Tävlingar Hos Gear4music

Tävlingar är ett vårt favorit sätt att ge tillbaka lite till våra kunder. Här hittar du alla de senaste priserna som kan vinnas hos oss och våra samarbetspartners. Om det inte finns några tävlingar just nu skall du bara kolla snart igen. View All Information

Tidigare tävlingar

Vinn 1/3 Sennheiser HD25 hörlurar

Vi ger dig chansen att vinna 1 av 3 par Sennheiser HD25 hörlurar - HD25 Plus, HD25 och HD25 ljus, i vår senaste tävling.

Dessa klassiska hörlurar från Sennheiser och anses vara "branschstandard" för DJ hörlurar på grund av deras lätt och bekväm natur. HD25 spänna har också gjorts om för att leverera en smart design och bättre ljud för att leverera imponerande ljudkvalitet rätt till dina öron.

Det finns tre olika modeller i Sennheiser HD25 sortiment, inklusive den HD25 Plus, HD25, och HD25 ljus. Varje kan hantera mycket höga ljudtrycksnivåer och har en touch, löstagbar, enkelsidiga kabeln.

Denna konkurrens har nu stängt. Vinnarna är Tim Spinks, Leona Fisher och Claire Bear som har kontaktats! Tack till alla som kom in.

För fullständiga villkor och bestämmelser, Klicka här .

Tidigare tävlingar

Vinn biljetter för att se Guy Garvey bor i konsert, värt 966!

Vi ger dig chansen att vinna en ett par biljetter för Guy Garvey live konsert på Dalby Forest på den 24 juni 2016 i vår senaste tävling.

Killen är inte bara manen av alternativa rock Set armbågen, men han är också känd som en av Storbritanniens bästa sångare och låtskrivare. Han kommer få sällskap av en eklektisk blandning av musiker inklusive jag Am Kloot gitarrist, Pete Jobson, Nathan Sudders av piska tillsammans med armbågen mässing avsnitt för att ge ljudmässigt rika toner och ljud som inkapslar guys senaste album "Uppvakta Squall" sonic kvaliteter i Dalby skog.

Dalby skogen visar är ett av två skogsbruk live konserter av Guy Garvey detta sommar (2016). Andra föreställningen är inställd att äga rum den den 25 juni 2016 på Sherwood Pines.

Denna konkurrens har nu stängt. Vinnaren är Sarah Lou Major, som har kontaktats!

För fullständiga villkor och bestämmelser, Klicka här .

Vinn biljetter för att se Jake Bugg bor i konsert, värt 966!

Vi ger dig chansen att vinna en ett par biljetter för Jake Bugg särskilda hemstad show på Sherwood Pines Forest på den 23 juni 2016 i vår senaste tävling.

Jake reste till framträdande i tidig ålder och därefter spelade den världsberömda Glastonburyfestivalen år 17 år. Han har sedan dess gått att sälja mer än 1 miljon poster och tour världen.

Jake, som är inställd att släppa hans kommande album "På My One", är bara en av ett antal artister som kommer nåd en mängd skogsmark stadier som en del av skogsbruk bor utomhus konserter för 2016.

Denna konkurrens har nu stängt. Vinnaren är Becky Lily, som har kontaktats!

För fullständiga villkor och bestämmelser, Klicka här .

Vinn en Kawai KDP90 Digitalpiano, värt 9,650!

Vi ger dig chansen att vinna en Kawai KDP90 Digitalpiano i rosenträ i vår senaste tävling.

Den Kawai KDP90 Digitalpiano är ett pålitligt och mångsidig, perfekt för nybörjare och erfarna spelare likadana. Med sin innovativa avancerade Hammarmekanik, tillsammans med ljud profil Kawaiär omtyckta EX konsert grand, detta fantastiska instrument ger erfarenheten av att spela ett riktigt Akustiskt piano.

Denna konkurrens har nu stängt. Vinnaren är Perrette Ourisson, som har kontaktats.

För fullständiga villkor och bestämmelser, Klicka här .

Vinn en Orange förstärkare Micro mörk huvud & kabinett bunt värt 2,234

Vi ger dig chansen att vinna en Orange förstärkare Micro mörka Förstärkare paket i vår senaste tävling.

Från den populära mikro Terror förstärkaren, Orange förstärkare hade många förfrågningar från gitarr-världen att lägga till ett high-gain syskon till intervallet mikro - och de gjorde just det!

Att införa Orange mörk Micro, en miniatyr förstärkare med högar av gain på kran, en Kabinett sim ut så att du kan ansluta detta direkt till ett PA-system, och en dedikerad FX loop.

Förstärkaren har varit väl mottagna sedan starten och den unika form funktion hjälper ratten i en mängd olika ljud från kristallklart rensar till blues, tung rock och metal toner.

Denna konkurrens har nu stängt. Vinnaren är Bradley Garbett, som har kontaktats! Grattis, Bradley!

För fullständiga villkor och bestämmelser, Klicka här .

Vinn en Shure KSM8 Dualdyne Mic, värt 4,577!

Vi ger dig chansen att vinna en Shure KSM8 Dualdyne dubbla membran dynamisk mikrofon i vår senaste tävling.

KSM8 är den första dubbla membran dynamisk mikrofonen i världen, som ger revolutionerande röst reproduktion och exakt ljud-förstärkning och kontroll.

