DISC Korg Pitchclip burk Stämapparat, Blue

 • Video 1
125 kr Ord.pris 168 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Limited Edition - firar 40-årsdagen av Korg Stämapparats.
 • Kompakt, lätt och diskret.
 • Klara, ljusa & vändbar LED-Display.
 • Pålitlig och smygande klipp Design.
 • 17 timmar batteritid

DISC Korg Pitchclip burk Stämapparat, Blue

Detaljer
Korg konserverad mottagaren för gitarr och bas gör en fantastisk gåva! Här två ton variant av användaren vänliga Korg Pitchclip kommer ligger i en kul och skyddande behållare än kan återanvändas som lagring för din mottagare.

Artikelnummer: 57959

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Enkel, bekväm clip-on stil Stämapparat

Designmål för pitchclip var enkla, praktiska funktioner och total användarvänlighet. Clip Stämapparat till din Huvud, svep på strömmen och du är redo att ställa in. När du spelar en sträng, den inbyggda piezo-sensorn snabbt kommer att känna instrumentet? s vibrationer och ange tonhöjden i mätaren.

Kompakt, lätt och diskret design

Stämapparat och display portion av pitchclip är extremt kompakt; batterifacket har integrerats in i klippet själv. Mätaren displayen använder en elegant design med inga utskjutande delar, som ger en diskret och diskreta tillägg till ditt instrument. Bekvämt och lätt, kan pitchclip gled in i din ficka eller gitarrfodral utan att lägga till bulk eller tar upp värdefull plats, så du kan ta det var som helst.

Mycket exakt och Ultra känslig, erbjuder en bred detekteringsområde

Med snabba pitch upptäckt och behandling, noggrannhet med ±1 procent och en detekteringsområde som täcker från A0 till C8, överträffar pitchclip många clip-on stämapparat på marknaden idag. Kombinerat med överkomligt pris och förbättrad display, pitchclip är enastående värde.

Tydliga, ljusa och lätt-till-läsa LED-display

Den pitchclip ljusstark LED display garanterar hög kontrast och en vidvinkel på synlighet. mätaren indikeringen förblir klar även i svagt upplysta platser. Justerbar genom 120 grader, avsnittet mätare/display kan höjas för att ge spelaren med god sikt medan stämma i en naturlig position.

Omvänd visningsläge försäkrar enkel visning

Här funktionen återförs bekvämt och snabbt mätaren displayen, byta topp och botten. Detta förhindrar spelaren från att visa informationen på skärmen upp och ner; oavsett om mottagaren är ansluten till framsidan eller baksidan av Huvud. När du slår på, enkelt hålla ner strömbrytaren en längre tid att vända på displayen. Nu är musiker fria att välja den position som är mest bekväm och praktisk; denna funktion gör också pitchclip ett utmärkt val för vänsterhänta spelare också.

Pålitlig, mycket-stabil klipp design

En nyutvecklade typ av gummi används i klippet, så att tillförlitliga tillbehöret till en mängd olika headstocksna; ukulele, elbas, klassisk gitarr och så vidare. Genom batterifacket i avsnittet klipp, har avsnittet mätaren display gjorts lättare och smalare, sänka den totala tyngdpunkten och skapa en säkrare montering än någonsin tidigare.

Auto avstängning förlänger batteriets livslängd

Använder ett allmänt tillgängliga lithium coin batteri ger (CR2032) pitchclip med en generös 17 timmars drift. Funktionen automatisk stänger automatiskt pitchclip av när inget ljud har upptäckts för cirka tio minuter, att undvika onödig batteriförbrukning.

Funktioner

 • Färg: BL (svart och blå)
 • Skala: 12-note liksvävande
 • Detekteringsområde (sinusvåg): A0 (27,50 Hz)?C8 (4186Hz)
 • Upptäckt noggrannhet: /-1 cent
 • Strömförsörjning: CR2032 litiumbatteri (3V)
 • Batteritid (A4 ingång): cirka 17 timmar
 • Mått (B x D x H): 52 x 24 x 34 mm
 • Vikt: 18 g/0,63 oz. (inklusive batteri)
 • Tillbehör: CR2032 litiumbatteri x 1 (för att kontrollera drift)