DISC Blackstar HT metall 5 Combo gitarrförstärkare

4 680 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Innovativa 5 Watt Combo av Blackstar.
 • Speciellt tonande för Metal gitarr stilar.
 • 12 & amp; quot; Blackbird 50 skräddarsydda högtalare.
 • Fullt utrustade för Studio eller övning.
 • Fotomkopplare ingår

DISC Blackstar HT metall 5 Combo gitarrförstärkare

Detaljer
Baserat på den prisbelönta HT-5, får HT metall 5 en fullständig sonic och kosmetiska översyn - leverera en ultra hög gain förstärkare som har särskilt utformade för att möta kraven från dagens metall gitarrister.Artikelnummer: 34771

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Gitarrförstärkare HT metall 5 har en dedikerad tonkontroll på ren kanal, en specialdesignad 12" högtalare och stereo reverb, vilket gör det den perfekta gitarrförstärkare för studio eller hemmabruk.

  5 Watt, 1 x ECC83, 1 x 12BH7 - ultimata övning metall amp

  HT metall 5 är en innovativ 5 Watt, fotpedalbara 2 kanal Combo som använder 1 x ECC83 och 1 x 12BH7 ventiler.

  ISF Control -allt från öste oss till Storbritannien heavy metal

  Den patenterade ISF-kontrollen fungerar med bas, mellan- och diskant kontroller ger dig tillgång till oändlig nya solida möjligheterna från USA till Storbritannien och överallt däremellan. Denna fullt interaktiva kontroll kan du steglöst justera tonkontroll nätverket mellan någon av de traditionella voicings svar. På detta sätt kan du designa dina egna ljud och verkligen hitta ljudet i huvudet.

  Två fotpedalbara kanaler - förändring från ren överväxel

  HT metall 5 har två kanaler tillgängliga för urval, en ren kanal och en overdrive kanal. Med Volymkontrollen på kanalen ren kan du leverera allt från ett rent ljud genom att en crunch ton. Alternativt kan du välja den Overdrive-kanalen och igen med Gain-kontrollen, ändra från ett rent ljud i utkanten av upplösning ända fram till en förvrängd metall lead ton.

  Unik push-pull power förstärkare design - Big-amp svar, små-amp volym

  Effektförstärkaren HT metall 5 är en låg driven push-pull-design som producerar crunch och uppbrott kännetecknen av en traditionell 100W produktionen arrangerar, men på en mycket lägre volym. Detta uppnås genom användning av en 12BH7 dual trioden rör i push-pull konfiguration producerar 5 watt output, rik på ventilen övertoner och komprimering, klingande full och toneful även på lägsta volymnivå.

  12 tums Blackbird 50 högtalare - specialdesignade högtalare

  HT metall 5 har en Blackstar custom-tonande 12" Blackbird 50 högtalare.

  Stereo MP3 / linjeingång - Jam att favoritlåten

  En stereo MP3/Line-ingång har varit extra till HT metall 5 så att användaren kan spela ett bakgrundsspår eller liknande, genom förstärkaren samtidigt öva / inspelning.

  Externa högtalare - krok upp till ett kabinett

  Den externa högtalare på HT metall 5 kan du ansluta ytterligare förlängning kabinett. Utgången märkt "1 x 16 Ohm" är för anslutning av en 16 Ohm förlängning högtalare kabinett (eller den interna högtalaren av HT-5 combo). Utgångarna märkt "1 x 8 Ohm eller 2 x 16 Ohm" är för anslutning av antingen en enda 8 Ohm förlängning kabinett eller två 16 Ohm kabinett. Också, den interna högtalaren av HT-5 combo kan anslutas här om den används med filnamnstillägget 16 Ohm kabinett.

  Reverb kontroll - lägga i lite reverb

  HT metall 5 Reverb kontroll anger den totala nivån på reverb-effekten. Noggrant tonande ljud bra på både rena och overdrive kanal, är det perfekt för att lägga till en känsla av rymd och "storlek".

  Effekter Loop - ansluta effektpedaler

  Effekter slingan kan du ansluta effektpedaler eller annan professionell utrustning med returen och skicka anslutningar. Växeln effekter Loop nivå sätter effektslinga antingen 4dBV /-10dBV, vilket gör att du kan använda den med antingen professionell utrustning ( 4dBV inställning) eller med gitarr nivå effekter såsom effektpedaler (-10dBV inställning).

Funktioner/specifikationer:

 • Innovativa 5 Watt Combo

 • Speciellt tonande för metal gitarr

 • Extreme få och tona

 • 1 x ECC83 och 1 x 12BH7 ventiler

 • Unik push-pull power förstärkare design

 • Två fotpedalbara kanaler

 • 12" blackbird 50 skräddarsydda högtalare

 • Förbättrad tonkontroller

 • Patenterade oändlig form funktion (ISF)

 • Fullt utrustad för studio eller övning

 • Digital stereo reverb

 • Emulerade högtalare med 1 x 12 och 4 x 12 voicings

 • Effektslinga med effekter nivå växla

 • Fotkontakten ingår

En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.