Denna mikrofon, som finns i svart eller nickel, har otrolig byggkvalitet och tillförlitlighet, den har även mångsidigheten att anpassa sig till förändrade miljöer utan att påverka prestanda. KSM8 kommer att revolutionera dynamiska mikrofoner i Live-ljud industrin genom att tillhandahålla ljudtekniker med en dynamisk mikrofon som har praktiskt taget ingen närhet effekt, en behärskning av off-axeln avslag och en utgång noggrannhet som kräver ingen närvaro toppar eller roll-off som är typiska för andra dynamiska mikrofoner.

Denna konkurrens har nu stängt. Vinnaren är Ben Peppiatt, som har kontaktats!

För fullständiga villkor och bestämmelser, Klicka här .

Vinn en Freshman RENOC akustisk-gitarr, värt 2,403

Vi ger dig chansen att vinna en Freshman RENOC Semiakustiska gitarr i en färg som du väljer. Välj från lila, blå, sunburst eller Naturfärgad i vår senaste tävling.

Den Freshman RENOCBL är en prisvärd Semiakustisk folk gitarr med en solid bygga utformade för att tåla år av gigging och livet på vägarna. Renegade gitarrerna är utformad för att rymma en mindre budget utan att offra något av kvalitet som Freshman är känt för.

Denna konkurrens har nu stängt. Vinnaren är Sam Dockery, som har kontaktats!

För fullständiga villkor och bestämmelser, Klicka här .

Vinn en Samson gå Mic ansluta, bärbar Stereo USB-mikrofon, värt 870

Vi ger dig chansen att vinna 1 av 5 Samson gå Mic ansluta, bärbar Stereo USB-mikrofoner, i vår senaste tävling.

Den Samson gå Mic Connect är en bärbar stereo USB-mikrofon, en av de mest avancerade studio lösningarna för dator inspelning och VoIP-kommunikation. Med hjälp av patenterade ljud fokus spektrum kombinerat med patenterade buller avlysningen teknologien, skapar gå Mic en unik Upptagningsmönster som fokuserar mikrofoner känslighet mot önskad ljudkälla.

Mikrofonen kommer också med Samson ljud däck programvara. Detta är både Windows och iOS kompatibel. Bra däck kan fokus matrisen till placeras och växlas på eller av. När matrisen är inställd, alla ljud som har sitt ursprung utanför fokusområdet minskas avsevärt, se till att endast ren och hög-integritet ljud fångas. Idealisk för mobila inspelning, konferenser eller kommunikation.

Denna konkurrens har nu stängt. Vinnarna kommer att kontaktas inom kort!

För fullständiga villkor och bestämmelser, Klicka här .

Tidigare tävlingar

VINNA en Aerodrums luft trummor slagverk instrumenterar med USB-kamera, värt & pund 1,618.99

Vi ger bort en Aerodrums luft trummor slagverk instrumenterar med USB-kamera, i vår senaste tävling.

Aerodrums är ett luft-trummande instrument som körs på datorn och använder en Playstation Eye-kameran för att förstå vad du spelar.

Mycket kompakt och bärbar, nästan tyst, prisvärd och uttrycksfulla detta är en perfekt inkörsport till trummande för nybörjare eller en kreativ och rolig verktyg för erfarna trummisar som vill experimentera med DAWs och samplingar.

Denna konkurrens har nu stängt. Vinnaren är Natalie Beard, som har kontaktats!

För fullständiga villkor och bestämmelser, Klicka här .

VINNA en uppsättning Flare Audio In-Ear Monitors, värt 2,114

Vi ger bort en uppsättning blossa Audio R2A Aluminium In-Ear Monitor hörlurar i svart, i vår senaste tävling.

Flare ljud R2 är referera kvalitet hörlurar utformade för både professionella Monitor och hi-fidelity personliga lyssnande applikationer.

Med ett unikt trimmad inhägnad svarvade ur en solid bar av flyg-grade aluminium, precision design och konstruktion resultaten i en elegant och sofistikerad look kombinerat med hårda bär hållbarhet.

Denna konkurrens har nu stängt. Vinnaren är Chris Hopkinson, som har kontaktats!

För fullständiga villkor och bestämmelser, Klicka här .

Christmas Giveaway - Vinn en Pearl Virveltrumma, värt 6,341!

Efter Chrismas vi ger dig chansen att vinna en Pearl Masters Premium Virveltrumma, värt 6,341!

Pearl's Masters Premium serien snara trummor har revolutionära swivel klackarna som garanterar perfekt spänningen spö för att släpa justering för optimal huvudet sittplatser och precision trim till den bästa snaran ljud som möjligt. MasterCast gjutna fälgar, rostfritt stål spänning stavar, innovativa "gyllene snittet" air vent för ökad attack, och "vertikala pull" SR-017 sil alla kommer som standard på dessa spektakulära snara trummor.

Denna konkurrens har nu stängt. Vinnaren är Thomas Wightman, som har kontaktats. Grattis!

För fullständiga villkor och bestämmelser, Klicka här .

Christmas Giveaway - Vinn en kondensatormikrofon Aston mikrofoner ursprung och Rycote Mikrofonupphängning, värt 3,841!

I körningen upp till jul vi ger dig chansen att vinna en Aston mikrofoner ursprung kondensatormikrofon och en Rycote Mikrofonupphängning, värt 3,841!

Aston ursprung, gjort i Storbritannien, är en högpresterande cardioid kondensatormikrofon mångsidig nog att använda med de flesta instrument men det utmärker sig på akustisk gitarr och sång. Det ger direkt, smidig och intim ljud för en naturlig, autentisk inspelning.

Denna konkurrens har nu stängt. Vinnaren är James Michael Clarke, som har kontaktats.

För fullständiga villkor och bestämmelser, Klicka här .

Christmas Giveaway - Vinn en produktion bunt, värt 7,561.66!

