DJ deck & spelare

DJ däck är den viktigaste delen av alla DJ setup. På Gear4music, hittar du en rad skivspelare och spelare tillgängliga, så oavsett om du väljer att spela på CD-deck, traditionella vinyl DJ skivspelare eller med MP3 deck, så har vi dig täckt. Technics SL 1200 är tillbaka och bättre än någonsin! Att föra tillbaka den mest ikoniska DJ skivspelaren på planeten.

Visa all information

DJ deck & spelare

Om DJ Decks & Players

DJ Decks spänner över allt från gamla skivspelare till avancerade styrenheter. Oavsett vad du är med, har vi ett oslagbart utbud av DJ-redskap från tillverkare som Pioneer, Native Instruments, Numark och Novation.

Många DJ-däck idag är hybrider som fungerar som ljudgränssnitt för integration i en datorbaserad inställning - Numark NDX800 omfattar alla tre medier.

USB / MIDI-styrenheter, som Numark NS7, används också i kombination med virtuell DJ-programvara som NIs Traktor - vilket ger användarna den kraftfulla mjukvaran, men behåller den taktila sidan av en skivspelare.

Vårt omfattande sortiment av DJ-kit på Gear4music.com innehåller de senaste DJ-CD-spelarna, Digital DJ, DJ-hörlurar, DJ Mixers, DJ MP3-spelare, DJ-programvara, DJ-skivspelare, DJ-högtalare och DJ Lighting.