Boss RC-505 Loop Station - B-Stock

 • Video 1
 • Video 2
3 860 kr Ord.pris 4 424 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • 5 stereo fras spår.
 • Riktig Hands-On, dynamisk Control.
 • Dedikerad metronom.
 • Fyra samtidiga ingångar Plus USB.
 • 99 fras minnen.

Boss RC-505 Loop Station - B-Stock

Detaljer

En kraftfull bordsskiva looper för beatboxare, sångare och instrumentalister, RC505 Loop Station är perfekt för artister som behöver Summa control på sina fingertoppar. Den RC-505 Loop Station passar rätt in i en hektisk DJ eller klubb miljö som är perfekt för scenen och street föreställningar. Som den senaste upplagan till Loop Station utbud av produkter, RC505 är fullpackad med funktioner som du behöver till exempel 5 stereospår, inbyggda effekter och USB-anslutning.För ytterligare information ring vår Roland Specialist på 0843 155 0500.
Observera att detta är en B-Stock objekt. B-lager är antingen ex reparation eller tidigare har returnerats av en annan kund. Den original boxning och manual kan saknas och det kan finnas vissa mindre tecken på användning.
Annars kan verkar enheten som ny.

Detta är en fantastisk möjlighet att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.Programvaran levereras med den original nya produkten kanske har registrerats eller kan inte längre ingå.

Artikelnummer: 80882

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Få riktig hands-on control av din prestanda med Boss RC-505. Dedikerade knappar på varje 5 stereo fras spår ger ett brett utbud dynamiska, realtid bearbetningsalternativ. Bara att ansluta en mikrofon, instrument, smartphone eller någon annan ljudkälla att komma igång.

5 stereospår

Den RC-505 kan spela upp 5 stereo spår på en gång, vilket gör din prestation lättare att planera, bygga och control. Varje spår har egna knappar för att spela in, dubba, spela och stoppa, vilket ger dig exakt control av din prestanda utan att behöva oroa dig för att träffa fel pedal med foten. Varje spår har också sin egen volymreglaget, medan rytmdelen kan skickas via hörlurar ger dig en dedikerad Klicka spåra för Monitor och att hjälpa dig hålla tiden perfekt. Uppspelning läge och tempo synkroniseringsinställningar ger ännu mer flexibilitet i realtid.

Kraftfulla inbyggda effekter

Effektiva prestanda loopers är byggda runt effekter och den RC-505 är inget undantag. Loop Station delas dess effekter i två huvudtyper, spår FX och Input FX. Inmatning FX till exempel Robot och Vocoder lägga till unika texturer när inspelning loopar, med spår FX inklusive Vinyl Flick och slå upprepa att tillhandahålla dynamiska DJ och sampler effekter för realtid fras uppspelning bearbetning. Sex dedikerade knapPAR-lampor laddas med din favorit effekter, vilket ger dig en-beröring tillträde medan looping. Justera effekterna i realtid med Input FX och spår FX rattarna.

Fyra samtidiga ingångar plus USB-

Den RC-505 har 4 ingångar, låter dig fånga och blanda en mängd olika ljudkällor som du bygger dina loopar. I området i närheten finns det en XLR mikrofon jack med Phantom Power, mono/stereo instrument-ingångar och en AUX mini-jack att ansluta en musikspelare eller smartphone. Anslut till din dator via USB för att importera och exportera WAV ljud fraser.

Få personliga

Mögel i RC-505 för att passa din prestanda stil, anpassa kontrollerna i realtid för att passa det sätt du vill att slinga. Åtta control uppdrag lagras handily med frasen minnen, så att du kan skapa och minns anpassade konfigurationer för olika låtar och utför situationer.

När du slår upp för din gig, behöver du vara säker på att allt låter lika bra som det gjorde i repetitionerna. Den RC-505 Loop Station's 99 fras minnen ger inbyggd lagring för fras spåra data och deras olika inställningar för uppspelning och effekter. Enkelt ladda en användaren anges, även i värmen av utför.

Funktioner och specifikationer

 • Fras spår: Fem samtidiga stereo fras spår
 • Kontroller: Dedikerade reglage, oberoende volym faders
 • FX: Brett utbud av Input och spår FX för bearbetning loopar, inklusive DJ och sampler-stil effekter
 • Fras minnen: 99, var och en med 5 fras spår, anpassade effekter, inställningar för uppspelning och mer
 • Rytmmönster: 85 inbyggd rytmmönster, inklusive udda-mått beats
 • Extern control: MIDI, valfri fotpedal och pedalen
 • USB: Fras import och export med datorer, USB audio/MIDI-funktioner för integrering med DAW programvara
 • Ingång: Mikrofoningång XLR med Phantom Power, mono/stereo instrument-ingångar, stereo aux-ingång

En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.