I körningen upp till jul vi ger dig chansen att vinna en Metric Halo produktion paket, vilka funktioner sju premium plugin-program: Halo Verb, Multiband Dynamics, Precision DeEsser, övergående Control, kanal band 3, karaktär och Multiband Expander, värt 7,561.66.

Metric Halo produktion paket för AAX / ljudenheter är utformad för att ta de mest integrerade delar av musikproduktion som reverb, de esser, rörliknande varmt ljud med mera att ta dina inspelningar till nästa nivå.

Metric Halo produktion bunten fungerar med de flesta digitala ljud Workstations (DAWs).

Systemkrav:

Mac OS X 10.6.8 eller nyare. Intel-Processor. AU, VST eller AAX (Pro Tools 10, 11 & 12 DSP * & Native) värd. 32 & 64 bit.

Windows 7 eller nyare. Intel-Processor. VST eller AAX (Pro Tools 10, 11 & 12 DSP * & Native) värd. 32 & 64 bit.

Denna konkurrens har nu stängt. Vinnaren är Gary Sharman, som har kontaktats.

För fullständiga villkor och bestämmelser, Klicka här .

Christmas Giveaway - Vinn en hemma inspelning setup, värt 6,039.00!

I körningen upp till jul vi ger dig chansen att vinna en hemma inspelning setup, inklusive; en Rode NT1-A vocal recording pack, en PreSonus iTwo Audio Interface och ett par och en PreSonus Eris E4.5 aktiva studiomonitorer, värt 6,039.00.

heminspelning setup är det perfekta sättet att spela in dina musikaliska idéer direkt på din Mac, PC, Laptop eller iPad och uppnå professionella resultat.

Den Rode NT1-A har allt du behöver för att börja spela in i din hemstudio. Denna fantastiskt värde paketet har Rode NT1-A cardioid kondensatormikrofon, SM6 Mikrofonupphängning, popfilter, högkvalitativ XLR kabel, mikrofon dammskydd och en instruktions-DVD. Furthemore, vid registreringen denna mic levereras med 10 års garanti.

Den PreSonus iTwo Interfacet ger fantastisk kvalitet ljudinspelningar från klass A mikrofon förförstärkare och med dess förmåga att ansluta till en iPad, du kan använda detta Interface tillsammans med andra relevanta produkter att spela in under resor eller t.o.m. i en replokal att sätta dina idéer och inspelningar ner.

Kompakt men ändå ljudmässigt utmärkt Eris E4.5 studio monitorer kommer också för att spela upp ljud du har spelat in med en platt respons att se till att du kan blanda dina inspelningar med förtroende att leverera utmärkta resultat från inspelningarna.

Denna konkurrens har nu stängt. Vinnaren är Sam Vacant, som har kontaktats.

För fullständiga villkor och bestämmelser, Klicka här .

Christmas Giveaway - Vinn en Scooby-Doo Ukulele och tillbehör, värt 580.97!

I körningen upp till jul vi ger dig chansen att vinna en Scooby-Doo Ukulele, tamburin och en gitarr plektrum set, värt 580.97.

Den är perfekt för alla Scooby doo fan i åldern 4 år och uppåt. Scooby och Shaggy ukulele är roligt och lätt att spela, även för nybörjare. Knäpper på skoj eller utveckla dina färdigheter ytterligare, Hursomhelst ukuleles alltid ljud musikaliska. Den har mjuka stråkar och en tunnare hals att göra det lättare att spela. Och tillsammans med en tamburin och plektrum du kommer att göra musik på nolltid.

Denna konkurrens har nu stängt. Vinnaren är Aimee Bradley, som har kontaktats. Grattis!

För fullständiga villkor och bestämmelser, Klicka här .

Tidigare tävlingar

Christmas Giveaway - Vinn en Peppa Pig Ukulele och tillbehör, värt 580.97!

I körningen upp till jul vi ger dig chansen att vinna en Peppa Pig Ukulele, shakers och en Peppa Pig tamburin, värt 580.97.

Denna officiella Peppa Pig produkt är utformad för yngre spelare bara att komma igång med Ukulele. Den har mjuka stråkar och en tunnare hals att göra det lättare att spela. Och tillsammans med skakig äggen och tamburin finns det gott om musikinstrument att vara kreativ med.

Denna konkurrens har nu stängt. Vinnaren är Alice Corfield, som har kontaktats. Tack till alla som deltog i denna tävling!

För fullständiga villkor och bestämmelser, Klicka här .

Christmas Giveaway - Vinn en äventyr tid Oookulele och tillbehör, värt 713,97!

I körningen upp till jul vi ger dig chansen att vinna en äventyr tid Oookulele, rem och gitarr plektrum set, värt 713,97.

Denna officiella äventyr tid Oookulele, med Finn och vänner på design, är för yngre spelare bara att komma igång med Ukulele. Den har mjuka stråkar och en tunnare hals att göra det lättare att spela. Och tillsammans med en rem och plektrum så att du kommer att göra rättfärdiga musik på nolltid.

Denna konkurrens har nu stängt. Vinnaren är Samuel JT Conway, som har kontaktats.

För fullständiga villkor och bestämmelser, Klicka här .

Svart fredag gitarr Giveaway & ndash; Vinn en Blackstar förstärkare, Silvertone gitarr och tillbehör, värt 5,737!

Vi ger bort en fantastisk pris varje dag från och med nu till och med svart fredag (27.11.15).

Den sista dagen av vår Black Friday marknadsföring, vi & rsquo; re ger dig chansen att vinna en Blackstar ID:Core Beam förstärkare och en Silvertone 1303/U2 gitarr, med tillbehör som en awesome gitarr paket.

