DISC MXR KFK1 Kerry King 10 Band EQ gitarr effektpedal

1 671 kr Ord.pris 1 870 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • MXR KFK1 Kerry King 10 Band EQ gitarr effekter trampa.
  • Utformad med legendariska Slayer gitarrist.
  • Skapa kustflotta mitten Rhythm toner.
  • Dubbla utgångar

DISC MXR KFK1 Kerry King 10 Band EQ gitarr effektpedal

Detaljer

Den original Crybaby Q-Zone har varit en stöttepelare på Kerry King pedalboard genom år av turer och inspelningarna. Dess unika design ger Kerry att skapa en fokuserad och genomträngande "fast-wah" lead ton att skära genom en så tjock som Slayer band!Artikelnummer: 28243

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

År efter avslutade originalet, Q-Zone nu har återfödas som KFK Q-Zone med alla dess beprövade och true kontrollerar intakt och idrottsliga ogudaktiga KFK tatuering grafik. Använda volymen (upp till 18dB), Q-Zone (frekvens bredd), och Peak (frekvens i mitten) kontroller för att skulptera och ange perfekt lead sweet plats.

Utformad i samband med den legendariska Slayer-gitarristen, denna beastly pedalen Sport samma fantastiska funktioner och centrala konstruktion som M108, men kungen kan straffa två förstärkare samtidigt tack vare dess dubbla utgångar.

Den Q-Zone's vägda, "vistelse-put" knoppar hålla dina inställningar för stabil och dess tunga hölje, domkrafter, och krukor säkerställa en livslängd av användning. Denna limited-edition och numrerade pedalen är endast tillgängliga via utvalda återförsäljare!

Specifikationer

Ström: Dunlop ECB004 18-volt AC Adapter

En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.