DISC Bugera BVV3000 Infinium 300 Watt topp basförstärkare

5 705 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • 300W bas utdata.
 • 5 Classic Valve kombinationer.
 • Handgjorda

DISC Bugera BVV3000 Infinium 300 Watt topp basförstärkare

Detaljer

Låt BUGERA att föra den klassiska alla-rör basförstärkare uppdaterade. Kärleksfullt handgjorda och idrottsliga vintage styling, BVV3000 INFINIUM sammanslagningar i-ditt-ansikte bas med state-of-the-art funktioner, som en 5-ställning klusiler väljare och vår nya INFINIUM rör liv multiplikator-teknik, som kommer att hålla din BVV3000 klingande stora för många år framöver.Artikelnummer: 27173

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Med 300-watt bröst-Stryk utdata melds BVV3000 old-school aggressiva attityd med en touch av nostalgi, skapa toner som endast är möjligt från en alla-rör förstärkare.

Det finns massor av förstärkare på marknaden idag som påstår sig vara rör förstärkare bara för att de har fått en 12AX7 inuti. Men det tar en hel del mer än bara ett förstärkare rör att kvalificera ett förstärkare som "alla-ventil." BVV3000 är en sann bas förstärkare med alla-rör med tre 12AX7 och två 12AU7 ventiler. Två trior av 6550 (även känd som KT88) utdata rör fungera Classic-push-pull-läge att skapa 300 watt i rummet-skaka åska.

Varje BUGERA rör går genom en rigorös 48 timmar inbränning process innan individuellt utvärderas av en skicklig kvalitet Control Inspector (en verklig Live-människa). Endast om en i varje tio ventiler får faktiskt klartecken för användning i BUGERA förstärkare. Resten får kastas till slagg-heapen, där de är smält ner för att göra sköt glasögon.

BVV3000 är så mycket mer än bara rå styrka. Alla-röret förstärkare ger enorma ton-forma kontroll. Visst, du får den standard boost/cut kapacitet från bas (centrerad på 40 Hz) och tre gånger (4 kHz) knoppar, men verkligt röst av din bas definieras av innehållet mellanregister.

BVV3000's 5-ställning frekvens selektor kan du välja center frekvensen som bäst passar din spelstil, eller det som lockar fram ditt instrument sanna personlighet. Bara Välj från 220 Hz, 450 Hz, 800 Hz, 1.6 kHz och 3.0 kHz och omvandla MIDRANGE knopp för att öka eller minska med lika mycket som 15dB och som är mycket! Och vill du ännu fler alternativ för ton-skulptera, bedriva växeln ultralåg för en ytterligare 2 dB impuls @ 40 Hz eller växeln ultrahöga för en skyhöga topp-slutet skjuts 9 DB @ 8 kHz

Funktioner/specifikationer:

 • Sidan byggd 300-Watt bas förstärkartopp drivs av 6 x 6550 ventiler
 • Vintage design från 1960-talet med 3 x 12AX7 och 2 x 12AU7 ventiler
 • Revolutionerande INFINIUM rör liv multiplikator teknik
 • Ger uttryck för väljaren ger dig 5 klassiska ljud variationer som passar din spelstil
 • Dedikerad Bass, Mid och diskant kontroller och hög/låg växlar för ultimate sound forma
 • Balanserad XLR DI för direkt anslutning till din mixning konsol
 • Slave Output att ansluta med ytterligare förstärkare
 • förstärkare och Power Förstärkare I kopplingar kan du en kran från signalen från avsnittet förstärkare och en direkt tillgång till kraft och för ännu större mångsidighet
 • 3 högtalaren utgångar: två 1/4-tums jacks och en professionell högtalaren koppling (kompatibel med Neutrik Speakon)
 • Impedans växel (2 och 4 ohm) att matcha praktiskt taget alla högtalare kabinett
 • Högkvalitativa komponenter och exceptionellt robust konstruktion garanterar lång livslängd

En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.