DISC Hartke 112 C Hydrive Bass Combo Förstärkare

5 654 kr Ord.pris 6 946 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

DISC Hartke 112 C Hydrive Bass Combo Förstärkare

Detaljer

HyDrive transduktor utgör en revolutionerande förbättring i bas högtalare teknik och ett fantastiskt steg framåt, värmning papper och aluminium i trafiksäkerhet högtalare design som är mer robust och effektivt än något tillgängligt.

Med Hartke's HyDrive serie, får du bäst av två världar: varma ton i traditionella papper kottar och tydliga, slagkraftiga attacken av aluminium. Hydrives patenterade hybriden kon teknik ger en högtalare som använder en utanför papper kon för att driva en varma, djupa låg frekvens och en inre aluminium kon som producerar mids och toppar som klipp ut, men fortfarande är söt.

Ett av de viktigaste framstegen med den HyDrive högtalaren är dess kraft-vikt-förhållande. En HyDrive högtalare väger 40% mindre än traditionella högtalare och levererar 250 watt för högsta kraft-vikt förhållandet mellan varje bas högtalare som är tillgängliga. Men innovation körs ännu djupare. På grund av dess gjutet aluminium ram och kraftfullt neodymium magneter, HyDrive högtalare fungerar svalare och leverera mer tillförlitlig kraft hantering med topprestanda.

Artikelnummer: 12813

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Som Hartke ingenjörer utformar i HyDrive-serien combos, testade de dem med Hartke artisten Stu Hamm, en utstuderad artister i varje genre. Resultatet är ett anmärkningsvärt antal kombinationer som ger spelare alla den kraft de behöver med fler funktioner och mindre vikt, tack vare deras patenterade HyDrive högtalare.

Med 1 x 12-tums 300 watt HyDrive neodym hybrid kon drivrutin erbjuder HyDrive 112 c 250 watt rena linjär effekt. Nätaggregatet har en massiv toroidial transformator och internt skydd kretsar för att skydda förstärkare och högtalare. Som ett resultat kan 112 c hantera praktiskt taget alla aktiva eller passiva bas med tillräcklig kraft att hänga med din gitarr spelare stacken.

Fordonsbaserade Hartke formen kontroll och bas Attack Overdrive kan du styra varje aspekt av ljudet. Från forma toppar och mids, att ringa upp gräddig dist, är HyDrive 112 c rätt hemma med någon stil bas som spelar. Lägga till en 7-band EQ och bas och diskant hyllor och du har den mest mångsidiga kombinationsrutan tillgängliga.

Högsta kvalitet Kryssfaner (plywood) används för att konstruera HyDrive combo kabinett, som har den samma omfattande bracing och dado Byggnadssnickerier som hittades i de stora HyDrive med hytterna. Vinyl omfattar, stål grill och stål hörn ger extra skydd när man flyttar förstärkare från spelning till spelning. Och naturligtvis HyDrive 112 c combo har den original Kickback? Design, ger dig möjlighet att bättre projekt ljudet på scenen. Resultatet är ett estetiskt moderna combo med elegant klassiskt undertoner.

Med revolutionära högtalare teknik och alla möjligheter att skulptera ditt ton för varje sort av spelar musikstilar, uppvisar HyDrive 112 c kapaciteten och mångsidigheten som ingen annan Combopå marknaden.

Funktioner/specifikationer:

 • 1 x 12-tums 300 watt HyDrive neodym hybrid kon drivrutin
 • 250 Watt effekt
 • 1-tums Titan komprimering drivrutin
 • Världsberömda Hartke formen EQ
 • 7-bands grafik EQ
 • Bas och tre gånger konturen kontroller
 • Variabel kompressor med LED-indikator
 • Hartke bas Attack Overdrive
 • XLR balanserad direkt utdata
 • Effekter slinga
 • RCA CD ingång
 • Fotpedal jack (form och bas Attack)
 • Fast faner Kabinett konstruktion med tålig vinyl som omfattar
 • Vikt: 57,2 kg
En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.