Förförstärkare

Förförstärkare används för att ansluta mikrofoner, instrument m.m. till din inspelningsutrustning. Förförstärkare är viktiga för att förstärka signaler med låg nivå till linjenivåer och utgör därför en väsentlig del i din studioinstallation. Tack vare sin dedikerade, externa förförstärkare kan du förvänta dig förstklassig ljudkvalitet med mer förstärkning. Det stora antalet mikrofonförförstärkare erbjuder speciella ljud såsom rör- och vintage toner - finns endast tillgängliga i externa förförstärkare.

Visa all information

Mest populära förförstärkare

Första 31 produkter som visas

Om Mikrofonförförstärkare

Mikrofonförstärkare ger en ökning i förstärkningen från mikrofonnivå och kan erbjuda ett karaktäristiskt ljud med fin värme.

Genom att införa en ADC i den traditionella designen är Audient ASP800 8-kanalers förförstärkaren ett fantastiskt alternativ för perfekt ljudkonvertering och omfattar en högkvalitativ mikrofonförförstärkare i ett paket. Du kan också bläddra Audients hela sortiment Mikrofonförstärkare.

För mer seriösa studiemiljöer (vare sig i hemmet eller i professionell miljö) har vi en rad förförstärakre med två, fyra och 8-kanaler tillgängliga från ledande tillverkare såsom Warm Audio och Universal Audio.