Gear4music Elgitarrer

Gear4Music.com

Elgitarrer har varit i fokus hos oss på Gear4musics sedan företaget grundades 2003. Genom åren har mycket tid lagts ner på forskning, design och utveckling av elgitarrer för att vi ska kunna erbjuda dig bästa möjliga gitarr till bästa möjliga pris. Gear4musics elgitarrer byggs med ett enda syfte, att ge dig som musiker chansen att spela på gitarrer av högsta kvalitet till lägsta möjliga pris. View All Information

Elgitarr Paketerbjudanden av Gear4music

Första 62 produkter som visas

Prisvärda Elgitarrer

Gibson Les Paul och Fender elgitarrer kan kosta flera tusen pund, men elgitarrer för nybörjare är tillgängliga för mindre än 100 pund. Ett exempel på en billig elgitarr är Electric-ST gitarr och förstärkarpaket, som har allt en person behöver för att börja spela gitarr direkt för under 962.00. Det omfattar en 15 watt gitarrförstärkare med 6,5-tums högtalare för övning, en gitarr kabel, ett axelrem, en vadderad gig bag, en uppsättning reservsträngar, ett plektrum och en två års garanti. Elgitarren har en hals av lönn - den vanligaste typen av trä som används för halsar - som bidrar till att utvidga gitarrens diskantljud på grund av att dess hårdhet. Gitarren kan producera en rad olika ljud, delvis tack vare dess 3 st. enstaka coil pickuper med omvänt spunna mellan pickups, som gör att användarna kan experimentera med olika stilar av musik.

En annan lågkostnadsalternativ elgitarr är Electric-GB-gitarr, som är också utformad för nybörjare och kostar under 100 pund. GB har också en lönnhals men har humbucker pickups utformade för att skapa de typ av varma toner som vanligtvis associeras med vintage elgitarr modeller.