Akustiska gitarrer

Gear4Music.com

Akustiska gitarrer gynnas av musiker som längtar efter renheten i ton och teknik som kommer med ett akustiskt instrument. Autentiska, oförstärkta ljudet av en akustisk gitarr förmedlar nyanser och nyanser inte presentera med någon annan. Visa all information

Akustisk gitarr "bestsellers"

Första 21 produkter som visas

Om akustiska gitarrer

Akustiska gitarrer har funnits i många former i århundraden, men i grunden är en akustisk gitarr är ett stränginstrument med en ihålig kropp och resonant ljudhål. Akustiska gitarrer antar idag många olika former och design typer för att passa vissa musikstilar.

Dreadnought gitarren, liksom Yamahas F310, är förmodligen den populäraste sortens aukustiska gitarr hittills, tack vare dess balans mellan storlek och volym. En Jumbo akustisk fortfarande är större och syftar till att ge en mycket djup, resonerande ton. Modeller med mindre kropp eller "Folk"-storlek som de också kallas, är populära inom folkmusik och med mindre spelare.

På Gear4music.se lagerför vi alla sorters akustiska gitarrer, inklusive ¾ barnstorlek och en mängd akustiska gitarrförpaket till låga priser.