DISC IK Multimedia iRig UA Universal Gitarren verkställer

 • Video 1
1 138 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Guitar FX Processor/Interface för Android.
 • Nära noll latens.
 • Innehåller FörstärkareliTube UA mobila App.
 • High Definition, låg buller Preamp.
 • Ultra kompakt Design med låg

DISC IK Multimedia iRig UA Universal Gitarren verkställer

Detaljer

IK Multimedia iRig UA är en universell digital gitarr effektprocessorn och Interface för Android enheter, erbjuder nära noll latens bearbetning med medföljande FörstärkareliTube UA gitarr och bas multi-effekter app.

Artikelnummer: 55160

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

iRig UA är den första digitala effekter processor och Interface för att tillåta universell nära noll fördröjning gitarr bearbetning med FörstärkareliTube UA på alla enheter med Android 4.0 eller högre och att stöd USB host läge/USB OTG. iRig UA representerar ett paradigmskifte för Android-användare som, för första gången kommer nu att kunna uppleva högkvalitativ realtid effekter bearbetning på valfri Android-enhet.

iRig UA är en universell Android lösning som kan producera rock solid föreställningar, hög ljudkvalitet och nära noll fördröjning på valfri Android-enhet kör Android OS 4.0 eller senare och stöder USB host läge/USB OTG, inklusive modeller från Samsung, Sony, Motorola, LG, HTC, Xiaomi och många fler.

IK har löst frågan om Android-plattformen fragmentering och OS latens genom att flytta DSP (Digital Signalprocessor) till iRig UA. Lösningen ligger både i iRig UA och dess companion-appen, FörstärkareliTube UA. En avancerad inbyggd digital signal bearbetning chip direkt inuti iRig UA ger för den senaste generationen av mobila modellering teknik, medan de FörstärkareliTube UA control app ger ett lättanvänt grafiskt Interface för att redigera gitarr rigg och spara eller hämta förinställningar omedelbart.

Plug & Play på Android

iRig UA har en inbyggd högpresterande 32-bitars DSP, en 24-bitars A/D-omvandlare, 44,1 / 48KHz samplingsfrekvens, en kristallklar låg ljudnivå instrument förförstärkare och en ultra-kompakt kapsling. Med dess premium specifikationer, det ska kunna ge bra ljud, bättre spelbarhet, extreme bärbarhet och en aldrig tidigare skådad plattformsoberoende kompatibilitet.

iRig UAS inbyggd digital signalprocessor fungerar tillsammans med FörstärkareliTube UA, en specialversion av IK: s kraftfulla gitarr och bas multi-effekter processor designad specifikt för användning med iRig UA. Och eftersom alla bearbetning hanteras på iRig UA, och inte på Android-enheten, det ska kunna ge konsekvent nära noll fördröjning prestanda (ner till 2 ms tur och retur totala latens) som är oberoende av märke och modell av anslutna smartphone eller surfplatta. Eller, med andra ord, det erbjuder plug-and-play prestanda som mobila musiker med Android-enheter längtar.

För ökad mångsidighet, iRig UA kan också användas som en digital inspelning Interface när ansluten till en Samsung Professional Audio kompatibel enhet eller smartphone eller surfplatta med Android 5.0. Med iRig UA, har den mest populära mobila digitala gitarr Interface och virtuell gitarr multi effektprocessorn app äntligen landat på Android.

FörstärkareliTube UA har landat

iRig UA kommer med FörstärkareliTube UA, en fullfjädrad version av gitarr och bas multi-effekter bearbetning appen som revolutionerat sättet musikerna gör musik på språng. FörstärkareliTube UA ger en generös och utbyggbart bibliotek av mångsidiga modeller av några av de mest eftertraktade redskap i musikhistorien. Den låter användare skapa och bearbeta sin ton med en gitarr eller bas rigg med 3 effektpedaler, en förstärkare och kabinett med IK: s noggranna volymetriska respons modellering, en mikrofon och en mottagare. FörstärkareliTube UA kan också musiker bli ännu mer kreativ genom att låta dem placera sina effektpedaler antingen före eller efter sin förstärkare.

Superior Sound

För att ge bästa möjliga erbjuder spelupplevelse, iRig UA allt som behövs för audiofilskvalitet. Som IK's andra high-end Interface, erbjuds här en 24-bitars A/D omvandlare med en samplingsfrekvens på 44,1 / 48kHz och en kristallklar låg ljudnivå instrument preamp. Dessa funktioner gör det möjligt att leverera utmärkt ljud och otroligt tillfredsställande spelbarhet, oavsett om det används som en processor eller digital inspelning Interface.

Omfattande Connectible

Hopkoppling av iRig UA och FörstärkareliTube UA är perfekt för on-the-go övning. iRig UA har en 1/4 '' ingång för gitarr, bas eller andra line-nivå instrument, en micro-USB OTG-kabel och en 1/8 '' hörlurar utgång med volym control. Det också sport en AUX ingång 1/8 '' som låter musiker ansluta någon ljudkälla så de kan fastna längs till deras favoritlåtar med kraften i FörstärkareliTube.

Funktioner

 • Fungerar på alla Android enheter med värd läge/USB OTG
 • Nära noll fördröjning digital FX bearbetning
 • Digitalt ljud inspelning på Android 5.0 och Samsung Professional Audio anordningen
 • 32-bitars digital signalprocessor
 • 24-bitars omvandlare med 44,1 / 48KHz samplingsfrekvens
 • HD-, låg-buller preamp
 • Innehåller FörstärkareliTube UA
 • Analog aux-ingång för play-along och praktik
 • Hörlursutgång och volym control
 • Flerfärgad LED
 • Ultra-kompakt och lätt design
 • Mikro-USB-port