Den Blackstar ID:Core Beam är den senaste förstärkaren i hett populära ID:Core serien men med några mer adderat dragen. Strålen kan du strömma musik direkt från din smartphone eller surfplatta och har toner passar för elektrisk, akustisk och bass gitarr. Separat bas portar för varje högtalare se till att ljudet kommer att översätta väl till sin valda gitarr användningsområden.

Ihop med Blackstar förstärkare är en Silvertone 1303/U2 gitarr, som är en återgång till 50-talet i sin design och stil och upprätthåller samma funktioner och specifikationer på originalen, som hjälpt till att sätta deras namn på världskartan gitarr. Blackstar ID:Core Beam

Dessutom Silvertone gitarrer, som nu uteslutande delas ut i Storbritannien av Gear4Music.

Denna konkurrens har nu stängt. Vinnaren är Andrew Kelly, som har kontaktats. Tack till alla som deltog i denna tävling!

För fullständiga villkor och bestämmelser, Klicka här .

Svart fredag Drum Giveaway & ndash; Vinn ett urval av tillbehör till top-märkta trumma, värt 6,039!

Vi ger bort en fantastisk pris varje dag från och med nu till och med svart fredag (27.11.15).

På den fjärde dagen, vi & rsquo; re ger dig chansen att vinna 500 pund & rsquo; s värde av Trumtillbehör. Bestående av Pearl cymbaler, Remo tyst stroke huvuden, en Natal Adante Cajon, Mapex virvel, en tegelsten av Promark trumpinnar och mycket, mycket mer.

Sådan tillbehör kommer att vara en utmärkt komplement till uppställningar av blivande och erfarna trummisar lika.

Denna konkurrens har nu stängt. Vinnaren är Craig Edwards som har kontaktats. Tack till alla som kom in.

För fullständiga villkor och bestämmelser, Klicka här .

Aktuella Tävlingar

"Black Friday" Songwriter Giveaway Vinn en Shure Mikrofon & Interface och ett akustisk gitarr paket värt æver 4 000kr!

Vi ger bort ett fantastisk pris varje dag från och med nu till och med "Black Friday" (27.11.15).

På den tredje dagen, ger vi & rsquo; re ger dig chansen att vinna en Shure MV51 MOTIV mikrofonen, MVi MOTIV ljudinterface och en Single cutaway elektro akustikgitarr, från Gear4Music i Sunburst med tillbehör.

Tillbehör är en svart gitarr rem och 3m jackkabel för att Yta detta pris.

Bärbar MOTIV är Shure & rsquo; s respons på inspelning stora klingande ljud på språng med intuitiva kontroller, smart teknik och retro design för att uppnå kvalitet resultat. Och i kombination med mångsidig enstaka cutaway Semiakustiska gitarr du har ett fantastisk sångare för att spela in din musik.

Du kan ange genom att besöka respektive Gear4music sociala nätverk: Facebook, Twitter och Instagram. Alternativt kan du maila andra competition@gear4music.com för att delta.

För fullständiga villkor och bestämmelser, Klicka här .

Svart fredag programvara Giveaway & ndash; VINNA Toontrack Superior trumma mjukvara & expansion Paket, värt 3,829!

Vi ger bort en fantastisk pris varje dag från och med nu till och med svart fredag (27.11.15).

På den andra dagen, vi & rsquo; re ger dig chansen att vinna en Toontrack Superior Drummer och den SDX progressiva gjuteri och EZX progressiva expansionspaket.

Beskrivs av Rhythm magazine & lsquo; en mycket imponerande paketet och möjligt bäst i sin klass & rsquo; Superior Drummer tillåter användare att programmera trummor och percussiva element från 20GB av samplingar som används av professionella ljudtekniker och artister lika.

Den progressiva gjuteri och progressiva utbyggnader, inspelad av australiska tekniker/producent Forrester Savell lägga till ännu mer prog rock och metal ljud till din sonic arsenal för att du har de bästa trumljud tillgängliga för dig.

Kontrollera kraven för kompatibilitet.

Denna konkurrens har nu stängt. Vinnaren är Will Pitchfork, som har kontaktats. Tack till alla som kom in.

För fullständiga villkor och bestämmelser, Klicka här .

Svart fredag Synthesizer Giveaway & ndash; Vinn en Akai Timbre Wolf Synthesizer, värt 3,563!

I körningen upp till svart fredag ger vi nu bort en fantastisk pris varje dag från nu fram till och inklusive svart fredag (27.11.15).

På den första dagen, vi & rsquo; re ger dig chansen att vinna en Akai Timbre Wolf Analog 4-röst polyfonisk synt!

Akai Timbre Wolf Analog Synthesizer är en 4 röst polyfoniska kompakt synt som innehåller 25 hög kvalitet anpassade Ann pro tangenter och möjligheten att användas som 4 mono Synthar, en 4-röst unison eller en 4-röst polysynth. Även med anpassningsbara röster, 32 steg sequencer för varje röst, ledde display och octave kontroller.

Denna konkurrens har nu stängt. Vinnaren är Charlie Beresford som har kontaktats.

För fullständiga villkor och bestämmelser, Klicka här .

Vinn en Semiakustiska Takamine GD71CE-BSB gitarr, värt 4,819!

Vi & rsquo; re ger bort en Semiakustiska gitarr Takamine GD71CE-BSB i vår senaste tävling.

Dessutom få 10 kommer varje en Korg Rimpitch Stämapparat.

