Akustiska gitarrer

Gear4music.com

Akustiska gitarrer gynnas av musiker som längtar efter natural ton och känslan av ett akustiskt instrument. Un-förstärkta ljudet av din nya akustiska gitarr förmedlar karaktären av tonewood med varje akustisk har sin egen unika röst. Visa all information

Mest populära akustiska gitarrer

Första 24 produkter som visas

Om akustiska gitarrer

Akustiska gitarrer har funnits i många former i århundraden, men i grunden är en akustisk gitarr är ett stränginstrument med en ihålig kropp och resonant ljudhål. Akustiska gitarrer antar idag många olika former och design typer för att passa vissa musikstilar.

Dreadnought gitarren, liksom Yamahas F310, är förmodligen den populäraste sortens aukustiska gitarr hittills, tack vare dess balans mellan storlek och volym. En Jumbo akustisk fortfarande är större och syftar till att ge en mycket djup, resonerande ton. Modeller med mindre kropp eller "Folk"-storlek som de också kallas, är populära inom folkmusik och med mindre spelare.

På Gear4music.se lagerför vi alla sorters akustiska gitarrer, inklusive ¾ barnstorlek och en mängd akustiska gitarrförpaket till låga priser.