Trum-maskiner

Perfekt för DJs, Trumma maskiner, även avses som trumpads, är utformade för att imitera ljudet av trummor eller andra instrument, slagverk, tillåter möjligheten att sekvensen och post slår med kuddar eller knappar. Som är populära i elektronisk musik tillåta de också on-the-fly Sampling och realtid inspelningen ger DJS förmåga att göra sin egen unika beats och redigera dem i en levande kapacitet.

View All Information

DJ trummaskiner

Första 46 produkter som visas

Om Trumma maskiner

Idealisk för DJs, trummaskiner, även avses som trumpads, är utformade för att imitera ljudet av trummor eller andra instrument, slagverk, tillåter möjligheten att sekvensen och registrera beats med kuddar eller knappar. Som är populära i elektronisk musik tillåta de också on-the-fly Sampling och realtid inspelningen ger DJS förmåga att göra sin egen unika beats och redigera dem i en levande kapacitet.

På Gear4music.se har vi ett omfattande urval av trummaskiner från innovativa tillverkare inklusive Alesis, Boss, zooma, Elektron och inbyggd instrument. Boss DR-800 är ett kraftpaket för rytm-programmering som laddas med världen klass trummor, slagverk och bas ljud. Vi lagerför det eftersökta trummaskin och många andra till lägsta pris online i Storbritannien.