Takamine GD71CE-BSB är en vackert utformad Semiakustiska gitarr har ett förstklassigt ljud med en kompakt kropp som gör det lättare för mindre aktörer eller de under resor. Inbyggd preamp säkerställer du kan koppla in denna stege i ett PA-system och behålla det bra Takamine ljudet. Det finns också en inbyggd Stämapparat på gitarr.

Korg Rimpitch är en Stämapparat som passar direkt i de flesta akustisk gitarr ljudhål möjliggör lätt stämning på en bekväm betraktningsvinkel.

Denna konkurrens har nu stängt. Vinnaren är Holly Pasha, som har kontaktats.

Löpare upp är: Peter Kerry, Graeme Mitchell, Gareth Stacey, Brooke några, Thomas Emery, Jack Ross, Noah Snyder, David McGregor,

Ellie Phoenix och Susanne C. Schola. Varje löpare upp har också blivit kontaktad av sin metod för tävlingsbidrag.

Tack till alla som har kommit in!

För fullständiga villkor och bestämmelser, Klicka här.

Vinn en Yamaha LJ6ARE akustisk gitarr, värt 5,725!

Vi ger bort en Yamaha LJ6ARE akustisk gitarr i vår senaste tävling.

Yamaha LJ6ARE-SB är en nyligen omdesignade elektro akustikgitarr att fira sitt 40-årsjubileum, med en Solid Engelmann Gran topp, akustisk Resonant Enhancement behandling och passiv under sadeln piezo Pick-up.

Yamahas L-serie akustiska gitarrer har funnits i 40 år, en vördad linje handgjorda akustiska gitarrer känd för sin tonal kvalitet, bra ton träslag och oklanderlig utförande.

Denna konkurrens har nu stängt. Vinnaren är Victoria Brewster, som har kontaktats. Tack till alla som kommit in!

För fullständiga villkor, Klicka här.

Vinn ett par Focal Alpha 65 studiomonitorer, värt 5,193!

Vi & rsquo; re ger bort ett par Focal Alpha 65 studiomonitorer i vår senaste tävling.

Alpha 65 presterar lika bra med instrumental musik som med elektronisk musik, och kännetecknas av sin stora mångsidighet.

Den Focal Alpha 65 är en aktiv studio monitor med en 6,5" baselement och en 1" aluminium inverterad domediskant. Idealisk för elektronisk musikproducenter, DJs och heminspelningsstudior, Alpha serien från Focal har två olika ingångar för att ansluta två källor, XLR- och RCA, som alltid är aktiva.

Denna konkurrens har nu stängt. Vinnaren är Stall Bury, som har kontaktats. Tack till alla som har kommit in!

För fullständiga villkor och bestämmelser, Klicka här.

Tidigare tävlingar

Vinn en Yamaha HW680W trumma Hårdvara Set, värt 3,092!

Vi & rsquo; re ger bort en Yamaha HW680W trumma Hårdvara i vår senaste tävling.

Denna trumma hårdvara som Yamaha har dubbel-stagade konstruktion för extra stabilitet och är också lätt och robust för trumma av alla genrer, även tunga rockmusik!

Denna konkurrens har nu stängt. Vinnaren är Neil Gee, som har kontaktats. Tack till alla som kommit in!

För fullständiga villkor, Klicka här.

Vinn en skärande kanten QSC driven PA systemet, värt 24 700!

Vi & rsquo; re ger bort en QSC TouchMix 16 digital Mixer och ett par QSC K12 PA högtalare i vår senaste tävling.

Ange konkurrens bara visa oss ett foto av din nuvarande musikal inställd från en Hi-Fi till en gitarr stack - se till att det är kreativa och gör oss leende! Vinnaren kommer att vara de bästa foto som beslutats av QSC och Gear4music.

QSC TouchMix 16 Control, en digital mixer som kan påminna om och spara mixar, har en wireless kontroll app (för både iOS och Android-enheter), inbyggda effekter och multitrack inspelning & ndash; catering för både live och studiouppsättningar.

Perfekt komplement till TouchMix, ger vi också bort ett par lätta K12 PA högtalare med 2 000 watt kontinuerlig effekt & ndash; att göra detta professionell setup idealisk Live-riggen för allt från akustiska duos, högljudda rockband, DJs och mer.

Denna konkurrens har nu stängt. Vinnaren är Chris Dodd, som har kontaktats. Grattis, Chris!

För fullständiga villkor, Klicka här.

Vinn en Vox AC15C1 rör förstärkare, värt 5,785.00

Vi ger bort en Vox AC15C1 Custom Gitarrförstärkare i vår senaste tävling.

Den Vox AC15C1 rör förstärkare erbjuder maximal tonala fingerfärdighet och har varit det förstärkare valet för otaliga gitarr spelare över hela världen. Sedan första i 1958, Vox ha dragit på mer än 50 år av amp-byggnaden expertis för att skapa AC15C1 rör förstärkaren.

Palma violer på VOX AC15C1: & ldquo, 2 x ac15c1. Det finns inget godtagbart alternativ. Det kan vara knepigt att få dem men vara säker på att du kommer att ha en mycket bättre show om du gör! & rdquo;

Denna konkurrens har nu stängt. Grattis till Bradley James Taylor!

För fullständiga villkor, Klicka här.

Vinn ett par Samson Resolv SE6 aktiva studiomonitorer, värt 3,382,00

Vi ger bort ett par Samson Resolv SE6 aktiva studiomonitorer i vår senaste tävling.

Den Samson Resolv SE6 är en re-design av original A-serien studio referens skärmen, med en mer exakt ljudåtergivning och en elegant ny utseende. Dessa aktiva studiomonitorer är idealiska för post-produktion, inspelning av hem eller projekt studio.

