i väntan... Mer »

Nya Fender Mustang första någonsin WiFi-kompatibel förstärkare

Utnyttja wireless teknik för att hjälpa spelaren uppnå sömlös spelar, den nya Mustang-serien är det första steget in i en ny värld av förstärkare.... Mer »

Korns Brian Welch ger Downlow på Orange's Rockerverb

Citerar Rockerverb MKIII 50W som integrerad del av banden definitiv gitarr ljud, Welch förklarar i detalj hur viktigt Orange förstärkare är Korns färgton.... Mer »