Archer stränginstrument

Gear4Music.comDetta sortiment av stränginstrument lanserades 2007 av Gear4Music.com med ett utbud violiner, celloer och kontrabasar.

Archer-instrument av Gear4Music tillverkas av noggrant utvalda mästare med många års erfarenhet i att bygga instrument av hög kvalitet.Som ett resultat har alla våra Archer-instrument byggts med precision och tillverkats felfritt.

Genom att erbjuda vårt team det finastekanadensisk gran och lönn ser vi till att dessa instrument har det fylliga ljudet du förväntar dig av ett högkvalitetsinstrument.

Alla Archer-instrument levereras som ett paket som omfattar instrumentet, stråken, samt hårdfodral + harts. Med alla dessa medföljande artiklar kan artisten genast börja spela.

Archer instrument av Gear4Music är kända för sitt överlägsna ljud och erbjuder artisten en rik och känslig ton. De kommer att belöna spelare med en klang som smälter in i orkestern eller t.o.m. ensemblen.

Oklanderlig stil och finish kompletterar dessa noggrant utformade instrument. Archers stråkar kommer att fortsätta att höja ribban för både kvalitet och pris. View All Information

Archer violiner

Första 15 produkter som visas

Archer Cellos

Första 10 produkter som visas

Archer kontrabasar från Gear4Music

Första 1 produkter som visas