Denna konkurrens har nu stängt. Grattis till Graham McLow!

För fullständiga villkor, Klicka här.

Vinn ett par Samson Resolv RXA5 aktiva studiomonitorer, värt 3,358.00

Vi ger bort ett par Samson Resolv RXA5 aktiva studiomonitorer i vår senaste tävling.

Den Samson Resolv RXA5 förenar de senaste framstegen inom speaker-teknik och aktiv elektronik att skapa en sann referens, professionell studio monitor med en flat frekvensgång.

Denna konkurrens har nu stängt. Grattis till Alan grå!

För fullständiga villkor, Klicka här.

Vinn ett par Samson MediaOne 4a bluetooth monitorer, värt 1,437.99

Vi ger bort ett par Samson MediaOne 4a bluetooth Monitorer i vår senaste tävling.

Den Samson MediaOne 4A aktiv studiomonitorer är utformade för alla dina multimedia. Om du gillar musik, videor eller gaming kommer att dessa 40 watt monitorer producera högkvalitativa ljudet behövs för att Yta erfarenhet.

Denna konkurrens har nu stängt. Grattis till Benjamin-Jack Charles!

För fullständiga villkor, Klicka här.

Aktuella Tävlingar

Vinn en Fullständig Uppsättning Av Instrument & Utrustning!

Vi har blivit ett Aktiebolag och flyter på London Stock Exchange! För att fira denna enorma prestation har vi beslutat att hålla vår största tävling någonsin – vi ger bort en fullständig uppsättning av Instrument och Utrustning!

Priset inkluderar ett PA-system, digitaltrummor, digitalpiano, gitarrer, förstärkare, hörlurar och mycket mer.

Om du vill delta, vänligen fyll i en av alternativen nedan:

 • Gilla och kommentera Konkurrens posten på en av våra Facebook-sida
 • Med hänsyn till Tweet tävlingen skall du Tweeta på vår Twitter
 • Maila oss
 • Tävlingen är öppen fram till 23:59 Onsdagen den 17 juni, 2015. För fullständiga villkor >Klicka här

  Vinn 1 av 10 Pedaltrain priser när du köper någon MXR Pedal

  Vi ger bort 10 Pedaltrain pedalbordr och gig väskor i vår senaste tävling.


  Priser är:

  Denna konkurrens har nu stängt. MXR pedaler köpt efter 20 februari 2015 inte kommer att godtas. Vinnare kommer att kontaktas inom kort.

  För fullständig information läs följande villkor.

  Vinn 1 av 3 Samson USB-mikrofoner, värt upp till 1,679.99

  Vi ger bort en Samson USB mic till tre vinnare i vår senaste tävling.

  Välj mellan chansen att vinna en Samson Go Mic Direct, meteorit eller C01U Pro kondensatormikrofon. Alla är perfekt för YouTube, podcasting, videochatt och FaceTime.

  Denna konkurrens har nu stängt. Grattis till vinnarna, Linda Christie Gardiner (CO1U Pro), Robin Couwenberg (Go Mic Direct) och Iain Moore (Meteorite)!


  För fullständig information läs följande villkor.

  Vinn en Novation Audiohub 2 x 4 ljudinterface, värt 1,920,99

  Vi ger dig chansen att vinna en Novation Audiohub 2 x 4 Audio Interface och USB-nav!

  Den Novation Audiohub är en USB-ljudinterface med Focusrite ljud inuti. Gjord för högkvalitativ elektronisk musikproduktion, Audiohub 2 x 4 har två extremt låg fördröjning ingångar och fyra super högt utgångar, samt driver upp till tre andra USB-enheter med dess inbyggda USB 2.0-navet.

  Denna konkurrens har nu stängt. Grattis till vinnaren, Sean rättvis McCole.

  För fullständig information läs följande villkor.

  Christmas Countdown - Vinn en Music Man Sterling bas undertecknat av Dougie från McBusted, värt 19,735

  Vi ger dig chansen att vinna en fantastisk pris varje vecka från nu fram till den stora dagen med vår jul Countdown konkurrens!

  Med bara en vecka att gå, kan du vinna en Ernie Ball musik Man Sterling elbas, undertecknat av Dougie från McBusted.

  Den Music Man Sterling bas har en ljusa och Naturfärgad ton, med en 2-bands aktiv preamp att ge dig kontroll över volym, bas och diskant för maximal flexibilitet samtidigt som att hitta ljudet. En tunn Sidenmatt hals är icke-glänsande, låta dig spela med hastighet. Denna bas har undertecknats av Dougie Poynter, basist i pop supergrupp McBusted.


  Denna konkurrens har nu stängt. Grattis till vinnaren, Jesper (@neonjaureguii)!

  För fullständig information läs följande villkor.

  Christmas Countdown - Vinn 1 av 2 ESP LTD H-208 8-strängad gitarr, värt 4,324

  Vi ger dig chansen att vinna en fantastisk pris varje vecka från nu fram till den stora dagen med vår jul Countdown konkurrens!

  Med två veckor kvar, kunde du vinna 1 av 2 ESP LTD H-208 8-strängad gitarr, helt enkelt tala om för oss om du vill ha den högerhänta eller vänsterhänt modellen.

  Den ESP LTD H-208 8-strängad har en resonant basswood kropp, kombinerat med ESP'S LH-308 pickups, erbjuder en djup och rik ton som kommer att blåsa bort allt annat. Räkna med bas-liknande ljud från denna 8-strängad, en awesome tillägg till alla tungmetaller spelares lineupen. Välj mellan den högerhänt eller vänsterhänt ESP LTD H-208!


