Carl Martin Single Channel PlexiTone gitarr effektpedal - öppnad kartong

1 265 kr Ord.pris 1 344 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • High Gain Overdrive Pedal.
  • Nivå, Tone & Drive kontroller.
  • Bypass Switch med aktiv buffras utdata.
  • Utformad i samarbete med Pete Thorn

Carl Martin Single Channel PlexiTone gitarr effektpedal - öppnad kartong

Detaljer

Den enda kanalen Carl Martin PlexiTone overdrive pedal stoltserar med nästan exakt samma gain struktur som inställningen High Gain på den original Pro-serien PlexiTone. Designad i samarbete med Pete Thorn, har det ändrats något för en stramare botten-end och något mjukare höga frekvenser. DC-DC omvandlare kretsarna innebär pedalen kan drivas av en reglerad 9V nätadapter men fungerar fortfarande på samma 12V nivå som de original AC drivs PlexiTone.

Observera att rutan har öppnats som en del av vår kvalitet control inspektioner och som sådan alla sälarna har brutits. Själva objektet är helt ny och aldrig har använts.

Detta är en fantastisk möjlighet att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.

Artikelnummer: 79707

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Den enda kanalen PlexiTone har tre control knoppar: nivå, Drive och ton. Nivå ratten justerar den övergripande nivån på pedalen, så att du kan matcha eller överträffa bypass signalen för rytm eller solo arbete. Drive ratten justerar mängden av overdrive, från lätta crunch till full, fet overdrive med massor av sustain, ger du toner som skär rakt igenom mixen i live- och sessioner. Reglaget Tone är en hög klippa filter, så att du kan filtrera ut de höga frekvenserna och finjustera din ton oavsett vilken gitarr/pickup du använder.

Pedalens Bypass knapp som kopplar effekten på och av, är aktiv buffras utdata att se till att du inte förlorar någon signal i långa kablar över scenen.

Funktioner/specifikationer:

  • Ingång: 1 M Ohm
  • Utgång: 200 Ohm
  • S/N Ratio: 54 dB
  • Strömtillförsel: 9V DC (reglerade), 100mA minsta, 2,1 mm Kvinna plugg, centrum negativa (-)

En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.