DJ deck & spelare

DJ däck är den viktigaste delen av alla DJ setup. På Gear4music, hittar du en rad skivspelare och spelare tillgängliga, så oavsett om du väljer att spela på CD-deck, traditionella vinyl DJ skivspelare eller med MP3 deck, så har vi dig täckt. Technics SL 1200 är tillbaka och bättre än någonsin! Att föra tillbaka den mest ikoniska DJ skivspelaren på planeten.

Visa all information

DJ deck & spelare

Om DJ däck & spelare

DJ däck spänner över allt från gamla skolan skivspelare till avancerade styrenheter. Oavsett vad du är i, har vi ett oslagbart utbud av DJ redskap från tillverkare som pionjär, Native Instruments, Numark och Novation.

Många DJ däck är idag hybrider som audio-Interface för integration i en dator setup - Numark NDX800 omfattar alla tre medier.

USB/MIDI Kontrollers, som Numark's NS7 används också i kombination med virtuell DJ program som NI Traktor – att ge användarna den kraftfulla programvaran, men behåller den taktila sidan av en skivspelare.

Vårt omfattande utbud av DJ kit på Gear4music.se innehåller de senaste DJ CD-spelare, Digital DJ, DJ hörlurar, DJ Mixers, DJ MP3-spelare, DJ-program, DJ skivspelare, DJ högtalare och DJ belysning.