Blackstar HT Metall 1 Combo Gitarrförstärkare

2 488 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Innovativa 1 Watt Valve Combo Förstärkare av Blackstar.
 • Speciellt Tonat För Metall Musikstilar.
 • Unika Push-Pull Power Förstärkare Design.
 • Patenterade Infinite Shape Feature (ISF)

Blackstar HT Metall 1 Combo Gitarrförstärkare

Detaljer
Denna HT metall 1 är en perfekt metal guitar amp. HT metall 1 använder den prisbelönta HT-1R som utgångspunkt, och får en komplett sonic och kosmetisk överhalning - och levererar en ultra high gain förstärkare som är särskilt utformad för att möta kraven från dagens blivande metall gitarrister.Artikelnummer: 34766

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Blackstarär patenterad ISF (oändlig form funktion) krets, ger spelare en oändlig mängd justering över kännetecknen av nätverkets tonkontroll och tar dig från klassisk brittisk heavy metal till moderna amerikanska öste hög förstärkning och var som helst däremellan. Lägga till en fullständigt angivna högtalare emuleras utgång, MP3/Line-ingång, plus en 4-16 & #937; högtalare och du har allt du behöver för inspelning eller tränar.

  1 Watt, 1 x ECC83, 1 x ECC82

  En innovativ 1 Watt, 2 kanal Combo som använder 1 x ECC83 och 1 x ECC82 ventiler. Den HT metall 1 är den perfekta studio och övning metall amp. Att göra den HT metall 1 idealisk för hem och studio använder, Syftet var att utveckla en rör förstärkare som lät full och toneful även på lägsta volymnivå.

  ISF Control -allt från öste oss till Storbritannien heavy metal

  ISF kontroll ger dig tillgång till oändliga nya solida möjligheterna på HT metall 1. Denna fullt interaktiva kontroll kan du steglöst justera tonkontroll nätverket mellan någon av de traditionella voicings svar. På detta sätt kan du designa dina egna ljud och verkligen hitta ljudet i huvudet.

  Två kanaler - ren eller metall

  HT metall 1 har två kanaler tillgängliga för urval, en ren kanal och en overdrive kanal. Med Gain-kontrollen medan på ren kanal du har möjlighet att leverera allt från ett rent ljud genom att en crunch ton. Alternativt kan du välja den Overdrive-kanalen och igen med Gain-kontrollen, ändra från ett rent ljud i utkanten av upplösning ända fram till en förvrängd metall lead ton.

  Emulerad högtalare - metall förstärkare toner direkt till disk

  HT metall 1 har en fullt ut-specificerat emuleras högtalare som ytterligare förbättrar dess studio autentiseringsuppgifter och tillåter en gitarrist att få fantastiska metall toner rakt till band eller en disk eller via hörlurar.

  Unik Push-Pull Power Förstärkare Design - producerar crunch och uppbrott

  Effektförstärkaren HT metall 1 är en låg driven push-pull-design som producerar crunch och uppbrott kännetecknen av en traditionell 100W produktionen arrangerar men på en mycket lägre volym. Detta uppnås genom användning av en ECC82 dubbla trioden i push-pull-konfiguration som producerar 1 Watt output, som är rik på ventilen övertoner och komprimering, klingande full och toneful även på lägsta volymnivå.

  8" speaker - liten men kraftfull

  Med en 8" högtalare, är HT metall 1 verkligen en perfekt combo förstärkare för hem eller studio. Här förstärkaren låter full och toneful även på lägsta volymnivå.

  Stereo MP3 / linjeingång - Jam att favoritlåten

  En stereo MP3/Line-ingång har lagts till till HT metall 1 så att du kan spela ett bakgrundsspår eller liknande genom förstärkaren samtidigt öva / inspelning.

  Externa högtalare - krok upp en högtalare kabinett

  En 4-16 & #937; högtalare som låter dig köra förstärkaren i en extern högtalare kabinett av dina val, vilket gör den HT metall 1 ett mycket praktiskt val.

  Stereo Reverb -lägga i lite reverb

  HT metall 1 Reverb kontroll anger den totala nivån på reverb-effekten. Noggrant tonande ljud bra på både rena och overdrive kanal, är det perfekt för att lägga till en känsla av rymd och "storlek".

Funktioner/specifikationer:

 • Innovativa 1 Watt Combo

 • Speciellt tonande för metal gitarr

 • Extreme få och tona

 • 1 x ECC83 och 1 x ECC82

 • Unik push-pull power förstärkare design

 • Baserat på den prisbelönta HT-1R

 • Två kanaler

 • 8" högtalare

 • Patenterade oändlig form funktion (ISF)

 • Perfekt för studio eller övning

 • Stereo MP3/Line ingång

 • Emulerade högtalarutgång

 • Externa högtalare

 • Stereo reverb

En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.