DISC Dunlop FFM6 Jimi Hendrix Band av Gypsys Fuzz Chrome Ltd Ed

  • Video 1
1 400 kr Ord.pris 1 771 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Begränsad upplaga krom.
  • Baserat på en sällsynt Vintage Fuzz krets.
  • Klassiska Hendrix Fuzz ton.
  • pedalbord vänligakropp.
  • AC Power Jack och på/av Status-LED.

DISC Dunlop FFM6 Jimi Hendrix Band av Gypsys Fuzz Chrome Ltd Ed

Detaljer
Jim Dunlop Band för Gypsys Fuzz Face Mini pedalen är baserad på Jimi Hendrix klassiska fuzz ton som han använde vid sin mest uppmärksammade liveframträdanden - trästock, Berkeley och Östliga Fillmore mellan 69 och 70. Med en sällsynt krets kallas Octavio, denna tonar slutligen har återskapats.

Artikelnummer: 63955

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Under perioden mellan ' 69 - 70, Jimi Hendrix verkade på sin mest uppmärksammade Live-utseenden? Live på trästock, Live at Berkeley och Live på Fillmore East? med en mystisk röd Fuzz Face dist med vita knoppar. Fuzz rutan lät helt annorlunda än någon av de andra Fuzz Face pedalerna i Jimi? s arsenal, morrande med en betydligt mer aggressiv, skarp ton.

Pedalen själv har förlorats till historien, men dess omisskännlig ton lever vidare i inspelningarna av dessa tre ikoniska visar och Hendrix fans har försökt att kopiera det solitt i år. Vi är glada att säga att denna questen kan slutligen kommit till ett slut.

Hälla outtröttligt över alla olika kundanpassade kretsen mönster Jimi används under åren, har Jim Dunlop ingenjörer minskat ner denna svårfångade fuzz tonar till en version av Octavio ® kretsen som inte har oktav upp signalen. Efter göra några tweaks, har de spikade med Band av Gypsys Fuzz Face Mini distorsion.

Nu kan du få samma Fuzz Face ton Jimi brukade woo massorna på några av hans mest berömda föreställningar. Det kommer i ett pedalboard-vänlig Fuzz Face Mini hölje, komplett med en AC power jack och en på/av status-LED.

En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.