  Denna konkurrens har nu stängt vinnarna är: Zach Glasby (rätten räckte) och Richard Somner (vänster Handed). Grattis!

  För fullständig information läs följande villkor.

  Christmas Countdown - Vinn en Akai rytm Wolf, värt 1,800!

  Vi ger dig chansen att vinna en fantastisk pris varje vecka från nu fram till den stora dagen med vår jul Countdown konkurrens!

  Med tre veckor kvar, kan du vinna en Akai rytm Wolf analoga Synth och trummaskin.

  Den Akai rytm Wolf är en analoga synth och trummaskin som kombinerar en fem-röst trummaskin och en enda oscillator bas synth, med en 100% analoga signalvägen.


  Denna konkurrens har nu stängt. Grattis till vinnaren, Mike King!

  För fullständig information läs följande villkor.

  Christmas Countdown - Vinn en Pedaltrain Volto uppladdningsbara Pedal strömförsörjning, värt 954!

  Vi ger dig chansen att vinna en fantastisk pris varje vecka från nu fram till den stora dagen med vår jul Countdown konkurrens!

  Med fyra veckor kvar, kan du vinna en Pedaltrain Volto uppladdningsbara 9V pedal strömförsörjning.

  Den Pedaltrain Volto är en supertunn strömförsörjning med två utgångar, perfekt för på-den-gå pedal användare med mindre uppställningar. Det är också tystare än de flesta traditionella AC-strömförsörjning. Med två kraft utgångar och möjlighet att seriekoppla flera strömkablar, du kan driva flera pedalerna på en gång!


  Denna konkurrens har nu stängt. Grattis till vinnaren, Jody Bray.

  För fullständig information läs följande villkor.

  Vinn en Yamaha Front Surround Soundbar-systemet, värt 4,819!

  Vi ger bort en Yamaha YAS-203 Front Surround Soundbar-systemet i vår senaste tävling.


  Den Yamaha YAS-203 Front Surround Soundbar-systemet har en digital förstärkare med en kraftfull, klart ljud, perfekt för djupdykning i alla vinterns film och TV. Du kan också strömma musik via YAS-203 Soundbar, idealisk för säsongen parti!

  Denna konkurrens har nu stängt. Grattis till vinnaren, Joanna Malin-Burke!

  Lycka till!

  För fullständig information läs följande villkor.

  Vinn ett Stereo par Sennheiser MK4 mikrofoner, Plus tillbehör, värt 8,684

  Denna konkurrens har nu stängt. Grattis till vinnaren, Andie Brun!

  Vi ger bort ett par Sennheiser MK4 mikrofon och tillbehör i vår senaste tävling.


  Perfekt för professionell studio användning, projekt studios och heminspelning, den Sennheiser MK4 stora membran kondensatormikrofonen har en naturlig och varma ljudåtergivning och hög känslighet. Paketet innehåller två MK4 mikrofoner, klämmor, shockmounts och påsar, plus kommer vi att kasta i två bommen stativ och två 6m XLR-kablar.


  För fullständig information läs följande villkor.

  Vinn ett par Wharfedale Titan 12D aktiv högtalare

  Denna konkurrens har nu stängt. Grattis till vinnaren, Natalie Baugh.


  Titan D högtalarna har klass D förstärkare teknik, att göra dem effektivare och mer kraftfull, ännu lättare än tidigare Titan generationer. Avancerade, flera band Qubit dynamisk bearbetning kan ditt system för att finjusteras för en naturlig och öppnare ljud.

  För fullständig information läs följande villkor.

  Vinn en Zoom H5 bärbar Recorder, värt 2,766

  Denna konkurrens har nu CLOSED. Grattis till vinnaren, Christopher McNally!

  Vi ger bort en Zoom H5 transportabel domare med utbytbara kapslar i vår senaste tävling.

  Den Zoom H5 har allt du behöver för att skapa Flerspårig inspelningar, audio video, podcasting eller sänder. Du kan använda Zoom H5 att snabbt spela in några idéer som du har på-den-gå, i hög kvalitet.

  VINNA en av fem Freshman gitarrer!

  Vi ger bort en Freshman gitarr till 5 lyckliga vinnarna i vår senaste tävling.


  Denna konkurrens har nu stängt tack för införande. Vinnarna är:

 • Paul Moffatt (via Facebook): Freshman FA1AN Lönn Ridge Folk Cutaway Semiakustisk gitarr, Naturfärgad
 • Jo Lockie (via e-post): Freshman FA1DNS Lönn Ridge Dreadnought akustisk gitarr, Naturfärgad
 • David Morrall (via e-post): Freshman FA1AM Lönn Ridge Folk Cutaway Semiakustisk gitarr
 • Stuart Payne (via Facebook): Freshman REND12 renegaten Dreadnought 12 strängad akustisk gitarr
 • @littleliamsdad (via Twitter): Freshman RENOCNAT Renegade Folk Cutaway Semiakustisk gitarr


 • Lönn Ridge gitarrer är perfekt för gitarrister på en mindre budget, utan att kompromissa med kvaliteten. De är en perfekt introduktion till Freshman gitarr låter, med en fast en grade sitkagran topp. Att säkerställa en bekväm åtgärd och hög finish, du vill spela dina Renegade serie Freshman gitarr igen och igen, vilket är goda nyheter om du utvecklar eller nybörjare gitarrist. Freshman gitarrer är utformad och byggd i Storbritannien.

  Vinn en Native Instruments Maschine MK2 Limited Edition guld, värt 5,906

  Denna konkurrens har nu stängt. Grattis till Jamin Nimjah, från Edinburgh. Det finns bara 100 Limited Edition guld Maschine MK2 styrenheter i Storbritannien, och vi ger dig chansen att vinna en!

  Den Limited Edition guld Maschine MK2 är perfekt för användning på scen eller i studion, med känsliga färgkodade pads som låter dig "se" du låter. Maschine MK2 röstades bästa Live föreställningsredskapet på den MIPA Awards 2013.

  Vinn en Korg MS-20 mini monofonisk Analog Synthesizer!

  Denna tävlingen är nu avslutad. Vi gav bort en Korg MS-20 mini, en mindre men inte mindre ikoniska version av Korg's MS-20 synthesizer, används av Daft Punk och Portishead. MS-20 mini har varit krympt till 86% av den original storleken, men innehåller fortfarande en ikonisk analoga filter och mångsidig lapp alternativ för en äkta analogt ljud.


  Grattis till vinnaren, Peter Rand från Bromborough.

  Vinna 1 av 3 par hörlurar Sennheiser

  Vi gav bort 3 par av senaste Sennheiser HD hörlurar.

  Pris 1: Sennheiser HD8 DJ Professional hörlurar. Leverera den sannaste möjliga ljud och sanna effekten av musik du producera, är Sennheiser nya HD8 hörlurar gjorda för DJs. De har överlägsen komfort, svängbar öron och komma med ett hard case att hålla dem skyddade när du är på väg.
  Pris 2: Sennheiser HD7 DJ Professional hörlurar. HD7s har utvecklats med några av världens bästa DJs, och är inspirerade av signatur ljudet av HD25s, trimmad specifikt för DJs som behöver fokusera på beat-matchning och rytm.
  Pris 3: Sennheiser HD6 Mix professionell producent Studio hörlurar. Perfekt för studio, HD6 Mix hörlurarna är bekväma med en korrekt och balanserat ljud behövs för mixning och Monitor.

  Tävlingen har nu stängt. Grattis till vinnarna Graham Lee från Middlesex, Lisa Owen från Surrey och David liktornar från Liverpool.

  Vinna Marshall kylkabinett

  Tävlingen har nu stängt. Vi räknade 51 öl. Grattis till Karen Elise Hansen, från Logstor, Danmark, som plockades slumpmässigt från alla dem som korrekt besvarade frågan "hur många öl kan vi passa i kylen?" med "51".

  Marshall kylen är tillverkad av äkta Marshall Förstärkares delar inklusive svart fret trasa samt klassiska vita rörledningar och ikoniska Marshall logotypen. Det är ett bra komplement till någon övning rum eller man grotta!


  Vinna en komplett PreSonus inspelning Kit

  Denna konkurrens har nu stängt. Grattis till vinnaren, Sally Pitt-Hartley från West Sussex!

  PreSonus AudioBox Studio komplett inspelning Kit ingår ett USB-Interface och USB-kabel, Studio en artist inspelning och produktion programvara, HD7 Studio Monitor hörlurar och en M7 studio kondensatormikrofon med kabel.

  Vi ska också kastade i ett par Eris E5 aktiv studiomonitorer och högtalarkablar!

  Vinn en Bose Soundlink II Bluetooth mobila högtalare

  Vi gav bort en Bose SoundLink II Bluetooth mobil högtalare i våra första fototävling, där man var tvungen att visa oss där du njuta av musik, tagga dina foton med #mygear4music.


  Tävlingen har nu stängt. Vinnaren är Jo Grindley, vars foto fick oss att skratta. Hitta och följ oss på Instagram att se det vinnande premium.

  Vinn en Gibson Les Paul Studio gitarr!

  Att fira vårt nya showroom öppning gav vi bort en Gibson Les Paul Studio.Les Paul Studio har Gibson moderna klassiker humbucking mickar, Min-ETune automatiserad Stämapparats, en solid snidade Lönn topp på en mahogny kropp och en snabb 60s stil mahogny hals med Granadillo greppbräda.


  Tävlingen är nu stängd. Grattis till våra vinnare Fred Heeks från Lancashire!  5 chanser att vinna en Avid Audio Interface!

  Tävlingen är nu stängd. Grattis till våra vinnare! Måndag: David Heath-Whyte, rätta svaret: "a. Pro Tools Express". Tisdag: Bob Almond, rätt svar: c. 28. Onsdag: Simon Romer, rätta svaret: d. alla ovanstående. Torsdag: Robbie Cole, rätt svar: c. båda. Fredag: C. Hughes, rätta svaret: Ja, Express Crossgrade aktiveringen kortet.

  Vinna en Yamaha MOXF6 synt keyboard och fodral

  Tävlingen är nu stängd.Vinnaren är Matt Harris, från Leeds. När vi berättade Matt hade han vunnit, sade han, "jag var helt chockad över att finna att jag faktiskt hade vunnit! Jag kommer aldrig in tävlingar, så det var en fantastisk överraskning. Jag kan inte vänta att leka och experimentera med det!"

  Vinn en bandet King Super-Matic elgitarr!

  Tävlingen är nu stängd.Vinnaren är Gwynn Parry, från Wrexham. Gwynn var "helt förvånad" för att höra att han hade vunnit, säger, "sista gången jag vunnit något var ca 25 år sedan på en holiday camp (217 på bingo!). Tack till både Gear4music och bandet-kung, jag är absolut glad!"

  Vinn en Gibson SG som undertecknats av Stereophonics

  Tävlingen är nu stängd. Grattis till Nick Hiles, vinnaren av vår Stereophonics tävling! Är här han med sin Gibson SG, undertecknat av bandet och han kommer att få se dem live i Leeds.